کتاب مهارت های فرزندپروری (جلد هفتم)
معرفی کتاب مهارت های فرزندپروری (جلد هفتم)
کتاب مهارتهای فرزندپروری اثر کمال هادی، جلد هفتم از مجموعه حلقه هایگمشده در نظام خانواده است که با به چالش کشیدن روشهای تربیتی جاری به بررسی علل و چگونگی تربیتهای غلط و ناکامی والدین در این امر پرداخته و راهکارهایی علمی و عملی برای فرزندپروری سالم ارائه میدهد.
این کتاب که مورد استقبال بینظیر مردم، مراکز مشاوره و صدا و سیما قرار گرفته است تلاش میکند تا خواننده روشهای صحیح مدیریت و تغییر رفتار فرزندان را فراگرفته و بهکار گیرد- بتواند مراحل رشد و نیازهای کودکان را درک نموده و بدانها پاسخ دهد- سبکهایمختلف تربیتیرا فراگرفته و درسبک تربیتی خود تجدیدنظر نماید- بهجای مقابلهقهری بارفتارهای فرزندان با استفاده از روشهای اصولی وارد تعامل با آنها شود- با مشکلات کودکان بحران آشنا شده و راههای صحیح برخورد با این کودکان را فراگیرد. با مطالعه این کتاب درخواهید یافت که چگونه سد مقاومت فرزند لجبازتان را شکسته و خطاها و شیطنتهای او را کنترل و مدیریت کرده و از روشهای غلط و بینتیجهای که غیر از دور کردن فرندتان از شما و سوق او به سوی آسیبهای اجتماعی نداشت خداحافظی کنید.
خواندن کتاب مهارتهای فرزندپروری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به مشاوران خانواده و والدینی توصیه میکنیم که از تلاشهای بیثمر و تکراریشان در بهراه آوردن فرزند نافرمان و گریزپا خسته و سرخورده شده و دنبال راهکارهایی هستند که از کودکان و نوجوانان خود فرزندانی حرفشنو، آرام، درسخوان و سربه راه بسازند.
درباره نویسنده
کمال هادی خانواده درمانگر تخصصی مـراکز مشاوره- همکار صدا و سیما در برنامه های آموزش خانواده- مدرس کارگاههای تحکیم خانواده، دوره های تامین مدرسی مدرسان آموزش خانواده و دانشگاه ضمن خدمت فرهنگیان میباشد که دوره های تخصصی (workshop) انجمن علمی روانشناسی بالینی ایران را گذرانده است.
گزیدهای از کتاب همسر نافرمان من
میدانید که درنسلهای گذشته نوعی همخوانی، تعادل و تعامل بین فرهنگ مسلط اجتماعی و سبک تربیتی والدین وجود داشته و کودکان بر اساس این همگونی بزرگ میشدند؛ ولی امروزه تعارض عمیقی بین آنچه والدین میخواهند و آنچه فرزندان از فرهنگ جهانی توسطرسانهها دریافت میکنند وجود دارد و خواستههای والدین و انتظارات بیحدوحصر کودکان در خصوص آزادیها و امکانات هرچه بیشتر بهنحو مهارناپذیری در تقابلهم قرارگرفته و هرروز برشکاف موجود و درگیریهای بین والدوفرزند افزوده میشود طوری که دیگر هیچکدام از طرفین حضور فیزیکی و عاطفی در کنار هم را تحمل نکرده و اگرهم گاهگاهی برای صرف غذایی کنارهم هستند، هرکس غرق درگوشی خود بوده و ازنظر روانی- عاطفی فرسنگها از هم فاصله دارند؛ لذا ترمیم این فاجعه مهارتهایی را میطلبد که بتوان از عهده چنین تعارضی برآمد و ما در این کتاب قصد پرداختن به این مهارتها را داریم. اگر با همه تلاشهایی که بهخاطر فرزندان انجام میدهیم، حقانیتهای خود را کنار گذاشته و بهعنوان یک مشاهدهگر دقیق سهم خودمان را در بروز این فاجعه ببینیم آنوقت درخواهیم یافت که چرا دیگر از روابط عاطفی، شیطنتها و بازیگوشیهای طبیعی کودکان خبری نیست و همه این نیازهای طبیعی جای خودرا به دنیای مجازی، زیادهخواهی، تنهایی و پرخاشگری سپرده است.
فهرست مطالب:
سخنی با خواننده
حلقه اول: رشد (از نطفه تا بلوغ)
حلقه دوم: بلوغ نوجوانی
حلقه سوم: راهکارهای تسهیل و کاهش عوارض بلوغ
حلقه چهارم: تربیت یا نقشپذیری
حلقه پنجم: اختلالات و آسیبهای کودکان و نوجوانان
حلقه ششم: یادگیری و هدایت رفتاری کودکان
حلقه هفتم: کودکان بحران
سلام و درود بیکران به نویسنده محترم جناب کمال هادی وتمام عوامل محترم طاقچه لطفا فایل صوتی این کتاب با صدای جناب کمال هادی را هم اضافه کنید باسپاس فراوان