کتاب حالا خوب می فهمم
معرفی کتاب حالا خوب می فهمم
کتاب حالا خوب می فهمم نوشته وین دایر است که با ترجمه مرجان رزمآرا منتشر شده است. نویسنده در این کتاب به شما یاد میدهد چگونه با تجربیاتش زندگی بهتری داشته باشید.
درباره کتاب حالا خوب می فهمم
کتاب حالا خوب می فهمم نوشته دکتر وین دایر سرگذشت او است که بعد از چهل سال پیگیری طرفدارانش نوشته شده است. او در هر فصل در کتاب حالا خوب می فهمم، ماجرای نگارش آنها را به تفصیل شرح میدهد، به گونهای که خواننده خود را در هر قدم با او همراه میبیند و از نزدیک با نوع تفکر، نظریات و اعتقاداتش آشنا میشود. او معتقد است هیچ رویدادی در دنیا تصادفی رخ نمیدهد و زندگی هدف خاص خود را دارد و همواره درسی به ما میآموزد که در انتخاب مسیر، چراغ راهمان خواهد شد.
او معتقد است همان لحظه که از مکانی نامعلوم به این جهان قدم گذاشتیم و از شکل روح به قالب جسم درآمدیم، وظیفه و مأموریتی به ما محول شد که بایستی به انجام برسانیم. او میگوید بهعنوان پدر هشت فرزند، معتقد است که هر کدام از فرزندانش با شخصیت منحصربهفرد خود به دنیا آمدهاند. نویسنده در کتاب حالا خوب می فهمم توضیح میدهد که همه انسانها از جهانی نامرئی با استعدادی نهفته و قطعی به این دنیا آمدهاند. جهانی که نه شکل و قالب دارد و نه حد و مرزی و این «من» است که در این جسمِ دائمآ در حال تغییر، جای گرفته است.
او در هر بخش کتاب خاطرهای از دوران کودکی تا بزرگسالیاش روایت میکند، خاطرهای که قدم به قدم شخصیت او را ساخته است و او را تبدیل به سومین انسان معنوی تأثیرگذار در دنیا کرده است.
خواندن کتاب حالا خوب می فهمم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی شاد پیشنهاد میکنیم.
درباره وین دایر
وین دایر با نام کامل وین والتر دایر در ۱۰ مه ۱۹۴۰ در دیترویت آمریکا به دنیا آمد. او نویسنده کتابهای خودیاری و سخنران انگیزشی آمریکایی بود. کتاب قلمرو اشتباهات شما (با عنوان "چگونه شخصیت سالمتر بیابیم؟" در ترجمه فارسی) در سال ۱۹۷۶ در حدود ۳۰ میلیون نسخه فروخت و جزء یکی از بالاترین فروش کتابها در تاریخ شد. وین دایر در سال ۱۹۸۷ به عنوان بهترین سخنران ایالات متحده شناخته شد. در سال ۲۰۱۱ مجله Watkins Magazine وین دایر را سومین انسان معنوی تأثیرگذار در دنیا معرفی کرد. او هشت فرزند دارد که همگی در فلوریدا زندگی میکنند.
وین دایر در ۲۹ اوت سال ۲۰۱۵ به دلیل ابتلا به سرطان خون از دنیا رفت.
بخشی از کتاب حالا خوب می فهمم
درحالیکه روی آن کپه برف با بقیه اعضای خانواده دراز میکشم، غم و اندوه عمیق آنها را میبینم و بلافاصله تصمیم میگیرم یا با خنداندن آنها شرایط را برایشان قابل تحملتر کنم یا از آنها بخواهم به جای غصه خوردن، شاد و شنگول باشند و این دقیقآ همان کاری است که بعدها، در مقوله عرفان، با نوشتن کتابهایی در مورد شکستن دام افکار منفی و نهایت لذت بردن از زندگی، انجام دادم. شکل و قالبم یک بزرگسال است با اندامی بزرگتر و سن و سال بیشتر، اما همان «من» از درون چشمها و گوشهایی جدیدتر با دنیا ارتباط برقرار میسازد.
بزرگ شدن هر هشت فرزندم را تماشا کردهام. همه آنها با شخصیت منحصربهفرد خود به دنیا آمدهاند و شاید هم بعضی از آنها شخصیت خود را از جهانی دیگر با خود آوردهاند، زیرا اسرار گیتی بیپایان است. اما کاملا مطمئنم که تنها یک ذهن خدایی مسئول همه مخلوقات در این جهان است و در این اسرار دست دارد. همان والدین، همان محیط، همان فرهنگ ولی هشت انسان منحصربهفرد که با ویژگیهای خاص ذاتی خود به دنیا آمدهاند. به گمانم جبران خلیل جبران در کتاب پیامبر کاملا این موضوع را روشن ساخته و میگوید:
فرزندان شما از آنِ شما نیستند، آنها دختران و پسران زندگیاند. آنها از طریق شما به دنیا گام نهادهاند و نه از شما، و هرچند با شما هستند اما به شما تعلق ندارند.
همان لحظه که از مکانی نامعلوم به این جهان قدم گذاشتیم و از شکل روح به قالب جسم درآمدیم، وظیفه و مأموریتی به ما محول شد که بایستی به انجام برسانیم. مدتهاست به این باور رسیدهام که بسیار مهم است بگذارم فرزندانم مطابق خواست و تمایلات ندای درونشان زندگی کنند. طبق گفتهٔ مادرم، من از زمان نوزادی و کودکی دقیقآ همین کار را انجام میدادم. هر کدام از فرزندانم نیز این ویژگی را ذاتآ در سرشت خود دارند. وظیفه من این است که ابتدا آنها را راهنمایی و سپس قدم به قدم همراهی کنم تا درک کنند هرچه در درون دارند همان صفت منحصربهفرد آنهاست که عمری راهنمای مراحل مختلف زندگیشان خواهد بود.
اگه به وین دایر و شخصیت و تفکراتش علاقمند هستید حتما از خوندن این زندگینامه مثل من لذت می برید. ضمنا اینم بگم که با وجود اینکه در کل ترجمه خوبه اما دقت کنید واژه "خود-محور" از نظریه مازلو در کتابهای
کتاب خیلی خیلی عالی بود بسیار کاربردی فقط احساس میکنم ترجمه میتونست یه کم بهتر باشه با این که روان بود...