تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب اعتماد به نفس
معرفی کتاب اعتماد به نفس
معرفی کتاب اعتماد به نفس
کتاب الکترونیکی «اعتمادبهنفس؛ زیباترین لباسی که میتونی بپوشی» نوشتهٔ رودابه دیدهبان و منتشرشده توسط انتشارات نواندیشان دنیای کتاب، اثری در حوزهٔ روانشناسی و توسعهٔ فردی است که به موضوع اعتمادبهنفس و عزتنفس میپردازد. نویسنده با تکیه بر تجربههای شخصی و تخصصی خود بهعنوان روانشناس، تلاش میکند راهکارهایی برای شناخت بهتر خود، افزایش عزتنفس و ساختن اعتمادبهنفس ارائه دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اعتماد به نفس
این کتاب با محوریت موضوع اعتمادبهنفس و عزتنفس، به بررسی اهمیت این دو مفهوم در زندگی فردی و اجتماعی میپردازد. نویسنده، رودابه دیدهبان، با بهرهگیری از تجربیات شخصی و حرفهای خود، مسیر رشد فردی را از نقطهٔ خودشناسی آغاز میکند و گامبهگام به سوی تقویت عزتنفس و اعتمادبهنفس پیش میرود. کتاب در فضایی صمیمانه و با مثالهای ملموس، به دغدغههای روزمرهٔ افراد دربارهٔ ارزشمندی، خودباوری، پذیرش خود و مهارتهای ارتباطی میپردازد. در کنار مباحث نظری، تمرینها و پرسشهایی برای خودارزیابی و رشد فردی ارائه شده است. این اثر در دورهای نوشته شده که توجه به سلامت روان و توسعهٔ فردی بیش از پیش اهمیت یافته و تلاش دارد با زبانی قابل دسترس، مفاهیم روانشناختی را به زندگی روزمره پیوند بزند. نویسنده همچنین به نقش باورها، ارزشها و سبک زندگی در شکلگیری عزتنفس و اعتمادبهنفس اشاره میکند و خواننده را به بازنگری در نگرشها و رفتارهایش دعوت میکند.
خلاصه کتاب اعتماد به نفس
پیام اصلی کتاب بر اهمیت خودشناسی و خودآگاهی بهعنوان نقطهٔ آغاز هرگونه تغییر و رشد فردی تأکید دارد. نویسنده ابتدا به تعریف خودآگاهی و نقش آن در تصمیمگیریهای مهم زندگی میپردازد و سپس عزتنفس را بهعنوان پایهٔ سلامت روان معرفی میکند. در ادامه، منابع عزتنفس مانند پذیرفتهشدن، زندگی براساس ارزشها، احساس توانمندی و دستاوردها بررسی میشوند. کتاب توضیح میدهد که چگونه باورهای محدودکننده و تجربههای گذشته میتوانند مانع رشد عزتنفس شوند و راهکارهایی برای بازنگری و تغییر این باورها ارائه میدهد. بخش مهمی از کتاب به مهارتهای ارتباطی اختصاص دارد؛ از جمله سبکهای ارتباطی، مهارت نهگفتن، درخواستکردن، انتقادکردن و عذرخواهی. نویسنده بر اهمیت ابراز وجود سالم و حفظ تعادل میان احترام به خود و دیگران تأکید میکند. همچنین به نقش خودمراقبتی، شفقت به خود و پذیرش نقاط ضعف و قوت اشاره میشود. در نهایت، کتاب مسیر رشد عزتنفس و اعتمادبهنفس را فرآیندی مستمر و قابل یادگیری میداند که با تمرین و خودارزیابی مداوم، هر فرد میتواند به نسخهٔ بهتری از خود دست پیدا کند.
چرا باید کتاب اعتماد به نفس را خواند؟
این کتاب با رویکردی کاربردی و تمرینمحور، به موضوعات مهمی مانند خودشناسی، عزتنفس و اعتمادبهنفس میپردازد و تلاش میکند مفاهیم روانشناختی را به زبان ساده و قابل لمس به زندگی روزمره پیوند بزند. خواننده با مطالعهٔ این اثر، با تمرینهای عملی و مثالهای واقعی روبهرو میشود که میتواند به رشد فردی، بهبود روابط و افزایش رضایت از زندگی کمک کند. همچنین کتاب به مهارتهای ارتباطی و مدیریت احساسات میپردازد که برای بسیاری از افراد در مواجهه با چالشهای روزمره مفید است.
خواندن کتاب اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ رشد فردی، افزایش اعتمادبهنفس و عزتنفس دارند یا با مشکلاتی مانند خودکمبینی، اضطراب اجتماعی، یا ضعف در مهارتهای ارتباطی روبهرو هستند. همچنین دانشجویان، مشاوران، روانشناسان و هر کسی که به دنبال بهبود کیفیت زندگی و سلامت روان است، میتواند از مطالب این کتاب بهرهمند شود.
فهرست کتاب اعتماد به نفس
- آغاز مسیر تغییر در زندگی من: روایت شخصی نویسنده از نقطهٔ شروع تغییر و اهمیت خودآگاهی. - فصل اول: خودآگاهی و خودشناسی؛ تعریف خودآگاهی، عزتنفس و سلامت روان، نشانههای عزتنفس پایین و راهکارهای تقویت آن. - باورها و ارزشها: بررسی باورهای رشددهنده و محدودکننده، نقش ارزشها در زندگی و تصمیمگیری. - انگیزه و مسئولیتپذیری: اهمیت انگیزه، اراده و مسئولیتپذیری در رشد فردی. - شجاعت ابراز وجود: مهارتهای ابراز وجود، شناخت ارزشها و زندگی هدفمند. - خودکارآمدی و خودشفقتورزی: تعریف خودکارآمدی، اهمیت شفقت به خود و خودمراقبتی. - نشانههای عزتنفس سالم: ویژگیهای افراد با عزتنفس بالا و مدل هشتبعدی عزتنفس. - فصل سوم: اعتمادبهنفس؛ تعریف اعتمادبهنفس، تفاوت آن با غرور، نقش مهارتهای سخت و نرم. - مهارتهای ارتباطی: سبکهای ارتباطی، مهارت نهگفتن، درخواستکردن، انتقادکردن و عذرخواهی. - اعتمادبهنفس در مدیریت احساسات، بلوغ رفتاری، شادکامی و تعادل زندگی. - بخش پایانی: مرور مطالب و دعوت به خودارزیابی و رشد مستمر.
بخشی از کتاب اعتماد به نفس
«تغییر مسیر در زندگی من از اونجا شروع شد که اتفاقی به یک سمینار رفتم. سمیناری که وقتی از آن خارج شدم، دیگه آن آدم دو ساعت قبل نبودم و دو چیز در من تغییر کرد. ۱. باورم به خودم ۲. نگرشم به زندگی تصمیم گرفتم تغییراتی در خودم ایجاد کنم. چون متوجه شدم که با تکرار روند قبلی، نتیجه متفاوتی نمیگیرم. تصمیم گرفتم روی مهارتهام، توسعهٔ شخصیتیام و باورهام کار کنم. اون روز استاد بهمنخواه در آن سمینار یک سؤال از ما پرسیدند. گفتند: کار را که کرد؟ همه گفتند: آنکه تمام کرد. ایشون گفتند: «نه! آنکه آگاهانه شروع کرد.» اینجا بود که من عمیقتر متوجه شدم. کسی کار رو خوب تموم میکنه که آگاهانه شروع کنه و برای زندگیش هدفهای روشنی داشته باشه و تصمیم گرفتم آگاهانهتر از قبل حرکت کنم. در کلاس اعتمادبهنفس ثبتنام و مسیر تازهای رو شروع کردم. مسیر خودآگاهی، مهارتآموزی، تمرین، مسیر ادامهتحصیل در رشتهٔ روانشناسی، مسیری پر از عشق و آگاهی... حالا بعد از هشت سال در این کتاب یک سری از تجربیاتم را با شما به اشتراک میذارم. مسیر تغییر برای هرکس میتونه به یک شکل شروع بشه. برای من اینطوری بود و شاید برای تو از ورق زدن صفحهای از این کتاب به صفحه بعد شروع بشه. با من همراه باش. به خانوادهٔ سفیران آگاهی خوش آمدی.»