دانلود کتاب صوتی اندیشه و خوراک با صدای افشین اعتماد + نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی اندیشه و خوراک

دانلود و خرید کتاب صوتی اندیشه و خوراک

معرفی کتاب صوتی اندیشه و خوراک

کتاب صوتی اندیشه و خوراک نوشتهٔ آلن دو باتن و ترجمهٔ نگار عربلو است. افشین اعتماد گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و انتشارات کتاب سرای نیک با همکاری نشر جیحون آن را منتشر کرده است. این اثر صوتی هم درمورد غذاست و هم به مؤسسه‌ای تعلق دارد که معمولاً فعالیت‌های آن به روان‌شناسی و فلسفه اختصاص داشته‌اند.

درباره کتاب صوتی اندیشه و خوراک

کتاب صوتی اندیشه و خوراک می‌گوید که اندیشمندان به‌ندرت توجه خود را به غذا معطوف کرده‌اند؛ زیرا فرهنگ ما مدت‌هاست که آرمان‌های ذهنی را از برآوردن نیازهای بدن دور نگه داشته است. این‌گونه به نظر می‌رسد که کسی نمی‌تواند هم یک آشپز باشد و هم یک متفکر. به‌همین‌دلیل است که مؤسسهٔ «مدرسه‌ٔ زندگی» تألیف یک کتاب آشپزی را آغاز کرده است. این مؤسسه علاقه‌مند به درک این موضوع بوده است که چگونه غذایی که می‌خوریم و چیزهایی که می‌پزیم با نیازهای روان‌شناختی ما ارتباط برقرار می‌کند. یک وعدهٔ غذایی می‌تواند همان هدف یک اثر هنری، یک لباس یا یک ساختمان را به‌دنبال داشته باشد؛ غذا هم می‌تواند نگرش موردنیاز ما را برای شکوفایی تحقق بخشد.

شنیدن کتاب صوتی اندیشه و خوراک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

شنیدن این کتاب صوتی را به دوستداران کتاب‌های توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره آلن دو باتن

آلن دو باتن نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیونِ ساکن بریتانیا که دغدغه‌اش نوشتن درباره زندگی روزمره به شیوه‌ای فلسفی است. او در تمام نوشته‌هایش می‌کوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند.

آلن دوباتن نویسنده‌ٔ فلسفی در سال ۱۹۶۹ در شهر زوریخ سوئیس به دنیا آمده است. او اکنون در لندن زندگی می‌کند و مشغول مدیریت در مؤسسه خود یعنی مدرسه‌ٔ زندگی است. این نویسنده اکنون به‌عنوان نویسنده‌ٔ فلسفه‌ٔ روزانه شناخته می‌شود. او درباره‌ٔ موضوعاتی می‌نویسد که هرروزه همه‌ٔ انسان‌ها با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. موضوعاتی مانند عشق، سفر، هنر، معماری و ادبیات. کتاب‌های آلن دوباتن تاکنون به بیشتر از ۳۰ زبان دنیا ازجمله فارسی ترجمه‌ شده‌اند.

دوباتن دورهٔ دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد؛ ولی برای نوشتن کتب فلسفی به زبان ساده، آن را نیمه‌کاره رها کرد. مهم‌ترین کتاب‌های آلن دوباتن، «تسلی‌بخشی‌های فلسفه» و «هنر سیروسفر» نام دارند.

اولین کتاب آلن دوباتن به نام «جستارهایی در باب عشق» در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که خیلی زود در لیست کتاب‌های پرفروش قرار گرفت و بیش از ۲ میلیون نسخه از آن به فروش رفت.

آلن دوباتن مؤسس مدرسه‌ای به نام مدرسه‌ٔ زندگی است. او با این باور که فرزندان ما در مدرسه راه و روش زندگی‌کردن را نمی‌آموزند مدرسهٔ زندگی را تأسیس کرد. دوباتن معتقد است این فقدان دانش باعث می‌شود کودکان در زندگی بالغانه‌شان با مشکلات زیادی مواجه شوند. موضوعاتی که در مدرسه زندگی تدریس می‌شوند متنوعند. اما همه‌ٔ این آموزش‌ها در راستای افزایش خودشناسی هستند؛ زیرا گردانندگان این مدرسه معتقدند تنها با خودشناسی است که می‌توانیم زندگی برتر و رضایت‌بخش‌تری داشته باشیم. مجموعه‌ٔ آموزش‌های این مدرسه در ۶ دسته‌ٔ کلی تقسیم‌بندی می‌شود: خودشناسی، ارتباطات (Relationships)، کار، آرامش، رفتار‌های اجتماعی و فرهنگ و فراغت. نویسندگان و فیلسوفان باتجربه‌ای هم در این مؤسسه کار می‌کنند. نکته‌ٔ جالب این است که باتوجه‌به تفاوتِ روش‌های یادگیری، مدرسه‌ٔ زندگی آلن دوباتن، آموزه‌ها یا محصولاتش را به روش‌های مختلفی، مانند کتاب، کارگاه، ویدئو، جلسه‌ روانکاوی و... ارائه می‌کند.

آلن دوباتن تاکنون کتاب‌های بسیاری منتشر کرده است. از میان این آثار، کتاب‌های جستارهایی در باب عشق، معماری خوشبختی، شغل مورد علاقه، خودشناسی، تسلی‌بخشی‌های فلسفه، هنر سیروسفر، اضطراب منزلت، دین برای خداناباوران، سیر عشق، آرامش، هنر همچون درمان و تعدادی از کتاب‌های مدرسهٔ زندگی به فارسی ترجمه‌ شده‌اند و همه‌ٔ آن‌ها در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های بازار قرار گرفته‌اند.

بخش‌هایی از کتاب صوتی اندیشه و خوراک

«قاعدتاً هرچقدر هم که از خوردن غذا لذت ببریم، تصور نمی‌کنیم آنچه در ظرف خود قرار می‌دهیم دارای معنای خاصی باشد. فردریش نیچه، فیلسوف آلمانی قرن نوزده، دیدگاه دیگری داشت. نیچه در ژانویه‌ی سال ۱۸۷۷ (آن زمان در اوایل دهه‌ی سی‌زندگی)، هنگامی که در ایتالیا اقامت داشت، در نامه‌ای به مادرش نوشت به چیزی پی برده است که از نظرش در شادی انسان‌نقش اساسی دارد.

آیا نیچه تصادفاً به این عقیده‌ی معروف خود مبنی بر اینکه زندگی مدرن تحت‌تأثیر حسادت و خشم پیش می‌رود پی برده بود؟ یا اینکه خدا مرده است؟ یا اینکه باید آرزو کنیم اَبَراِنسان شویم؟ درحقیقت کشف او به پخت‌وپز مربوط بود: او آموخته بود که چگونه یک ریزوتوی عالی درست کند.

ریزوتو برای نیچه نوعی نگرش به زندگی را در خود گنجانده بود. اگر این غذا به‌درستی آماده شود، بسیار خوش‌طعم و لذیذ و در عین حال سبک و رضایت‌بخش است، به ما احساس طراوت می‌دهد و ما را سرشار از انرژی می‌کند. خاصیت‌های این غذا انسان را ترغیب می‌کرد به فرد خاصی تبدیل شود: چابک‌تر، صریح‌تر، سرزنده‌تر و بانشاط‌تر. نیچه می‌خواست نوشته‌ها و شخصیت او مانند ریزوتو باشد. این‌گونه به نظرش می‌رسید که نثر همکاران دانشگاهی او در آلمان بیشتر شبیه به سبزیجات بیش از حد پخته‌شده یا وعده‌های سنگین گوشت آب‌پز بود- و به همین دلیل بود که فلسفه‌ی آلمانی ناکام ماند. کتاب‌های قطور و غیرقابل‌درک هگل یا کانت از نظر او مانند بدترین انواع غذا بودند. غذایی که شکم را پر می‌کند و باعث بی‌حالی و بی‌رمقی می‌شود، طوری که نیاز داشته باشیم در اتاقی تاریک دراز بکشیم. برداشت نیچه این بود که امور مادی حامل ایده‌هایی در‌مورد زندگی است و ازاین‌رو چیزهای مادی که معمولاً مصرف می‌کنیم بر نگرش فکری ما تأثیری بهتر یا بدتر می‌گذارند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

زمان

۸ ساعت و ۳۲ دقیقه

حجم

۲۳۷٫۸ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

زمان

۸ ساعت و ۳۲ دقیقه

حجم

۲۳۷٫۸ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

قیمت:
۹۶,۰۰۰
تومان