معرفی و دانلود کتاب صوتی دفتری از داستان گِنجی: یوگائو + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی دفتری از داستان گِنجی: یوگائوsubscriptionAvailable

کتاب صوتی دفتری از داستان گِنجی: یوگائو

اولین رمان عاشقانه جهان

نوع کتاب
۴.۵(از ۱۷ امتیاز)
گوینده: 
فاطمه حسینی
انتشارات: 
نشر آوایم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی دفتری از داستان گِنجی: یوگائو

کتاب صوتی دفتری از داستان گِنجی: یوگائو نوشته موراساکی شیکی بو است که با ترجمه قدرت‌الله ذاکری و صدای فاطمه حسینی منتشر شده است. کتاب دفتری از داستان گِنجی: یوگائو از نظر بسیاری از منتقدان ادبی اولین رمان و اولین رمان جهان است.

درباره کتاب دفتری از داستان گِنجی: یوگائو

سال ۲۰۰۸ در هزارمین سال خلق کتاب گنجی بود. یوگائو، کاواباتا یاسوناری شال ۱۹۶۸ در زمان دریافت جایزه نوبل ادبیات خودش را مدیوت داستان گنجی معرفی کرد و این کتاب را مرتفع‌ترین قله ادبیات ژاپن دانست. این کتاب که یک نویسنده زن آن را در ده قرن پیش نوشته است روایتی در پنجاه و چهار دفتر است و هرچند در نسخه‌های خطی متفاوت، تعداد دفترهای آن متفاوت است، اما به طور میانگین از بیش از یک ملیون لغت تشکیل شده و حدود هشتصد بیت شعر از نوع واکا یا شعر ژاپنی هم در آن به کار رفته است. عنوان دفترهای این مجموعه برگرفته از نام شخصیت‌ها یا لغات بکار رفته در اشعار است.

از آن‌جایی که ثبت اطلاعات نام و ویژگی‌های زنان در ژاپن مرسوم نبوده ما اطلاعات کمی از این نویسنده در اختیار داریم. این کتاب دفتری از داستان گِنجی با نام یوگائو است. حدس زده می‌شود کتاب ۹۹۶ نوشته شده است. همسر امپراطور و پدر همسر امپراطور بسیار موراساکی را دوست داشتند و او را برای نوشتن گنجی همراهی کردند. 

موراساکی نابغه‌ای است که در هزار سال پیش زندگی می‌کرد و توانایی بی‌نظیرش در ژاپن زندگی می‌کرده است. داستان سه بخش دارد، بخش اول به زندگی هیکاری گنجی یکی از فرزندان امپراطور پرداخته می‌شود که درگیر عشقی عمیق است، بخش دوم گنجی پا به سن گذاشته است و از عشق و زندگی دنیا سرخورده شده است و می‌فهمد دنیا ماندگار نیست و بخش آخر به عشق و زندگی فرزندان و نوه های گنجی می‌پردازد. این کتاب به نقر زندگی طبقه اشراف پرداخته است.

شنیدن کتاب دفتری از داستان گِنجی: یوگائو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی پیشنهاد می‌کنیم.

 

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی دفتری از داستان گِنجی: یوگائو و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:دفتری از داستان گِنجی: یوگائو
عنوان دیگر:اولین رمان عاشقانه جهان
موضوع:رمان، داستان تاریخی، داستان خارجی، شعر جهان، عاشقانه
نویسنده:موراساکی شیکی بو
مترجم:قدرت اله ذاکری
گوینده:فاطمه حسینی
انتشارات:نشر آوایم
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۲۲۳.۰۹ مگابایت
مدت‌زمان:۲ ساعت و ۳۵ دقیقه
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰ تومان
برچسب:داستان ژاپنی، مجموعه ژاپن

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر ۲۹۶۸۷۹۳
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۸/۲۸

به نظرم اگه بتونیم این کتاب بررسی کنیم همه ی ادبیات ژاپن بررسی کردیم.

۰
Reza
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۳/۰۸

لطفا نسخه الکترونیک این کتاب را قرار دهید.

۰
کاربر ۶۵۱۱۵۹۵
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۴/۰۵

این اثر با گویندگی خوبی که دارد ، از ترجمه ی بسیار بد و غیر قابل فهم و در هم تنیدگی شخصیت ها بصورت گنگ ، یه طور مثال جنگ و صلح تولستوی با آن همه گوناگونی شخصیت ها در...بیشتر

۰
elham1969
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۴/۱۲

با توجه به اینکه این کتاب به صورت کامل به زبان فارسی ترجمه نشده برای آشنایی با این کتاب به زبان فارسی همین نیز غنیمت است، اما شاید بهتر می‌بود که این کتاب به صورت ایل نوشتاری ارائه می‌شد. به...بیشتر

۰
فاطمه سادات
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۱

خیلی خوب بود ممنون

۰
محمد قدیری
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۷/۱۳

حتما پیشنهاد میشه عالی عالی

۰
کاربر 7701106
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۰/۱۹

بخاطر قدیمی بودن یا ترجمه بود نمیدونم ولی روند داستان گنگ بود من خوشم نیومد

۰
کاربر 8761184
۱۴۰۳/۰۹/۲۹

مناسب نوجوان ۱۳ساله هم هست یابزرگساله؟

۰