دانلود و خرید کتاب صوتی نوآوری تا صفر
معرفی کتاب صوتی نوآوری تا صفر
فایل صوتی نوآوری تا صفر سخنرانی بیل گیتس است که با صدای رضا خاکی زمانی منتشر شده است. بیل گیتس در این سخنرانی از نگرانیاش برای آینده بشر میگوید.
درباره نوآوری تا صفر
بیل گیتس در این کتاب توضیح میدهد شرایط جغرافیایی در جهان به گونهای در حال تغییر است که امکان رفع نیاز دو میلیارد فقیر در جهان را دیگر نخواهد داشت، او میخواهد تحلیل کند آیا راهی برای نجات بشر هست.
تِد (به انگلیسی: TED، مخفف Technology, Entertainment, Design) یک مجموعه همایش جهانی است که توسط بنیاد Sapling که سازمانی غیرانتفاعی خصوصی است، با شعار «ایدهها ارزش گسترش دارند»، برگزار میشود.
ویلیام هنری گیتس سوم متولد ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ در سیاتل کارآفرین، بازرگان، سرمایهدار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی است که در سال ۱۹۷۵ با همکاری پل آلن شرکت مایکروسافت را تاسیس کرد. او تا مارس ۲۰۱۷ با دارایی خالص ۸۶ میلیارد دلار بهعنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته میشد.
گیتس در سال ۲۰۰۰ بعد از ۲۵ سال، از مدیرعاملی مایکروسافت کنارهگیری کرد و جای خود را به استیو بالمر داد ولی همچنان بهعنوان مدیر ارشد اجرایی و رئیس هیئت مدیره این شرکت، به فعالیت خود ادامه داد.
شنیدن نوآوری تا صفر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتاب ها، سخنرانیها و موضوعات حوزه محیط زیست از این سخنرانی لذت خواهند برد.
درباره بیل گیتس
بیل گیتس، با نام کامل ویلیام هنری گیتس سوم، یکی از تاثیرگذارترین شخصیتهای عصر تکنولوژی و بنیانگذار شرکت مایکروسافت است. او در ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ در سیاتل متولد شد و از کودکی در محیطی فعال از نظر اجتماعی و اقتصادی رشد کرد. تحصیلات خود را در مدرسه لیکساید آغاز کرد و علاقهاش به برنامهنویسی از همان نوجوانی شکوفا شد. ورود او به دانشگاه هاروارد نقطه عطفی بود که او را به استیو بالمر پیوند داد، اما او تحصیل را ترک کرد تا به همراه پل آلن مایکروسافت را تأسیس کند.
گیتس با مدیریت هوشمندانهاش، مایکروسافت را به بزرگترین شرکت نرمافزاری جهان تبدیل کرد. وی با ارائه سیستمعاملهای نوآورانه و نرمافزارهای کاربردی، نقشی کلیدی در تحول فناوری اطلاعات ایفا کرد. از آثار قابل توجه او کتاب «Business @ the Speed of Thought» است که در سال ۱۹۹۹ منتشر شد و به تاثیر فناوری دیجیتال در بهبود کسبوکارها پرداخت.
بیل و همسرش ملیندا، بنیاد خیریهای به ارزش میلیاردها دلار تأسیس کردند که به بهبود بهداشت و آموزش جهانی اختصاص یافته است. در سالهای اخیر، او تصمیم گرفت بخش اعظم ثروتش را به امور خیریه اختصاص دهد و بر اهمیت بازگرداندن سرمایه به جامعه تأکید کرد.
«چگونه از فاجعه اقلیمی پیشگیری کنیم؟» ازجمله کتاب های بیل گیتس است و در سال ۲۰۲۱ منتشر شد، برنامهای برای دستیابی به انتشار صفر گازهای گلخانهای تا سال ۲۰۵۰ ارائه میدهد. این اثر به نقش فناوریهای نوین و همکاری جهانی برای مقابله با تغییرات اقلیمی اشاره میکند.
گیتس با اقدامات و آثارش، نه تنها دنیای تکنولوژی، بلکه مسیرهای نوینی در نیکوکاری و محیطزیست ایجاد کرده است و همچنان یکی از چهرههای الهامبخش و تاثیرگذار جهان باقی مانده است.
بخشی از سخنرانی نوآوری تا صفر
من امروز درباره انرژی و آب و هوا می خواهم صحبت کنم. و این شاید کمی غیر منتظره باشد به این دلیل که کار اصلی من در موسسه ی خیریه بیشتر درباره واکسن ها و بذر گیاهان است، درباره ی نوآوری ها و کمک هایی است که باید برای بهتر کردن زندگی دو میلیارد فقیر جهان بکنیم. نه تنها انرژی و آب وهوا به شدت برای این افراد مهم است، بلکه برای آن ها از همه مردم دنیا مهم تر است. آب و هوای بد به معنی سال های بدون محصول است. گاهی بارش بیش از حد و گاهی بارش کم خواهد بود. شرایط به صورتی تغییر خواهد کرد که محیط زندگی آسیب پذیرشان توانایی تامین آن ها را نخواهد داشت. که موجب بروز گرسنگی خواهد شد و در نتیجه بلاتکلیفی و آشوب پدید خواهد آمد. پس تغییرات آب و هوا برای آن ها خیلی بد خواهد بود.
همچنین بهای انرژی برای آن ها خیلی مهم است. در واقع اگر شما بخواهید تنها با کم کردن قیمت یک کالا، فقر را کاهش دهید، بی شک انرژی را انتخاب خواهید کرد. بهای انرژی در طول زمان در دراز مدت کاهش داشته است. در واقع تمدن پیشرفته کنونی بر پایه ی مزایای انرژی بنا شده است. انقلاب زغال سنگ سوخت انقلاب صنعتی را تامین کرد و حتی در قرن بیستم ما شاهد کاهش چشم گیر در بهای الکتریسته بودیم. و به همین دلیل ما یخچال و تهویه مطبوع و ... داریم و می توانیم مواد مدرن بسازیم و خیلی کارهای دیگر انجام دهیم. ما در دنیای ثروتمند بخاطر الکتریسته در شرایط فوق العاده ای هستیم. ولی اگر بخواهیم قیمت انرژی را کاهش بدهیم -- فرض کنید بخواهیم قیمت را نصف کنیم -- با محدودیت جدیدی روبرو خواهیم شد. و این محدودیت با دی اکسید کربن در ارتباط است.
زمان
۴۵ دقیقه
حجم
۱۰۳٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۴۵ دقیقه
حجم
۱۰۳٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد