کتاب معاملهگری موفق در بورس
معرفی کتاب معاملهگری موفق در بورس
کتاب معاملهگری موفق در بورس نوشته رضا جلالینیا برای آشنایی و آگاهی بیشتر دانش پذیران برای ورود موفق به بازار بورس نوشته شده است. این کتاب در ۲۰ گام خواننده را به شناخت بورس مسرساند.
درباره کتاب معاملهگری موفق در بورس
مطالعات اولیه درباره تاسیس بورس در ایران به سال ۱۳۱۵ هجری شمسی برمیگردد . در این سال، فردی بلژیکی به نام لوترفلد پس از انجام مطالعات گسترده درباره تاسیس بورس در ایران، اساسنامه داخلی بورس را تهیه و به مسئوالن ایرانی ارائه کرد، اما با توجه به شرایط آن زمان و وقوع جنگ جهانی دوم عملا موضوع بررسی و تاسیس بورس در ایران بیش از ۲۵ سال به تأخیرافتاد. در همهی جوامع، همیشه افراد زیادی هستند که به دلایل مختلف از جمله اینکه سرمایه کافی، تجربه متناسب و یا فرصت کافی را ندارند، نمی توانند سرمایه خودشان را به سمت تولید و یا ایجاد یک شغل سوق دهند، در این شرایط یکی از راههای کسب درآمد این است که پولتان را با کسی شریک شوید. بورس به شما کمک خواهد کرد.
خواندن کتاب معاملهگری موفق در بورس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به سرمایهگذاری در بورس پیشنهاد میکنیم
با احترام به نویسنده محترم، دوستان اپلیکیشن طاقچه برای یک نسخه ی پی دی اف قیمت گذاشتین 50هزار تومان، درحالیکه نسخه چاپی رو زدین 60هزار تومان؟ واقعا چه خبره تو این مملکت؟ مبنای این قیمت گذاری ها دقیقا چیه؟
قیمتو نگاه کنید !!!!😡😡😡 انگار دلار خدا تومن برای خرید کاغذ و چاپ و .... داده ، حالا pdf هم است و چشمهای بدبخت ...
خیلی مبتدی و ساده بود اینا رو بصورت رایگان از کسی که حداقل یک سال تو بورس بوده بپرسید یا تو گوگل سرچ کنید میاد بالا
یک کتاب عالی و مفید به همه کسانی که می خواهند بورس رو راحت یاد بگیرند. حتماً امتحانش کنید من که واقعاً لذت بردم ازش به شما هم توصیه می کنم.