کتاب بلندترین گام به سوی آرامش امیر دانش زاده + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بلندترین گام به سوی آرامش

کتاب بلندترین گام به سوی آرامش

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب بلندترین گام به سوی آرامش

کتاب الکترونیکی «بلندترین گام به سوی آرامش: روانشناسی ارتباطات» نوشتهٔ امیر دانش‌زاده اثری در حوزهٔ خودسازی و مهارت‌های ارتباطی است که نشر رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است. این کتاب با تمرکز بر روانشناسی ارتباطات، به بررسی راهکارهایی برای بهبود روابط انسانی، افزایش اعتماد به نفس، مدیریت احساسات و ایجاد صمیمیت می‌پردازد. نویسنده تلاش کرده است تا با ارائهٔ مثال‌ها و تمرین‌های عملی، خواننده را در مسیر رسیدن به آرامش ذهنی و موفقیت در ارتباطات یاری کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بلندترین گام به سوی آرامش

«بلندترین گام به سوی آرامش» اثری در قالب ناداستان و با رویکرد آموزشی است که به موضوع روانشناسی ارتباطات و خودسازی می‌پردازد. این کتاب در سال ۱۳۹۶ منتشر شده و در آن، نویسنده با زبانی صریح و بی‌پیرایه، به دغدغه‌های روزمرهٔ افراد در زمینهٔ روابط انسانی، مدیریت احساسات و بهبود کیفیت زندگی پرداخته است. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل به یکی از جنبه‌های مهم ارتباطات انسانی اختصاص یافته و موضوعاتی مانند نقش تخیل، بخشش، مثبت‌اندیشی، درک متقابل، مدیریت مشاجرات، صمیمیت، زبان بدن و روانشناسی رنگ‌ها را بررسی می‌کند. «امیر دانش‌زاده» در این کتاب، با بهره‌گیری از تجربیات و دانش روانشناسی، تلاش کرده است تا راهکارهایی برای بهبود روابط فردی و اجتماعی ارائه دهد. کتاب با مثال‌ها و تمرین‌های کاربردی همراه است و به خواننده کمک می‌کند تا مفاهیم را به‌صورت عملی در زندگی روزمره به کار گیرد. این اثر برای کسانی که به دنبال ارتقای مهارت‌های ارتباطی و دستیابی به آرامش ذهنی هستند، می‌تواند راهنمایی مفید باشد.

خلاصه کتاب بلندترین گام به سوی آرامش

در «بلندترین گام به سوی آرامش»، نویسنده با تمرکز بر روانشناسی ارتباطات، به بررسی پیوند میان اندیشه و بدن می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه نیروی تخیل می‌تواند بر رویدادهای بیرونی تأثیر بگذارد. کتاب با تأکید بر اهمیت ایمان و اعتماد به نفس، توضیح می‌دهد که باور به توانایی‌های فردی و تصویرسازی ذهنی مثبت، نقش مهمی در موفقیت و آرامش دارد. از دیگر محورهای کتاب، موضوع بخشش و تبدیل نفرت به محبت است؛ نویسنده معتقد است که بخشیدن دیگران و درک ریشه‌های تنفر، به رشد فردی و آرامش درونی منجر می‌شود. همچنین، تفاوت میان ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه و تأثیر تکرار جملات مثبت بر ذهن، از مباحث کلیدی کتاب است. کتاب به شیوه‌های مثبت‌اندیشی، کاهش احساس گناه، و اهمیت درک متقابل در روابط انسانی می‌پردازد. مدیریت مشاجرات، ایجاد صمیمیت در کوتاه‌ترین زمان، نقش زبان بدن، و اهمیت شنیدن فعال از دیگر موضوعات مطرح‌شده هستند. نویسنده به تفاوت‌های روحی افراد (بصری، سمعی، لمسی) اشاره کرده و راهکارهایی برای برقراری ارتباط مؤثر با هر گروه ارائه داده است. در ادامه، به اهمیت احترام به خود، خوددوستی، و نقش تشویق و انتقاد سازنده در روابط پرداخته شده است. کتاب با تأکید بر نقش صبر، شکیبایی، و پرهیز از دخالت بی‌جا در زندگی دیگران، راهکارهایی برای حفظ و تداوم صمیمیت ارائه می‌دهد. در نهایت، نویسنده بر اهمیت پذیرش تفاوت‌های شخصیتی و استفاده از همدلی برای نفوذ در دیگران و ایجاد ارتباطی عمیق‌تر تأکید کرده است.

چرا باید کتاب بلندترین گام به سوی آرامش را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر مهارت‌های ارتباطی و روانشناسی رفتار، به خواننده کمک می‌کند تا روابط خود را با دیگران بهبود بخشد و به آرامش ذهنی دست یابد. «بلندترین گام به سوی آرامش» با ارائهٔ تمرین‌ها و مثال‌های ملموس، راهکارهایی برای مدیریت احساسات، افزایش اعتماد به نفس، و ایجاد صمیمیت در روابط ارائه می‌دهد. همچنین، با پرداختن به موضوعاتی مانند بخشش، مثبت‌اندیشی و شناخت تفاوت‌های فردی، به خواننده دیدگاهی تازه برای مواجهه با چالش‌های ارتباطی می‌دهد. این کتاب می‌تواند به عنوان راهنمایی برای رشد فردی و اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد و به بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی که به دنبال بهبود مهارت‌های ارتباطی، افزایش اعتماد به نفس، مدیریت احساسات و ایجاد روابط سالم هستند، مناسب است. همچنین، برای کسانی که با چالش‌هایی مانند اضطراب، احساس گناه یا مشکلات در روابط خانوادگی و اجتماعی روبه‌رو هستند، «بلندترین گام به سوی آرامش» می‌تواند راهگشا باشد. دانشجویان، مشاوران، مربیان و علاقه‌مندان به روانشناسی و خودسازی نیز از مطالب این کتاب بهره خواهند برد.

بخشی از کتاب بلندترین گام به سوی آرامش

«نیروی تخیل همیشه قوی‌تر از نیروی اراده است. دو صندلی را با فاصله کم می‌گذاریم و چوبی به عرض ۴۰ سانتیمتر روی آن‌ها می‌گذاریم و به راحتی از روی آن می‌گذریم ولی اگر همان چوب را روی دو آسمان‌خراش با همان فاصله بگذاریم جرئت نداریم از روی آن عبور کنیم زیرا ترسی که زاییده تخیل منفی ما است سبب می‌گردد که ما در خود این قدرت و اراده را نبینیم که از روی آن چوب عبور کنیم و اینجا تخیل بر اراده غالب می‌شود. اولین مرحله محبت کردن به دیگران بخشش است. ما باید بتوانیم انسان‌هایی را که به ما بدی کرده‌اند ببخشیم و بدون بخشیدن آن‌ها هر محبتی که از سوی ما صادر شود کاملاً مصنوعی و ظاهری است و ارزشی ندارد. چگونه می‌توان کسی را بخشید؟ با این بینش که آن فرد در اثر کمبودهای درونی و بیرونی و نداشتن فرهنگی صحیح و دانشی کامل، دست به رنجاندن کسی زده است می‌توان او را بخشید. مثلاً فردی در اثر حسادت‌های ناشی از کمبودهای دوران بچگی ضربه‌ای به شخصیت شما وارد کرده است. شما باید با این بینش که آن فرد کاملاً قابل ترحم است و بیچارگی فکری و بدبختی روح او سبب گشته است که او دیگران را آزرده کند او را ببخشید و از این‌که او انسان سربلند، موفق و سالمی نیست به راهنمایی و نجات او برخیزید.»