کتاب معارف اسلامی ۱ (ویراست دوم)
معرفی کتاب معارف اسلامی ۱ (ویراست دوم)
کتاب معارف اسلامی ۱ (ویراست دوم) نوشته محمد سعیدی مهر و امیر دیوانی است و در دفتر نشر معارف منتشر شده است. این اثر به بررسی جایگاه دین در جهان امروزی میپردازد و مهمترین اندیشههای دین اسلام را شرح میدهد.
درباره کتاب معارف اسلامی ۱ (ویراست دوم)
دین، یکی از مفاهیمی است که جایگاهش در جهان امروز، کمرنگ شده است. هرچند هدف والای دین، در نهایت این است که انسانها را به خوشبختی و سعادت در هر دو دنیا برساند اما به دلایل بسیاری مردم از دین گریزان شدهاند. یکی از این دلایل میتواند عدم آگاهی و ناآشنایی با اصول و قواعد دینی باشد. چراکه اگر انسان نسبت به موضوعی شناختی دقیق و درست داشته باشد، به راحتی میتواند آن را بپذیرد.
محمد سعیدی مهر و امیر دیوانی، سعی کردند در کتاب معارف اسلامی ۱ (ویراست دوم) مخاطبان را با اصول اساسی دین اسلام آشنا کنند.
این کتاب دو فصل دارد و هر فصل، بخشی از معارف اسلامی را شرح میدهد. کتاب با مقدمهای آغاز میشود که از جایگاه دین در جوامع امروزی سخن میگوید و نگاهی دارد بر بحرانهای مختلف و متعددی که جوامع مختلف با آنها دست و پنجه نرم میکنند. بحران معرفتی، اخلاقی، روانی، بحران فناوری و تکنولوژی و نقش دین در رفع این بحرانها، از جمله مباحثی است که مقدمه به آنها میپردازد.
بخش اول کتاب که خدا، انسان و جهان نام دارد به خداشناسی، انسان شناسی و جهان شناسی میپردازد. در هر بخش مطالب بسیاری بیان میشود که به ما کمک میکند تا جایگاه خود را در جهان هستی بیابیم و به درکی دقیق و درست از مفهوم خداوند، معبود، پرستش و ... برسیم.
بخش دوم کتاب که پیرامون موضوع معاد نوشته شده است، این مفهوم را از منظرهای مختلف بررسی میکند تا مخاطب را به طور کامل با آن آشنا کند.
دفتر نشر معارف وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در سال ۱۳۷۶ تأسیس شد و در سال ۱۳۷۹ به صورت رسمی آغاز به کار کرد. این انتشارات تلاش میکند از دریچه اسلام ناب به بازخوانی، بررسی، نقد و تولید اندیشه در عرصههای مختلف بپردازد. از جمله این فعالیتها میتوان به چاپ بیش از ۱۱۰۰عنوان کتاب در زمینه دروس معارف اسلامی دانشگاهها، اندیشههای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، پرسشها و پاسخهای دانشجویی، معارف قرآن و اهل بیت (ع)، دینپژوهی، اخلاق و عرفان، انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر، مسائل جهان اسلام، غربشناسی، شبهات فکری و عقیدتی، مسایل تاریخی و فلسفی، علوم انسانی، مسایل تربیتی، زن، خانواده و نقد فمینیسم و… اشاره کرد. نشرمعارف اخیراً نیز گامهایی در حوزه ادبیات داستانی برداشته است. این انتشارات با راه اندازی ۳۰ مرکز فروشگاهی با عنوان تجاری «پاتوق کتاب» و همچنین برگزاری ۱۲ دوره مسابقات کتابخوانی «پویش روشنا» در سطح ملی، توانسته است گامهای مفید و موثری در توزیع و ترویج کتابخوانی کشور بردارد.
آنچه این روزها بیش از هرچیز دغدغه نسل انقلابی است آشنایی جوانان و دانشجویان با حقیقت دین و معارف اسلام است، انتشارات در این زمینه پیشرو است و تلاش دارد پاسخی علمی و دینی برای تمام سوالات این نسل داشته باشد.
کتاب معارف اسلامی ۱ (ویراست دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب معارف اسلامی ۱ (ویراست دوم) را به تمام دوستداران مطالعات مذهبی و عرفانی پیشنهاد میکنیم. این اثر همچنین برای دانشجویان درس معارف، مفید و کاربردی است.
ایم چه کیفیتی قرار دادین واسه کتاب، واقعا متاسفم واسه تون زد ها
کیفیت اسکنش نامناسبه ، قابل سرچ نیست که خیلی سخت میکنه دسترسی به مطالب رو . بنظرم ارزشش رو نداره
کیفیت متن کتاب بسیار پایین است
خریدم ولی اصلا پی دی افش برام نیومد برای دانلود
۱۰هزارتومن پول دادم برای اینکه بتونم سرچ کنم که دیدم متن نیست و عکسه و اصلا به دردم نخورد اصلا...
کیفیت پی دی اف پایین است
با سلام فونت کتاب مقداری ناخواناست ! لطفا حتی المقدور تصحیح شود، با تشکر...
کیفیت متنش خیلی پایینه قابلیت سرچ هم که نداره
کیفیت افتضاح