کتاب مراقبت از پوست و مو به کمک طب سنتی
معرفی کتاب مراقبت از پوست و مو به کمک طب سنتی
کتاب مراقبت از پوست و مو به کمک طب سنتی نوشته س. صداقت اصول مراقبتی پوست و مو را از منظر طب سنتی تشریح کرده است.
درباره کتاب مراقبت از پوست و مو به کمک طب سنتی
براساس مکاتب طب سنتی ایرانی، درمان بیماری پوستی به سبب جنس عصبی پوست (سخت و متراکم بودن آن) باید به آرامی صورت بگیرد.
پوست انسان به صورت یک لایه محافظ بدن در مقابل عوامل آسیبرسان محیطی میباشد و مانند لباسی سرتاسر بدن انسان را پوشانده است.
پوست و ناخن انسان از جنس عصب میباشند و سلامت ناخن در راستای سلامتی پوست میباشد. پس هر بیماری پوستی میتواند ناخن را نیز درگیر کند و در نتیجه به دنبال درمان بیماری پوستی، سلامتی ناخن نیز حاصل میشود.
دفع ماده بیماریزا از پوست به زمان نیاز دارد و نباید توقع درمان برقآسای اختلالات پوستی را از طریق طبیعت درمانی و طب سنتی داشت. از طرف دیگر پوست از دیدگاه حکما یک اندام دفعی به حساب میآید و در نتیجه بدن میتواند مقداری از مواد دفعی خود را از این طریق دفع نماید.
هر شخص باید از پوست بدن مراقبت کند و آن را در معرض سرما یا گرمای زیاد قرار ندهد، چرا که در این صورت پوست دچار خشکی و یا سوختگی میشود. بهترین روش محافظت از پوست، داشتن تغذیه سالم و کامل به خصوص استفاده از غذاهای گیاهی است؛ مانند انواع سبزیجات و میوهجات فصل که ویتامینهای لازم و املاح مورد نیاز بدن را تأمین میکنند و در نشاط و شادابی پوست بسیار مؤثرند.
در این کتاب با اصول کلی مراقبت از پوست و مو و درمان بیماریهای پوست و مو از منظر طب سنتی اشنا خواهید شد و نکاتی کربردی برای مراقبت از این بخش های حساس بدن خواهید آموخت.
خواندن کتاب مراقبت از پوست و مو به کمک طب سنتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای پزشکی و سلامت به ویزه طب سنتی مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب مراقبت از پوست و مو به کمک طب سنتی
واریس
اغلب افراد مبتلا به واریس، بیماری زمینهای ندارند و بدون هیچ دلیل روشنی دچار چنین بیماری میشوند. هرچند این بیماری معمولا علامت و یا عارضه خاصی ندارد، ولی برای بعضی افراد از نظر زیبایی مشکلساز است.
آشنایی با وریدهای طبیعی پا
وریدها، عروق خونی هستند که خون را به قلب برمیگردانند. جریان خون از عروق پا بالا میرود، به عروق بزرگتر میریزد و نهایتاً به سمت قلب حرکت میکند. سه نوع رگ در پاها وجود دارد.
وریدهای سطحی آنهایی هستند که درست در زیر سطح پوست قرار دارند. شما معمولاً میتوانید آنها را ببینید و یا وریدهای سطحی بزرگتر را لمس کنید. همین عروق سطحی پا هستند که ممکن است واریسی شوند.
وریدهای عمقی پا که از لابلای عضلات عبور میکنند. شما نمیتوانید آنها را ببینید و یا لمس کنید.
تعداد زیادی عروق ارتباطی (سوراخ) کوچک وجود دارند که خون را از وریدهای سطحی به عروق عمقی منتقل میکنند. همچنین دریچههای یک طرفهای در درون رگهای بزرگتر و با فواصل مشخص وجود دارند. این دریچهها از بازگشت خون به سمت عقب (جهت اشتباه) جلوگیری میکنند. هنگامی که ما میایستیم، بین خون موجود در پاها و قلب ما ارتفاع زیادی وجود دارد. جاذبه تمایل دارد که خون را به سمت پایین بکشد، ولی دریچههای وریدی مانع این کار میشوند و سبب میشوند تا جریان طبیعی خون به سمت قلب ادامه داشته باشد.
رگهای واریسی چیستند؟
واریس در واقع بخش گشاد شده (بزرگ شده) وریدهاست که درست زیر سطح پوست مخصوصاً در پاها قرار گرفته است. آنها اغلب به راحتی دیده میشوند، زیرا بزرگ و برجسته هستند. البته اگر شما اضافه وزن داشته باشید، آنها به دلیل پنهان شدن بوسیله بافت چربی زیر پوست، به راحتی قابل مشاهده نخواهند بود. سایر انواع رگهای کوچکتری که ممکن است توجه شما را جلب کنند شامل: شبکه عروقی «شبکهای از وریدهای کوچک که بسیار نزدیک هم قرار گرفتهاند» و عروق عنکبوتی که شبیه الگوی starburst در یک قسمت از پا دیده میشوند، میباشند. آنها رگهای واریسی واقعی نیستند.
کتابی که مشخص نیست نویسنده اش کیه، تحصیلاتش چیه و نمیشه فهمید که این اطلاعات و ادعاها رو از چه منبع علمی معتبری جمع آوری کرده چیزی جز شبه علم و به قول معروف "میگن فلان چیز برای فلان چیز