کتاب به دنیای مدیریت خوش آمدید
معرفی کتاب به دنیای مدیریت خوش آمدید
کتاب به دنیای مدیریت خوش آمدید نوشته رایان هاک است که با ترجمه سودابه خادمی و حسین عزیزطائمه منتشر شده است. در این کتاب یاد میگیرید چگونه از کارمندی برتر تبدیل به رهبری عالی شوید و روز به روز موفقتر باشید.
درباره کتاب به دنیای مدیریت خوش آمدید
به دنیای مدیریت خوش آمدید راهنمای بسیار جامعی برای تبدیلشدن به رهبری عالی است ــ با افزایش مهارتهای مورد نیاز، ایجاد و مدیریت تیمها و مربیگری کارکنان. خواه تازه وارد عرصهٔ رهبری شده باشید یا مدیری باتجربه و در پی بهترشدن، این کتاب ارزشمند برای شماست.
کتاب رایان هاک بینشهای دقیق و روشنی را در مورد بهترین شیوهٔ تدوین برنامهای برای روشنکردن نحوهٔ رهبری درست فراهم میکند، و این کار با بررسی مجدد خودمان شروع میشود. هر مدیر تازهای اشتباه میکند. اما اگر توصیههای عملی رایان هاک را که سالها برای جمع آوری آن وقت صرف کرده است دنبال کنید، احتمالاً تعداد اشتباهات شما کمتر میشود. اگر برای سفر کنجکاو و آمادهٔ پذیرش هستید، خواهید فهمید رهبری سفری به درون خودتان است. رایان هاک کسی است که راه را نشان میدهد و توضیح میدهد ابتدا باید یاد بگیرید خودتان را رهبری کنید تا بتوانید تیم یا شرکتی را رهبری کنید. رایان بر اساس درسهایی که بهعنوان یک قهرمان ورزش و تجارت یاد گرفته و با بیان بینشهایی که در این مسیر از دیگران آموخته است، توصیههایی انگیزهبخش و عملی ارائه میدهد.
خواندن کتاب به دنیای مدیریت خوش آمدید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام افرادی که به دنبال تبدیل شدن به یک مدیر هستند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب به دنیای مدیریت خوش آمدید
مطمئناً این پرسشی دلهرهآور است. کتابی که میخوانید، به دنیای مدیریت خوش آمدید، نوشتهٔ رایان هاک، نقطهٔ شروع بسیار خوبی است. کتاب او بینشهای دقیق و روشنی را در مورد بهترین شیوهٔ تدوین برنامهای برای روشنکردن نحوهٔ رهبری درست فراهم میکند، و این کار با بررسی مجدد خودمان شروع میشود.
وقتی نقشهکشها به سفر به سمت مقصدی ناآشنا میپردازند، با چیزهایی که میتوانند شناسایی و مشاهده کنند شروع میکنند. آنها موقعیت خودشان در جهان را با نگاه به آنچه که خوب میشناسند تعیین میکنند. همانطور که رایان تشخیص داد، در پیمودن مسیرمان بهسوی رهبری، ما باید از خودمان، چه از درون و چه از بیرون، شروع کنیم. تنها در این صورت است که پس از آن میتوانیم تیمهای خود را بسازیم، آنها را رهبری کنیم و در نهایت در پی آن باشیم که رهبری خود را در برابر آزمون زمان قرار دهیم.
باید گفت که نقشهکشی کاری طاقتفرساست، و همانطور که رایان بهدرستی خاطر نشان کرد، از مد افتاده است. ما به فناوری متکی هستیم تا ما را در مسیر درست قرار دهد. به همین ترتیب، ما از انواع تفکرات عمیقی که مجبورمان میکنند با آنچه که هستیم واقعاً دست و پنجه نرم کنیم، طفره میرویم. جامعهٔ امروز، هر چهقدر هم پیچیده و ماشینمحور باشد، بیش از هر زمان دیگری به رهبری نیاز دارد. شجاعت در آن است که یک نقشهکش باشید. اگرچه دشوار، اما کار درستی است.
از این حیث، نوشتن دربارهٔ رهبری امروزه نوع خاصی از چالش است. هر هفته کتابهای تازهای در قفسههای کتابفروشیها ظاهر میشوند که ادعا میکنند روشهای واقعی برای تبدیلشدن به یک رهبر خوب را دارند. کتابهای کمی در فرایند رهبری وجود دارد که تجربهای از ارتقا به نقش رهبری داشته باشند. هنگام خواندن کتاب به دنیای مدیریت خوش آمدید، در ذهنتان به این فکر کنید که رهبر موفقبودن چه معنایی دارد. نتیجهٔ نهایی کتاب و نحوهٔ بهنظررسیدن آن را در ذهنتان تحلیل کنید. و مهمتر از همه، این تصمیم آگاهانه را بگیرید که فقط به مسیرهایی که دیگران طی کردهاند اعتماد نکنید ــ همانطور که رایان مینویسد، سفر شما از خودتان آغاز میشود.
پس از بهپایانرساندن این کتاب، افکار زیادی در مورد چگونگی آغاز ترقیتان به رهبری، که رایان دربارهٔ آن بحث میکند، خواهید داشت. برای زمانی که این کار را میکنید توصیهای دارم: نقشه را کنار بگذارید و قطبنما را بردارید. بسیار مشتاقم تا ببینم به کجا خواهید رفت.
عالیه
خیلی عالی توصیه می کنم
این کتاب توصیه شده توسط استاد یحیی علوی هست، حتما ارزش وقت گذاشتن داره ❤️❤️❤️
مطابق انتظارم نبود. مطالب خیلی کلی رو گفته بود. من دنبال اصول و قواعد مدیریت بودم که این کتاب نداشت