برای خرید و دانلود کتاب صوتی مثنوی معنوی (دفتر پنجم) نوشته مولانا جلالالدین محمد بلخی مولوی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب صوتی مثنوی معنوی (دفتر پنجم) اثر بینظیر و جاودانه از مولانا جلالالدین محمد بلخی است. در کتاب مثنوی معنوی (دفتر پنجم) ما با عمیقترین اندیشههای عارفانه مولانا در قالب اشعاری خواندنی رو به رو هستیم.
شنیدن نسخهی صوتی مثنوی معنوی (دفتر پنجم) با صدای ساعد باقری، لطف و حلاوتی دو چندان دارد.
مثنوی معنوی (دفتر پنجم) شامل عمیقترین اشعار عرفانی است که تا به حال خواندهاید. ورود عرفان به شعر با سنایی آغاز شد، با عطار رشد کرد و با مولانا به اوج خود رسید. مولانا مثنوی معنوی را در شش دفتر و بیست و هفتهزار بیت سروده است. در مثنوی معنوی حکایات بسیاری را آورده است و با استفاده از تمثیلهای دلنشین مقصود و پیام خود را رسانده است. مثنوی معنوی مولانا در شش دفتر تنظیم شده است. مثنوی معنوی (دفتر پنجم) هم مانند آثار دیگر مولانا دارای قصهها و داستانهایی زیبا در پی رساندن مفاهیم و مقصود عرفانی است.
اگر به شعر و ادبیات علاقه دارید و اگر دوست دارید با عرفان مولانا آشنا شوید، کتاب صوتی مثنوی معنوی (دفتر پنجم) را انتخاب کنید تا روحی تازه به روزهایتان ببخشید.
مولانا جلال الدین محمد بلخی در سال ۶۰۴ ه.ق در بلخ متولد شد. اما چندسال بعد، کمی پیش از زمانی که مغولان به ایران حمله کردند، و به دلیل مشکلی که پدرش بهاولد با دستگاه سلطنتی داشت، به قونیه مهاجرت کردند. مولانا آنجا بزرگ شد و شیخ شهر شد. برای خودش دستگاهی و مجالس وعظ و ارشاد و درسی ترتیب داد. به همین دلیل هم بود که از سفر رفتن به شیوهی عرفا معاف شد و در عوض، پیری که او را به عالم عرفان کشاند، یعنی شمس در جستجو و طلب او به سفر رفت و او را یافت. شمس و مولانا مدتی را با یکدیگر روزگار گذرانیدند و در همان هنگام بود که عمیقترین تحولات روحی در مولانا رخ داد و او را به چیزی بدل کرد که امروزه میشناسیم. مولانا به جز مثنوی معنوی آثار دیگری هم دارد. فیه ما فیه که مجموعهای از تقریرات او است. پاسخهای او به پرسشهای گوناگون اخلاقی، عرفانی، شرح و تفسیر آیات و احادیث و ... مکتوبات مولانا که نامههای او برای امور جاری زندگی مریدان و آشنایان بوده. مجالس سبعه که خطابهها و موعظههای اوست و دیوان اشعار که شامل شورانگیز ترین غزلیات مولانا است. مولانا در سال ۶۷۲ ه.ق در قونیه درگذشته است.
دستهبندی | |
زمان | ۲۳ ساعت و ۳۷ دقیقه |
قابلیت انتقال | دارد |
حجم | ۹۷۳٫۵ مگابایت |
نظرات کاربران
مشاهده همه نظرات (۱)بسیار آموزندست توضیحات استاد باقری ، با تشکر و آرزوی شادمانی و سلامتی