معرفی و دانلود کتاب ۱۰۰۱ سوالی که قبل از ازدواج باید بپرسید + خلاصه رایگان

کتاب ۱۰۰۱ سوالی که قبل از ازدواج باید بپرسید

۳.۴(از ۱۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ۱۰۰۱ سوالی که قبل از ازدواج باید بپرسید

کتاب ۱۰۰۱ سوالی که قبل از ازدواج باید بپرسید اثر مونیکا مِندِز لی‌هی و ترجمه بهرام فرهمندپور است. در این کتاب نکات جالبی می‌خوانید که به شما کمک می‌کند یک ازدواج سالم و موفق داشته باشید.

درباره کتاب ۱۰۰۱ سوالی که قبل از ازدواج باید بپرسید

ازدواج یکی از تصمیمات مهمی است که هر فردی در زندگی‌اش می‌گیرد. داشتن یک ازدواج موفق و سالم به عوامل زیادی بستگی دارد. شناخت دو طرف از یکدیگر، توانایی حل تعارض، شباهت‌ها و تفاوت‌هایی که میان دو فرد وجود دارد و ... . به طور کلی همه این موارد در کنار یکدیگر به داشتن یا نداشتن تفاهم تعبیر می‌شوند. یکی از بهترین راه‌ها برای شناخت طرف مقابل و سنجش او برای اینکه آیا می‌تواند همراه خوبی برای شما در زندگی باشد یا خیر، گفتگو است. به کمک گفتگو کردن می‌توانید چیزهای بسیاری درباره یکدیگر یاد بگیرید و در مسائل بسیاری به توافق برسید.

در این کتاب،  ۱۰۰۱ سوالی مطرح شده است که باید قبل از ازدواج از همراهتان بپرسید. به این ترتیب و با کمک این پرسش‌ها می‌تواند به شناخت نسبی و خوبی از طرف مقابل دست پیدا کنید.

کتاب ۱۰۰۱ سوالی که قبل از ازدواج باید بپرسید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به تمام زوج‌های جوان و افرادی که تصمیم به ازدواج دارند، پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۱۰۰۱ سوالی که قبل از ازدواج باید بپرسید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:۱۰۰۱ سوالی که قبل از ازدواج باید بپرسید
قیمت کتاب:۱۴۷۰۰۰ تومان

امیر
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۱

اگه کسی بخواهد این کتاب رو بخواند و ازش یکسری سوال رو برداشت کنه خوبه ولی طبعا هر ۱۰۰۱ سوال آن سوال خوبی نیست در ثانی شما باید با توجه معیارهای مهم خودتان سوال بپرسید و اگر طرف جواب داد باز...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

Mohadese Meshkani
۱۱. همسرتان بدون تأیید شما به کسی پول قرض می‌داد؟
یوسف مجیدی
فصل ۱۰: روابط احساسی « عشق تازه می‌گوید: دوستت دارم، چون که نیازمندت هستم. عشق کهنه می‌گوید: نیازمندت هستم، چون که دوستت دارم. » ـ اریک فروم
مشاوره خصوصی با باربارا دی‌آنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانواده
باربارا دی‌آنجلیس
درمان افسردگی؛ سرماخوردگی روانی
گیلیان باتلر
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار دارد
علی اکبر حسن زاده
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارت‌های کنترل مشاجرات و حل مشکلات
ازدواج‌ها چرا موفق می‌شوند و چرا شکست می‌خورند
جان گاتمن
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببرید
علی اکبر حسن زاده
مشاوره تحصیلی و ضربه تراپی به شیوه بناساز (BTT)
کتایون بناساز
ازدواج موفق