کتاب انقلاب هشتگ ها؛ اسلکتیویست
معرفی کتاب انقلاب هشتگ ها؛ اسلکتیویست
کتاب انقلاب هشتگ ها؛ اسلکتیویست نوشته مگ کیل است که با ترجمه سید علی موسوی منتشر شده است. این کتاب یکی از کتابهای انتشارات نسل روشن است که سعی دارد تحلیلی درست از فضای مجاوزی و موجهای آن ارائه کند.
درباره کتاب انقلاب هشتگ ها؛ اسلکتیویست
اسلکتیویست یا کنشگری در عصری که دیگر برای ابراز مخالفت یا راه اندازی جنبش های اجتماعی به داد و بیداد و آنارشیگری نیازی نیست، همان توپخانهای است که می تواند سیستمی را فلج کرده یا از نو به چرخه قدرت بازگرداند.
نافرمانی مدنی الکترونیکی باید آگاهانه باشد بنابراین بیتوجهی آشکار به قانون کپیرایت توسط میلیونها نفر از کاربران اینترنت که هر روز در شبکههای اشتراکگذاری فایل انجام میشود مخالفت مدنی نیست.
نافرمانی مدنی الکترونیکی بیش از اینکه خسارت به بار آورد ذهن مخاطبانش را درگیر میکند تا متوجه اهداف آن شوند. هر نوع تعرضی به آزادیهای مدنی دیگران، منجر به خدشهدار کردن اصالت عمل شخص نافرمان میشود. علاوه بر این عدم خشونت باعث ریسک کمتر میشود و توجه عمومی را منحرف نمیسازد و بهانه مقامات جهت استفاده از اقدامات متقابل خشونتآمیز در برابر معترضان را از آنها میگیرد.
با توجه به این مهم و اینکه کشنشگری در عصری که عصر رسانه های دیجیتال نام دارد و دنیا در جامعهای شبکهای زندگی میکنند، این کتاب به شما نحوهٔ استفاده از ابزارهای اینترنتی برای ادامهٔ تغییرات مثبت در جامعه را آموزش خواهد داد. ما به شما خواهیم گفت چگونه بدون اینکه خودتان آگاه باشید به یک اسلکتویست تمام عیار تبدیل میشوید.
خواندن کتاب انقلاب هشتگ ها؛ اسلکتیویست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به فضای مجازی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب انقلاب هشتگ ها؛ اسلکتیویست
معمولا اکثر اسلکتویست ها که ما از این بعد از آنها به عنوان «کنشگران» نام میبریم، تصور میکنند در حال برداشتن اولین گام برای بهبود آینده همه مردم هستند. اما آنها چگونه کارشان را آغاز میکنند؟ امکان دارد برای آغاز، هر روز مجموعهای از انتخابهای آگاهانه و کوچک را انجام دهند، کاری که ممکن است هر کدام از ما انجام دهیم. البته شاید در نگاه نخست به نظر سنگین برسد، اما اینگونه نیست. آنها بر این باورند که اگر هر روز کارهای کوچکی را انجام دهند، میتوانند دنیای پیرامون خود را تغییر دهند.
کنشگرهایی که از اینترنت بهعنوان ابزار سازماندهی خود استفاده میکنند، غالباً تصور می کنند با برچسب اسلکتیویست رانده شده و بهتحقیر آنها را جنگجوهای صفحهکلیدی میدانند که توانایی ایجاد تغییر را ندارند اما شاید اگر جملهٔ «یک عکسنوشته۱ هیچگاه رأی کسی را تغییر نمیدهد» را بهصورت انفرادی و بهعنوان یک محتوای مجزا نگاه کنیم، منطقی به نظر برسد اما زمانی که تاثیر آن بر بدنهٔ کنشگری آنلاین و آن را در قالب یک محتوای کلی ببینیم، دیگر بهراحتی آن را رد نخواهیم کرد.
وقایعی همچون بهار عربی، انتخاب باراک اوباما، خیزش دونالد ترامپ، تجدید حیات جنبش فمینیستیِ نگاه مثبت به بدن زنان۲، عملیات رادیکال داعش، برابری ازدواج۳ و بسیاری از جنبشهای سیاسی دیگر را طی ۱۰ سال پیش مشاهده کردهایم، زیرا دسترسی گسترده به رسانههای دیجیتال و آنلاین افزایش پیدا کردهاند. اینترنت ابزاری است که مردم میتوانند به شکل مثبت یا منفی از آن بهره بگیرند.
این کتاب به شما نحوهٔ استفاده از ابزارهای اینترنتی برای ادامهٔ تغییرات مثبت در جامعه را آموزش خواهد داد که البته این روش راه رفتن روی لبه تیغ است و نیاز به مهارت دارد. کنشگرها هم میتوانند هادیان جامعه باشند و هم ناقضان قوانین مصرح و اینجاست که مرز بین این دو مهم، به باریکی مو خواهد شد.
آنچه در این کتاب به آن خواهیم پرداخت کنشگری با تکیه بر دنیای دیجیتال است. دنیایی که به سبب فضای ایجاد شده شما حتی ممکن است آخرین باری که به کتابخانه رفته اید را به یاد نیاورید چراکه جریان مداوم اطلاعات زیر انگشتان دست شما در هر جا و هر زمانی بدون محدودیت قرار دارد. اینترنت کاملاً نحوهٔ دسترسی ما به اطلاعات را منقلب کرده، زندگی ما را سامان بخشیده و روابط اجتماعی را بین ما برقرار کرده است.
اومدم یه چند کلام بگم درباره این کتاب عالی. با توجه به این اخبار های الان و اتفاقات اخیر... توضیحات و اگاه سازی بسیار زیبایی درباره این اتفاقات و خط دادن برای ناهنجار سازی و ناامنی در کشور ها توسط رسانه هاست! که
خوب بود . ولی چون مطالعات مباحث رسانه ای و عملیات روانی و من زیاد است ، برای من معمولی بود