دانلود و خرید کتاب صوتی خانواده و تربیت فرزند
معرفی کتاب صوتی خانواده و تربیت فرزند
کتاب صوتی خانواده و تربیت فرزند نوشتهٔ احمد پدرام است. گویندگی این کتاب صوتی را سحر حمیدی انجام داده و انتشارات ترانه پدرام آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی خانواده و تربیت فرزند
کتاب صوتی خانواده و تربیت فرزند به ماهیت، کارکردها و معضلات کوچکترین واحد اجتماع یعنی خانواده پرداخته و درصدد است تا با ارائهٔ راهکارهایی، برای اخذ تصمیمات کاربردی و مناسب برای حل چالشهایی که در مسیر پرورش فرزند پیش روی والدین قرار میگیرد، به آنها یاری برساند. دقت به آموزشهای این کتاب، دنیای زیبایی از آگاهیها را در اختیار شنونده قرار میدهد. احمد پدرام به خانواده، این بنیادیترین نهاد اجتماعی پرداخته است. خانواده در قالب سنتی و قدیمِ خود، از پدر و مادر و فرزند(ان) تشکیل شده است. نویسنده از لزوم تقویت مهارتهای ارتباطیِ صحیح و تأثیر آن بر رشد و سلامت روان اعضای خانواده گفته است. پدرها و مادرها همیشه نگرانِ فرزندانِ خود هستند؛ چه آنان کودکانی پنجساله باشند و چه بزرگسالانی پنجاهساله. والدین این کار را وظیفهٔ خود میدانند تا از فرزندانشان مراقبت کنند. به باور نویسنده هر گاه مشکل یا ناهماهنگی میان اعضای خانواده به وجود میآید، والدین مقصر شمرده میشوند. پدرها و مادرها برای حل چالشهای خود چه کاری را باید انجام دهند؟ آنان اغلب به بیشمار کتابهایی که در حوزهٔ تربیت منتشر شده، مراجعه میکنند. بیشتر این کتابها، آثار ترجمهشده از زبانهای دیگر هستند و به همین دلیل با فرهنگ، سنن، آدابورسوم و سبک زندگیِ ایرانیها، چندان همخوانی و مطابقت ندارند؛ در نتیجه والد را گیج و سردرگم رها میکنند. شاید آنها به برنامههای آموزشی رسانهها روی بیاورند، اما آن برنامهها نیز اطلاعاتی بسیار کلی و در نتیجه ناکافی در اختیار والدین قرار میدهد که کمک چندانی به خروج آنان از این وضعیت نمیکند. پدر و مادر حتی نمیتوانند به اطلاعات دوران تحصیل خود مراجعه کنند؛ چراکه آموزشی در این باره ندیدهاند و مهارتی کسب نکردهاند! چه کسی باید مهارتهای پرورش فرزندان را به پدر و مادر بیاموزد؟ چه نهادهایی متولی چنین آموزشهایی هستند؟ این آموزشها از چه سنی باید آغاز شوند و تحت چه شرایطی دوباره نیاز داریم تا آن آموزشها را مرور کنیم؟ احمد پدرام در کتاب صوتی «خانواده و تربیت فرزند» تلاش کرده است تا بار سنگینی را که بر دوش پدران و مادران گذاشته شده، اندکی سبکتر کرده و احساسات منفی آنان را تقلیل دهد تا آنها بهروشنی و با درنظرگرفتن نقش ذات افراد، تأثیرات جامعه و اندیشه و سننی که در خانواده در جریان است، به تصمیمی جامع و صحیح دربارهٔ تربیت فرزند خود دست یابند. از نکات مثبت این کتاب صوتی، این است که در راستای بیان مهارتهای خانوادگی از آموزشهای بزرگان دین و ادب بهخوبی بهره جسته است.
شنیدن کتاب صوتی خانواده و تربیت فرزند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به پدرها و مادرها پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صوتی خانواده و تربیت فرزند
«پدران و مادران اغلب فراموش میکنند که یکی از عمدهترین دلایل تشکیل خانواده و ازدواج آنها برای ایفای نقش همسری و استفاده از نعمتهای این ارتباط بوده است. پدران و مادران بسیاری را دیدهایم که تمام همّ و غم خود را متوجه فرزندان نموده و از صبح تا شام، نگران تربیت فرزند خود و مهیا کردن اسباب زندگیِ او بوده و در این کار نیز ناتوان ماندهاند. تجربهی نگارنده در کار با کودک و خانواده نشان میدهد که خانوادههایی در تربیت فرزندانِ خود بهعنوان پدر و مادر موفق بودهاند که پدر و مادر در نقش زن و شوهر نیز رابطهی عاطفی صحیح و فعالی داشتهاند. قهرهای طولانی، غیبتهای مکرر پدر یا مادر، متارکه، طلاق، ازدواج مجدد و یا زمینههای روابط نامناسب یا نامشروع پدر یا مادر، میتواند تأثیرات مخربی در فرزندان پدید آورد. ادامهی تحصیل و رشد اجتماعی یا اقتصادی یکی از پدر و یا مادر و ناموزون بودنِ روابط آنها نیز میتواند رابطهی زن و شوهر را از تعادل خارج نموده و موجب نتایج منفی شود.
زن و شوهر باید توجه داشته باشند هنگامی که یکی از آنها به موقعیتهای بالاتر علمی یا اجتماعی و یا اقتصادی نایل شد، لازم است همسر خویش را در نظر داشته و شرایطی فراهم نماید تا او نیز بهشکلی با موقعیتِ جدید منطبق شده یا راه رشد را برای او فراهم نماید. در اصلاح رابطهی پدر و مادر و کودک نیز، اغلب از زبان کودک شنیده شده که آنها نیاز به پدر و مادری دارند که زن و شوهر خوب و مهربان و فعالی باشند. دخترانِ بیشماری احساسِ منفی خود را ناشی از رفتار نادرست پدر و مادر خود با یکدیگر عنوان نمودهاند و پسران بسیاری، یکی از دلایل مشکلات خود را ناشی از شیوهی برخورد اشتباه پدر و مادر خود با یکدیگر قید کردهاند. پس برای اینکه پدر و مادر موفقی باشیم، لازم است نخست زن و شوهر موفقی باشیم و برای آنکه زن و شوهر موفقی باشیم، بهتر است انتظارات خود را از ازدواج و از همسر خود مورد ارزیابی قرار دهیم و متوجه باشیم که یکی از عمدهترین دلایل ناکامیِ ما در زندگی زناشویی، ضعفمان در واقعنگری و از طرفی، انتظارات زیاد از خود یا همسرمان است. یعنی شیوهی اندیشیدنِ ما، دارای خطاهای اساسی بوده که زندگی بهنسبت شیرین زناشویی را به کاممان تلخ نموده و برای جبران آن، همهی کوشش خود را برای کاهش این ناکامی به سمت تربیت فرزند و زیادهروی عصبی در این کار سوق میدهیم. بعضی از ما از آغاز بهاشتباه همهی هدف زندگیِ خود را تربیت فرزند قرار داده و همسرداری و بهرهجویی از لذتهای آن را نادیده میگیریم که این هر دو، عوامل بسیار مهمی در شکست و احساس تلخکامی در زندگیمان بهعنوان همسر یا پدر و مادر میشوند. خانوادههایی در تربیت فرزند خود بهعنوان پدر و مادر موفق بودهاند که پدر و مادر در نقش زن و شوهر نیز رابطهی عاطفی صحیح و فعالی داشتهاند.»
زمان
۵ ساعت و ۳۰ دقیقه
حجم
۳۰۲٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۵ ساعت و ۳۰ دقیقه
حجم
۳۰۲٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد