کتاب چگونه در یوتیوب یک ابرستاره شویم
معرفی کتاب چگونه در یوتیوب یک ابرستاره شویم
کتاب چگونه در یوتیوب یک ابرستاره شویم از مجموعه کتابهای خودیاریِ شرکت «HTeBooks» است.
از جمله نکات بسیار قابلتوجه کتابهای خودآموز HTeBooks، کوتاه و کاربردی بودن آنهاست و اینکه با زبانی بسیار ساده مطالب را منتقل میکنند. نویسندگان این مجموعه هیچگاه به حاشیه نمیروند و سعی میکنند در کمترین زمان بیشترین و مفیدترین مطالب را با خواننده به اشتراک بگذارند.
این مجموعه کتابها برای جزئیترین مهارتهای زندگی یک چارچوب ساده و علمیکاربردی ارائه میدهند. «مؤسسهٔ فرهنگیدیجیتال کلیدطلایی جهانمعاصر» با هدف ساده و علمی کردنِ آموزش مهارتهای زندگی، به ترجمۀ این مجموعه همت گمارده است. از جمله کتابهای ترجمه شده میتوان به موارد پیشرو اشاره کرد: « چگونه برای کسی که دوستش دارید یک هدیۀ ناب انتخاب کنید»، « چگونه یک کسبوکار را ارزشگذاری کنیم»، «چگونه با شکست عاطفی روبرو شویم»، «چگونه به یک استاد حافظه تبدیل شوید»، «چگونه استعدادها و نقاط قوت خود را پیدا کنیم» و ... .
آیا میدانستید که یوتیوب، بزرگترین پایگاه رسانه اجتماعی است که از دیگر پایگاههای رسانه اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر، سبقتگرفته است؟ تقریباً در هر موضوعی که به اندیشۀ آدمی بیاید دستکم یک ویدئو در این شبکه وجود دارد، چه موضوعی خوشایند باشد چه نباشد. کتابِ چگونه در یوتیوب یک ابرستاره شویم با زبانی ساده و کاربردی شما را با جزئیات یوتیوب و نحوۀ ساختن ویدئوی مناسب آشنا میکند.
خواندن کتاب چگونه در یوتیوب یک ابرستاره شویم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای خودآموز و راهنمای فعالیت در فضای مجازی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب چگونه در یوتیوب یک ابرستاره شویم
نحوه بهینهسازی ویدئو
عناوین ویدئو
نمیتوانم بگویم چند نفر با عنوان «movo۱۲۰۰» یا نام مرتبط با آن دوربین، ویدئوهایی در یوتیوب، آپلود میکنند اگر بخواهید ویدئو را برای چند تن از دوستان خود پخشکنید شاید توجه چندانی بهعنوان ویدئو نکنید، عیبی ندارد. هرچند اگر میخواهید که در یوتیوب، ستاره بگیرید اصلاً نباید مرتکب این اشتباه شوید. به خاطر داشته باشید که به کلیدواژهها اشاره کردیم، با جستجوی کلیدواژه میتوانید عنوانی درخور تحسین و گیرا، خلق کنید و با توصیف محتوای ویدئو میتوانید نظر بینندگان را جلب کنید. این نهتنها منطبق با سئو است بلکه منجر به کاربرپسند شدن ویدئو نیز میشود (که واقعیت را میگویند)، بینندگان بسته بهعنوان ویدئو ممکن است وقت ارزشمند خود را صرف تماشای آن کنند. عناوین ویدئوهای یوتیوب معمولاً ۷۰ کاراکتر یا کمتر هستند.
توضیحات ویدئو
توضیحات ویدئو، مکانی ایدئال برای تعامل با بینندگان و موتورهای جستجوی ویدئو است. باید بدانید که توضیحات ویدئو، یک ابزار بازاریابی هستند. برای مثال اگر کاربر یوتیوب، کلمه «پیپی» را تایپ کند، جستجو ویدئوهای بسیاری را نشان میدهد.
استفاده از توضیحات ویدئو معین میکند که آیا کاربر بر ویدئو کلیک کرده و آن را تماشا میکند یا نمیکند. بایستی در توضیحات ویدئو از کلیدواژههای قبلی استفاده کنید. از طرف دیگر باید متنی کوتاه باشد و بتواند بیننده را اغوا کند تا به توضیحات ۱۶۰ کاراکتری توجه نماید. علاوه بر این اگر میخواهید بینندگان بر وبسایتهای مهمان، کلیک کنند باید لینک آنها را در اولین خط توضیحات، قرار دهید. این زمانی مفید است که کسبوکاری درصدد هدایت کاربران به سمت وبسایت خود باشد.
دستهبندیهای یوتیوب
دستهبندیهای یوتیوب نیز نقش مهمی در بهینهسازی ویدئو دارند. کانال یوتیوب ممکن است جزو یکی از چند دسته زیر باشد: آموزشی، فیلم و حیوانات، کمدی، سرگرمی، بازی، طرز انجام کاری و سبک زندگی، خودرو و اتومبیل، موسیقی، مردم و وبلاگها، غیرانتفاعی و عملگرایی، اخبار و سیاست. قبل از زدن دکمه آپلود، مطمئن شوید که ویدئوی شما متعلق به دسته مناسب است و افراد علاقهمند به آن حوزه قادر به تماشای آن هستند.
تولید محتوا یہ بحث مھم داخل جھان امروزی ما ھست کہ این کتابم بھش پرداختہ تولید محتوا باید پیوستہ و جذاب باشہ و از روی سرگرمی مثلا ماھی یہ ویدیو نباشہ ما ھممون اینطوری ھستیم کہ وقتی یہ ویدیو رو داخل یوتیوب
هیچ نکته ای نداشت مثلا میگه ویدئو جذاب درست کنین اینو همه دوست دارن انجام بدن ولی چه جوری چه چیزهایی باعث جذابیت میشه یا میگه ویدئو وایرال تولید کنید نمیگه چه جوری اگه یه جاهایی هم اشاره میکنه اونقدر پیش پا افتادست که
متاسفانه خیلی پیش و پا افتاده بود مطالب و با یک سرچ ساده میشد همه این مطالب رو خوند یا از داخل یوتیوب پیدا کرد. این دیگه اسمش کتاب نبود.
خوندنش برای کسایی که تولید محتوا انجام میدن ضرری نداره یکسری نکات خوب داخلش که توجه به همونا ممکن خروجی که انتظارشو دارید بهتون بده ولی سعی کنید فراتر از چهارچوبا پیش برید دلتون نلرزه ؛)🧡 مرسی از طاقچه
تولید محتوا در یوتیوب احتیاج به اموزش اصولی داره مطالب این کتاب بسیار پیش پا افتاده بوده . وقت تلف نکنید شروع کنید 💎
عالی و به نظرم باید عمل کرد
کتاب مفیدی برای کسایی که میخوان یوتوبر بشن ولی تیتر کتاب با آموزه هاش متفاوتش هستش. و فقط شروع اصولی رو یاد میده نه ترفند و نکته عجیبی.
عالیییییه