معرفی و دانلود کتاب بورس با طعم پیتزا pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بورس با طعم پیتزاsubscriptionAvailable

کتاب بورس با طعم پیتزا

دستورالعمل قدم به قدم و بسیار واضح خرید سهام مثل یک فوق حرفه‌ای!

۳.۷(از ۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بورس با طعم پیتزا

کتاب بورس با طعم پیتزا نوشته غلامرضا زمانی میقان است. کتاب بورس با طعم پیتزا دستورالعمل قدم به قدم و بسیار واضح خرید سهام مثل یک فوق حرفه‌ای! است.

درباره کتاب بورس با طعم پیتزا

این کتاب هشت فصل دارد. فصل اول و دومِ این کتاب برای تازه‌کاران است که تازه وارد دنیای بورس شده‌اند و هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارند. در فصل اول و دوم سعی کرده‌ است به زبانی شیرین و دوستانه و با مثال‌هایی واضح، مفاهیم ابتدایی بورس که برای فعالیت در این بازار، لازم و البته کافی است را بیان کنم تا خواننده خیلی سریع به اصل مطلب پی ببرد.

در فصل سوم به مقایسه دو روش پیش‌بینی قیمت آینده سهام می‌پردازد و با بررسی دلایل مختلف، یکی از آن‌ها را برای ادامه کار خود انتخاب می‌کند.

در فصل چهارم جزئیات تکنیک‌ها و اصول روش پیش‌بینی مورد نظر را بیان می‌کند و به شما کمک می‌کند که فقط با چه ابزار‌های ساده‌‌ای و چگونه باید کار کنید تا آینده یک سهم را به‌راحتی پیش‌بینی کنید.

در این فصل پنجم به شما می‌گوید چگونه مانند یک حرفه‌ای از این ابزارها استفاده کنید و به‌راحتی سهام در حال رشد را پیدا کنید و تصمیم درست بگیرید.

در فصل ششم به شما کمک می‌کند چطور مانند یک باتجربه، برنامه کاری داشته باشید و چه‌کاری انجام دهید که برای یک‌عمر از حضور در بازار لذت ببرید.

در فصل هفتم مهم‌ترین نکاتی که برای سال‌ها حضور در بازار باید رعایت کنید و به آن عمل کنید از زبان بزرگان می‌شنوید.

در فصل هشتم، یک مثال کامل با تمام جزئیات، از جستجو، یافتن و پیدا کردن یک سهم خوب تا نحوه خرید، مدیریت و فروش را مرور می‌کند.

خواندن کتاب بورس با طعم پیتزا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در بورس پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بورس با طعم پیتزا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بورس با طعم پیتزا
عنوان دیگر:دستورالعمل قدم به قدم و بسیار واضح خرید سهام مثل یک فوق حرفه‌ای!
موضوع:مدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری
شابک:۹۷۸۶۰۰۸۷۴۱۸۹۳
تعداد صفحه‌ها:۲۲۰ صفحه
قیمت کتاب:۲۱۲۰۰ تومان

۱۴۰۲/۰۹/۰۲

مشخص است که ایشان بخوبی بورس را فهمیده اند وبسیار زیبا روان وعالمانه نوشته اند، فوق العاده کتاب روان و کاربردی است، بسیار توصیه میکنم حتما هرکس میخواهد وارد بورس شود اول این کتاب را بخواند،تا معنای صفرتاصد بورس را...بیشتر

مجتبی

برا منی ک از بورس هیچی نمیدونستم مفید بود

طاها
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۰/۰۵/۳۰

واقعا در حدی که مولف گفته مفید نبود خیلی مبتدی بود عنوان کتاب را باید آشنایی اولیه با بورس میزاشتن