کتاب بررسی کنایه و خاستگاه مردمی آن در مثنوی مولوی
معرفی کتاب بررسی کنایه و خاستگاه مردمی آن در مثنوی مولوی
کتاب بررسی کنایه و خاستگاه مردمی آن در مثنوی مولوی اثری پژوهشی از زهرا فیض است که در انتشارات تیرگان به چاپ رسیده است. در این اثر با کنایه و خاستگاه آن، انواع آن، و رویکردهای مختلف به کنایه آشنا میشویم و آن را در کتاب مولانا، بررسی میکنیم.
درباره کتاب بررسی کنایه و خاستگاه مردمی آن در مثنوی مولوی
کنایه، یکی از انواع آرایههای ادبی است که در زبان فارسی و در میان اشعار شاعران بزرگ، بسیار دیده میشود و به چشم میخورد. شاید همین خصلت کنایی حرف زدن ما نیز، به همین روحیه جمعی ایرانی برگردد که همیشه حرف را در لفافه میپیچد و بیان میکند. بهرحال بد نیست اگر دوست داریم درباره کنایه در آثار مولانا و اثر برجسته او، مثنوی بیشتر بدانیم، درباره خود کنایه نیز مطالعه کنیم.
زهرا فیض در کتاب بررسی کنایه و خاستگاه مردمی آن در مثنوی مولوی، ابتدا به بحث خاستگاه مردمی کنایه پرداخته است و درباره تاریخچه آن توضیحات مفصلی نوشته است. در فصل دوم کنایه را با رویکرد زیباییشناختی بررسی کرده است و در فصل سوم کنایه با رویکرد اجتماعی بررسی شده است. فصل چهارم نیز به تقسیم بندی کنایهها پرداخته است و اعضای بدن، حیوانات، آیین و رسوم، مشاغل، طبقات اجتماعی و ... در بافت کنایی بررسی شده است.
کتاب بررسی کنایه و خاستگاه مردمی آن در مثنوی مولوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب بررسی کنایه و خاستگاه مردمی آن در مثنوی مولوی را به تمام دوستداران آثار مولوی و پژوهشگران زبان و ادبیات فارسی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۸۰ صفحه
حجم
۲٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۸۰ صفحه