دانلود و خرید کتاب فراسوی خوشبختی ندا ظهیری خواه
تصویر جلد کتاب فراسوی خوشبختی

کتاب فراسوی خوشبختی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب فراسوی خوشبختی

کتاب فراسوی خوشبختی نوشته ندا ظهیری‌خواه کتابی با موضوع آسیب‌شناسی طلاق است که در انتشارات ماهواره به چاپ رسیده است.

درباره کتاب فراسوی خوشبختی

طلاق یکی از پیامدهای ناگوار و تلخ زندگی است که طبعا برای گروهی کثیری از انسانها اجتناب ناپذیر می‌باشد. اگر چه در این پروسه جدایی والدین بعضاً کمک می کند تا فرزندان آینده ای دگرگون داشته باشند، اما متاسفانه اغلب فرزندان در این راه صدمه دیده و حتی خود را مقصر و محکوم می‌بینند. به همین خاطر در این کتاب به این موضوع اشاره شده و نویسنده سعی دارد تا با بازنگری آن دریابد که چگونه والدین می‌توانند علی رغم جدایی‌شان کمک حال فرزندان خود باشند. 

داستانی کوتاه و آموزنده از مشکلات کودکان طلاق، تعاریف متعدد طلاق از نظر روان شناسان و جامعه شناسان، ویژگی ها و علل طلاق، آسیب شناسی و پیامدهای طلاق و پیشگیری از طلاق و آسیب های آن مباحث و سرفصل های اصلی این کتاب اند.

 خواندن کتاب فراسوی خوشبختی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 همسران، زوج‌هایی که قصد جدایی دارند به ویژه والدینی که قرار است از یکدیگر جدا شوند مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب فراسوی خوشبختی

تأثیر طلاق در مردان نیز به صورت ناهنجاری آشکار می‌شود. به عبارت دیگر، وقتی مرد از همسرش جدا می‌شود، با مشکلات روحی و روانی زیادی روبرو می‌شود، زیرا دیگر همسرش حضور ندارد و نمی‌تواند به زندگی خود با شیوه قبلی ادامه دهد. البته بدون بازگشت به خانواده پدری خود، ترجیح می‌دهد در خانه‌ای تنها زندگی کند. چنین مردانی برای فرار از تنهایی، تمایل به فساد پیدا می‌کنند و اغلب به دوستان بد پناه می‌برند. گرایش آنها به مصرف مواد مخدر و الکل از دیگر عواقب طلاق بر روی مردان است. در چنین شرایطی، مردان سعی می‌کنند از چنین موادی به عنوان آرامبخش استفاده کنند تا مشکلات را فراموش کنند. تمایل به سرقت، جیب‌بری و ... از دیگر تأثیرات طلاق در مردان هنگام جدایی از همسرشان است. تحقیقات نشان داده که ۳۰% از مجرمان زندانی، ازدواج ناموفق داشته‌اند.

پیامدهای طلاق

عواقب طلاق غالباً در حوزه‌های فردی، خانوادگی، اجتماعی و روانی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مشاهده می‌شود و فرزندان طلاق معمولاً بیشترین آسیب را در نظر می‌گیرند. افسردگی و دلتنگی، ترس، نوسانات خلقی و منفی نگری از عوارض رایج طلاق در کودکان است. از آنجا که طلاق اغلب در پشت اختلافات و اختلافات علنی است و کودکان انتظار چنین اختلافات یا تصویری روشن از آینده را ندارند، استرس زیادی را تجربه می‌کنند. جدایی از هر یک از والدین آنها را آسیب‌پذیر می‌کند. با از دست دادن کودکان تکیه‌گاه خود، احتمال فرار از خانه بیشتر می‌شود. از طرف دیگر، علیرغم تغییرات اجتماعی و فرهنگی در دهه‌های اخیر، طلاق هنوز یک مسئله رایج در جامعه ما نیست و فرزندان طلاق در میان بستگان و همسایگان به حاشیه رانده می‌شوند و تحقیر می‌شوند. این فشار بیشتری بر دختران وارد می‌کند. به طور خاص، احتمال انتخاب شدن برای ازدواج آنها را کاهش می‌دهد و احساس حقارت می‌تواند منجر به بسیاری از بدی‌ها و جنایات شود.

با شروع مبارزات خانوادگی، زن و مرد هر دو سعی می‌کنند خود را در برابر فرزندان خود توجیه کنند و برای حمایت بیشتر به فرزندان خود متوسل می‌شوند. هر یک از طرفین، به ویژه زنان، برای تحکیم موقعیت خود به دنبال انحصار حمایت از فرزندان خود هستند و در برخی موارد، در صورت طلاق، کودک ممکن است بخشی از درگیری باشد. انتخاب یکی از طرفین درگیری توسط فرزندان و رویارویی با طرف مقابل، هم کودک را از حمایت محروم می‌کند و هم کینه‌ها را بیشتر می‌کند. در آموزه‌های اسلامی، خیانت والدین و قطع ارتباط با آنها، گناه کبیره شمرده شده است.


نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸۵٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۳۸ صفحه

حجم

۸۵٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۳۸ صفحه

قیمت:
۷,۰۰۰
تومان