کتاب صوتی انتری که لوطی اش مرده بود + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی انتری که لوطی اش مرده بود

دانلود و خرید کتاب صوتی انتری که لوطی اش مرده بود

نویسنده:صادق چوبک
انتشارات:آوانامه
دسته‌بندی:
امتیاز
۴.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب صوتی انتری که لوطی اش مرده بود

کتاب صوتی انتری که لوطی‌ اش مرده بود نوشته‌ صادق چوبک، یکی از آثار شاخص ادبیات معاصر ایران است که با گویندگی آرمان سلطان‌ زاده و تهیه‌کنندگی دامون آذری توسط گروه فرهنگی آوانامه و با همکاری انتشارات نگاه منتشر شده است. این کتاب صوتی مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه را در خود جای داده که هرکدام با نگاهی تیزبین و بی‌پرده به زندگی، تنهایی، رنج و روابط انسانی و حیوانی می‌پردازد. صادق چوبک با زبان خاص و تصویرسازی‌های منحصربه‌فردش، جهان شخصیت‌هایی را روایت می‌کند که در حاشیه‌ی جامعه و درگیر با سرنوشت‌های تلخ و گاه پوچ هستند. آرمان سلطان‌ زاده با صدای گرم و اجرای دقیق خود، فضای داستان‌ها را برای شنونده ملموس و زنده می‌کند. 

درباره کتاب صوتی انتری که لوطی اش مرده بود

کتاب صوتی انتری که لوطی‌اش مرده بود، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه صادق چوبک است که با نگاهی واقع‌گرایانه و گاه تلخ به زندگی انسان‌ها و حیوانات در بستر جامعه‌ی ایرانی می‌پردازد. این کتاب شامل دو مجموعه داستان است که هرکدام روایت‌هایی از شخصیت‌های تنها، سرخورده و درگیر با سرنوشت خود را به تصویر می‌کشد. داستان‌ها اغلب از زاویه‌دید موجوداتی روایت می‌شوند که در حاشیه‌ی جامعه قرار دارند؛ از میمون زنجیری گرفته تا اسب درشکه، سگ وفادار، کودک روزنامه‌فروش و آدم‌هایی که درگیر فقر، بیماری، اعتیاد یا بی‌کسی هستند. 

صادق چوبک در این کتاب با زبانی بی‌پرده و جزئی‌نگر، فضای خفقان‌آور و گاه بی‌رحم زندگی روزمره را به تصویر کشیده و با پرداختن به جزئیات رفتار و احساسات شخصیت‌ها، نوعی همدلی و درعین‌حال فاصله‌گذاری ایجاد کرده است. روایت‌ها اغلب با طنزی تلخ و نگاه انتقادی به ساختارهای اجتماعی و روابط انسانی همراه‌ هستند و شنونده را به تماشای لایه‌های پنهان رنج و امید در زندگی شخصیت‌ها دعوت می‌کنند.

خلاصه داستان انتری که لوطی اش مرده بود

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! 

در داستان اصلی انتری که لوطی‌اش مرده بود، روایت از نگاه یک میمون زنجیری به نام مخمل پیش می‌رود که پس از مرگ صاحبش (لوطی جهان) ناگهان با آزادی و تنهایی مواجه می‌شود. مخمل که همیشه تحت سلطه و فرمان لوطی بوده، حالا با زنجیری که هنوز به گردنش بسته است، در دشت رها می‌شود، اما این آزادی برایش معنای رهایی ندارد، بلکه سرگردانی، ترس و بی‌پناهی را به همراه می‌آورد. او در جست‌وجوی معنا و امنیت، به گله‌ی گوسفندان و چوپان نزدیک می‌شود، اما با خشونت و بی‌اعتمادی روبه‌رو می‌گردد. تجربه‌ی آزادی برای مخمل، به‌جای رهایی، نوعی بی‌پناهی و تهدید دائمی است و در نهایت دوباره به لاشه‌ی لوطی بازمی‌گردد؛ جایی که حتی مرگ صاحبش هم نتوانسته زنجیر وابستگی و ترس را از گردنش بردارد. 

در دیگر داستان‌های مجموعه، شخصیت‌هایی چون سید حسن خان (مردی تنها و معتاد)، اسب درشکه‌ای که در جوی افتاده و مردم درباره‌ی سرنوشتش بحث می‌کنند، کودک روزنامه‌فروشی که نام روزنامه را فراموش می‌کند و خانواده‌ای یهودی که به خانه‌ای نمور و بی‌روح نقل مکان می‌کنند، هرکدام نماینده‌ی نوعی از تنهایی، بی‌پناهی و جدال با محیط بی‌رحم هستند. چوبک با پرداختن به جزئیات زندگی این شخصیت‌ها، تصویری از جامعه‌ای می‌سازد که در آن همدلی و حمایت جای خود را به بی‌تفاوتی، قضاوت و گاه خشونت داده است. داستان‌ها با نگاهی انتقادی و گاه طنزآمیز، مرز میان انسان و حیوان، آزادی و اسارت، و امید و ناامیدی را به چالش می‌کشند.

چرا باید کتاب صوتی انتری که لوطی اش مرده بود را بشنویم؟

کتاب صوتی انتری که لوطی‌اش مرده بود با روایت‌هایی کوتاه و تأثیرگذار، تجربه‌ای متفاوت از شنیدن داستان‌های ایرانی را رقم می‌زند. این کتاب با زبان بی‌پرده و تصویرسازی‌های دقیق، شنونده را به دل زندگی شخصیت‌هایی می‌برد که اغلب در حاشیه‌ی جامعه قرار دارند و با مشکلاتی چون تنهایی، فقر، اعتیاد و بی‌پناهی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. 

روایت از زاویه‌دید حیوانات یا انسان‌هایی که در موقعیت‌های خاص قرار گرفته‌اند، فرصتی برای درک عمیق‌تر مفاهیمی چون آزادی، وابستگی، رنج و امید فراهم می‌کند. شنیدن این کتاب نه‌تنها مخاطب را با فضای ادبیات کلاسیک و مدرن ایران آشنا می‌کند، بلکه ذهن را به پرسش درباره‌ی مرزهای انسانیت، قدرت، ضعف و معنای واقعی آزادی و اسارت وامی‌دارد. اجرای آرمان سلطان‌ زاده نیز به انتقال فضای داستان‌ها و حس شخصیت‌ها کمک می‌کند و تجربه‌ی شنیدن را غنی‌تر می‌سازد.

شنیدن این کتاب صوتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

شنیدن کتاب صوتی انتری که لوطی‌اش مرده بود به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های اجتماعی، روایت‌های واقع‌گرایانه و دغدغه‌های انسانی علاقه دارند؛ همچنین این اثر به علاقه‌مندان ادبیات معاصر ایران، دوستداران داستان‌های کوتاه و شنوندگانی که به‌دنبال تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز از زندگی در حاشیه‌ی جامعه هستند، توصیه می‌شود.

نظرات کاربران

نیره تفنگچی
۱۴۰۲/۰۱/۲۹

عالی و غم انگیز

دریا صفا
۱۴۰۲/۰۱/۲۷

خوب بود

کاربر 6413304
۱۴۰۱/۰۹/۱۶

اولابین داستانهای این مجموعه ارتباط خاص منطقی وجود ندارد. ثانیا داستان‌های ابتدایی بسیار پر قدرت و دارای ساختار قوی روایی است اما هرچه به پایان کتاب می رسیم داستان‌ها از تاثیرگذاری کمتری برخوردار می شوند. ثالثا اکثر داستانها

- بیشتر
محمد رضا جفرودی
۱۴۰۳/۰۳/۱۶

چوبک گوهری در آسمان ادبیات ایرانه این کتاب صوتی بشدت پیشنهاد میشه

جواد عبد نصرالهي
۱۴۰۲/۰۵/۲۵

از صادق چوبک تنگسیر رو خونده بودم و علاقه مند بهش شدم این اور صادق چوبک با تنگسیر قابل مقایسه نیست ولی بازم خوبه

کاربر 2296928
۱۴۰۴/۰۳/۰۹

انتخاب موسیقی بسیار بد

زمان

۵ ساعت و ۳۶ دقیقه

حجم

۲۳۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۵ ساعت و ۳۶ دقیقه

حجم

۲۳۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۱۵۶,۰۰۰
تومان