کتاب ۹۹ ایده برای والدین نوجوانان
معرفی کتاب ۹۹ ایده برای والدین نوجوانان
۹۹ ایده برای والدین نوجوانان نوشته والت میولر شامل حقایقی درباره پرورش نوجوانان از زبان والدینی است که تجربه آن را داشتهاند.
درباره کتاب ۹۹ ایده برای والدین نوجوانان؛ حقایق پرورش نوجوانان از زبان والدینی که تجربه آن را داشتهاند
این کتاب نتیجه همکاری نویسنده و همسرش و تحقیق آنها در زینه پرورش نوجوانان است. نویسندگن برای نگارش این اثر از تجربیات خود در فرزندپروری، توصیهها و رهنمودهای کتابهای دینی و تجربههای دیگر والدین در زمینه پرورش فرزند استفاده کردهاند. آنها در مقدمه کتابشان تاکید کردهاند که انچه در کتاب آمده حاصل تخصص و توصیههای متخصصان نیست و بر پایه تجربیات والدین است. انها در کتاب خود کاملا صادقانه از فراز و نشیبهای تربیت فرزندشان نوشتهاند. چیزهایی که باعث شدهاند آنها به فهم عمیق تری از خودشان در این زمینه برسند و دریابند که والد بودن چگونه است.
آنچه در این کتاب میخوانید پر از امید است و پر از ایدههایی که شما را در مسیر پرورش نوجوانتان کمک می کنند. در این کتاب موضوعات زیادی درباره پروزش فرزند خواهید اموخت که برامده از تجربیات عملی والدینی شبیه خودتان هستند.
خواندن کتاب ۹۹ ایده برای والدین نوجوانان؛ حقایق پرورش نوجوانان از زبان والدینی که تجربه آن را داشتهاند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
والدینی که فرزند نوجوان دارند و به طور کلی تمام والدین مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب ۹۹ ایده برای والدین نوجوانان؛ حقایق پرورش نوجوانان از زبان والدینی که تجربه آن را داشتهاند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خانه همان جاست که قلب ما آنجا باشد. اين جمله کلیشهای بهترين توصیفگر برای چگونگی زندگی يک کودک کنار خانه و خانواده است. پس ازآن، سالهای نوجوانی و تغییر از راه میرسند. به دلیل اينکه نوجوانان در اين سالها در حال بالغ شدن هستند، شروع به گسست وابستگیهای خود نسبت به شما ميکنند و همزمان تلاش بیشتری برای ايجاد دوستی و رابطه با همسالان و همنوعان خود ميکنند. اگرچه اين تغییر، طبیعی و معمول میباشد، اما تماشای مبادله خانواده با دوستان، توسط فرزندانتان میتواند بسیار دردناک باشد. اين روابط جديد با دوستان نقش پلی میان وابستگی دوران کودکی و استقلال بزرگسالی را بازی ميکند. اما هرگز، هرگز و هرگز اين حقیقت را فراموش نکنید که شما همچنان مهم و ضروری هستید. مطالعات و تحقیقات نشان دادهاند که ما بايد در اين دوران، نزديک و در دسترس فرزندانمان بمانیم. نوجوانانی که والدين آنها به خاطر شرايط و يا انتخابشان به دور از فرزندانشان هستند، نوجوانانی هستند که عمیقاً آسیب ديدهاند. شما در زندگی فرزند نوجوانتان بسیار مهم و حیاتی هستید.
این کتاب ایده های خیلی خوبی داشت. مهم ترین نکته ای که ازش یادگرفتم یاری گرفتن از خدا و بزرگان دین در تربیت نوجوان بود و این نکته با توجه به اینکه نویسنده کتاب مسلمان نیستند جالب توجه هست. فقط