٪۷۰
معرفی کتاب پیچیدگی
ملانی میچل، استاد علوم کامپیوتر در دانشگاه ایالتی پورتلند امریکا است.
این کتاب در سال ۲۰۰۹ جزو ۱۰ کتاب برتر علمی سایت آمازون قرار گرفت و در سال ۲۰۱۰، جایزه فی بتاکاپا را در امریکا به دست آورد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«اسرار مورچههای نظامی در برابر اسرار بسیاری از سیستمهای طبیعی و اجتماعی که ما پیچیده در نظر میگیریم دنیای کوچکی است. هیچکس دقیقاً نمیداند چطور جامعهای از ارگانیسمهای اجتماعی ـ مورچهها، موریانهها، انسانها ـ به صورت جمعی ساختارهای استادانهای میسازند که احتمال بقاء جامعه به عنوان یک کل را افزایش میدهد. معمای مشابه این است که چطور تشکیلات پیچیدهی سیستمهای ایمنی به مبارزه با بیماریها میپردازند، چطور گروهی از سلولها برای تبدیل شدن به چشم یا مغز خود را سازماندهی میکنند. چطور اعضای مستقل یک اقتصاد، که هرکدام برای سود خود کار میکنند، بازارهای جهانی ساختار یافته و پیچیده را ایجاد میکنند و اسرارآمیزتر از همهی اینها، چطور پدیدههایی که ما «هوشمند» و «هوشیار» مینامیم از زیر لایههای غیر هوشمند، و غیر هوشیار ظهور میکنند؟
چنین سؤالاتی موضوع سیستمهای پیچیده هستند؛ زمینهای از تحقیقاتی میان ـ رشتهای که در جستجوی توصیف این موضوع است که چطور بسیاری از موجودیتهای بهنسبت ساده خود را سازمان میدهند و بدون هیچگونه کنترل مرکزی به سمت سیستمی جمعی حرکت میکنند که الگوها را خلق کرده و اطلاعات را مورد استفاده قرار میدهد، و در برخی موارد رشد و یادگیری دارند».
معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ دی ۱۴۰۴ بهروزرسانی شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پیچیدگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | پیچیدگی |
ماشینهای پیشبینی![]()
آجای آگراوال
نسبیتراسل استنارد
قلمرو تازه علوم شناختی (کتاب یکم)جهانشاه میرزابیگی
پرسشهای بزرگ؛ بررسی پرسشهای فلسفی با استفاده از نظریههای اقتصادی، قوانین فیزیک و ریاضیاتاستیون لندزبرگ
ماشین ژنونکی راماکریشنان
فلسفه ریاضی و فیزیکشهرام شفیعی
سیاره ویروس هاکارل زیمر
اصول بنیادینفرانک ویلچک
سرگذشت فیزیک نوینمیشل بیزونسکی
چگونه یک سوسک را در آغوش بگیریم (دوزبانه)![]()
متیو مکسول
راهنمای عملی تجربه اوجمیهای چیکسنت میهایی
تکامل خویشتنمیهای چیکسنت میهایی

ترجمه ای نابود داره ، آخه مگه مجبوری اینجوری ترجمه کنی
میلیونها بار بخاطر قرار دادن این کتاب سپاسگزارم
دوستان ترجمهٔ این کتاب اصلا خوب نیست، بنظرم اگه میخواهید کتاب رو بخونید یا زبان اصلیشو تهیه کنید یا سراغ نشرهای دیگه برید. نشر نو همین کتابو ترجمه و چاپ کرده، از کیفیت اون ترجمه اطلاعی ندارم ولی یه سر...بیشتر
عالیست. عالی ترجمه شده.