کتاب رهایی از مثلث شوم؛ خشم، استرس و افسردگی (جلد هشتم)
معرفی کتاب رهایی از مثلث شوم؛ خشم، استرس و افسردگی (جلد هشتم)
کتاب رهایی از مثلث شوم(خشم،استرس و افسردگی) نوشته کمال هادی، جلد هشتم از مجموعه حلقههایگمشده در نظام خانواده است که به بررسی علل و چگونگی گرفتار شدن مردم به این مثلث شوم و تبعات حاصل از جمله بیماریهای روانتنی پرداخته و و راهکارهای علمی و عملی لازم را برای رهایی از آنها ارائه میدهد.
درباره کتاب رهایی از مثلث شوم؛ خشم، استرس و افسردگی (جلد هشتم)
آیا هرگز شده که از مشکلات عصبی، حس تنهایی و طرد شدگی، ضعف و دردهای بیدلیل جسمانی نالیده و از مصرف داروهای مختلف به ستوه آمده و به خود بگویید کاش هرگز به دنیا نمیآمدم و یا فکر خودکشی به سرتان زده باشد؟ این کتاب که مورد استقبال بینظیر مردم، مراکز مشاوره و صدا و سیما قرار گرفته است به خواننده کمک میکند تا بتواند فشارهای روانی خود را کنترل و مدیریت نماید- عوامل استرسزای زندگی را تشخیص داده و مهار کند- از وسواسهای ذهنی خلاص شده و کنترل افکار خود را در دست گیرد- از دام افسردگی آشـکار یا پنـهان آزاد شده و از زندگی خود لذت ببرد- رویکردهای مختلف مقابله با انواع بیماریهای روانتنی که سالها از آنها رنج میبرده را فراگرفته و زندگی سالمی را آغاز نماید. با مطالعه این کتاب شما ضمن شناخت تنشها، کارکردهای معیوب ذهنی، افکار و هیجانات منفی و حالات و مشکلات روحی- روانی خود خواهید توانست کنترل آنها و جسم آسیب دیده خود را به دست گرفته و دوباره بازسازی نمایید.
خواندن کتاب رهایی از مثلث شوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به مشاوران خانواده و کسانی توصیه میکنیم که سالها از مشکلات عصبی مانند استرس، اضطراب، خشم، درماندگی، افسردگی، وسواس و بیماریهای روانتنی رنج برده و اکنون دنبال راه نجاتی میگردند که به آن چنگ زده و خود را از سیاهچالی که مدتها در آن گرفتار شدهاند نجات دهند.
درباره کمال هادی
کمال هادی خانواده درمانگر تخصصی مـراکز مشاوره- همکار صدا و سیما در برنامه های آموزش خانواده- مدرس کارگاههای تحکیم خانواده، دوره های تامین مدرسی مدرسان آموزش خانواده و دانشگاه ضمن خدمت فرهنگیان میباشد که دوره های تخصصی (workshop) انجمن علمی روانشناسی بالینی ایران را گذرانده است.
بخشی از کتاب رهایی از مثلث شوم(خشم،استرس و افسردگی)
تحولات علمی و صنعتی چنان سریع درحال پیشرفت و تحول هستند که اغلب ما مسافران جامانده از قطار تمدن دیگر نمیتوانیم خودرا با نیازها و مسائل جدید آن سازگار نماییم لذا این فاصله و تعارضِحاصله آنچنان انسان امروزیرا دچارتنش نموده است که افسار زندگی از دستش خارجشده و در گرداب مشکلات روحی و روانی گرفتار مانده است. حاصل قرنها تلاش، مبارزه و پیشرفت انسان جهت دستیابی به مدرنیته و رفاه بیشتر منجربهظهور پدیدههایجدیدی مانند فشارروانی، اضطراب، خشم، افسردگی وبیماریهای روانتنی شده که همه این تلاشها را به تحلیل میبرد و اگر چارهای جدی در این زمینه صورت نگیرد، سیر قهقرایی این پدیده او را در خود حل و نابود خواهد نمود. گرچه امروزه به کمک علم پزشکی بیماریهای همهگیر جسمی به نحو چشمگیری مهارشده و آمار مرگومیر را پایین آورده است؛ ولی این اپیدمی جدید انسان را وارد فاز جدیدی از بیماریها بنام بیماریهای روانتنی نموده که متأسفانه به صورتی ناشناخته و نامحسوس نسلبشری را مبتلا ساخته و زندگی مرفه امروزی وی را به نحو بسیار خطرناکی تهدید میکند؛ بنابراین وضعیت کنونی ایجاب میکند که انسان امروزی را جهت سازگاری و مقابله با این پدیده مخرب آماده نموده و از عواقب شومی که در انتظار اوست و عملاً از آن رنج میبرد نجات دهیم. این امر نیاز به آگاهی و شناخت هر چه بیشتر مردم دارد که ضمن مجهز شدن به سازوکارهای شناخت و مقابله با این پدیده شوم بتوانند خود را از قربانی شدن در این مرداب نجات دهند.
فهرست مطالب
حلقه اول: سخنی با خواننده
حلقه دوم: خطاها یا تحریفهای شناختی
حلقه سوم: مشکلات هیجانی
حلقه چهارم: ویروس افسردگی
حلقه پنجم: بیماریهای روانتنی
حلقه ششم: پیشگیری و درمان
حلقه هفتم: عفو درمانی
حلقه هشتم: خنده درمانی
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه