معرفی کتاب بیش از ۱۰ هزار دنبال کننده توییتر را به شکلی آسان، سریع و اخلاقی به دست بیاورید
کتاب بیش از ۱۰ هزار دنبال کننده توییتر را به شکلی آسان، سریع و اخلاقی به دست بیاورید نوشته کثی ترنر است که با ترجمه سید علی موسوی منتشر شده است. این کتاب به شما یاد میدهد چطور دنبال کنندههای توییترتان را افزایش دهید.
درباره کتاب بیش از ۱۰ هزار دنبال کننده توییتر را به شکلی آسان، سریع و اخلاقی به دست بیاورید
نوسنده درباره کتابش میگوید: چند سال پیش وقتی از استاد شبکههای اجتماعی خودم در مورد تعداد دنبال کنندگان توییترم پرسیدم، به من گفت «دوست دارم طی یک سال تعداد ده هزار دنبال کننده را برایت ببینم». آن زمان دویست دنبال کننده را با تلاش به دست آورده بودم. در روز صد نفر را دنبال میکردم، حداقل یک ساعت را صرف تعامل با آنها میکردم و درصورتی که شانس با من یار بود، پنج نفر جواب برگشت داده و من را دنبال میکردند. از آن بدتر، گاهی اوقات دنبال کنندگانم کمتر میشدند و بازده کلی من پس از این همه تلاش منفی بود. بنابراین کاری که هر نویسنده باید انجام دهد را پی گرفتم – تحقیق کردم، سمینارهای اینترنتی یوتیوب را نگاه کردم که در آن نوجوانها با خونسردی تمام در مورد نحوه کار با توییتر صحبت میکردند. آن اطلاعات برایم ناآشنا بودند و صفحه نمایش آن قدر سریع پرواز میکرد که نمیتوانستم از آن پرینت گرفته و بعدها تماشایش کنم. در پنجاهمین بار از پخش ویدئو، بالاخره بیخیال آن شدم.
کتابهای آموزشی را وارد بازی کردم. اما ازآنجایی که چندان با فناوری میانهای نداشتم، دستورالعملهایشان برایم گیج کننده بودند. آن چیزی که بر روی صفحه کامپیوتر مشاهده میکردم، با شرح همراه، همخوانی نداشت. آنها میگفتند چه باید بکنم، اما نحوه انجام کار را به شکل صریح نمیگفتند زیرا توسط متخصصین نوشته شده بودند. دستورالعملهای آنها من را به سوراخ موش میبردند و پس از هفتهها تعقیب و گریز متوجه شدم که نباید به دنبال نحوه ی پیروزی در توییتر بروم، بلکه باید از آن لذت برده و تعداد زیادی دنبال کننده جلب کنم که وجهه خودم و کتابهایم را بالا ببرند.
کتاب بیش از ۱۰ هزار دنبال کننده توییتر را به شکلی آسان، سریع و اخلاقی به دست بیاورید نتیجه تلاش نویسنده است که به شما کمک میکند چطور دنبال کنندههای توییتر را بالا ببرید.
خواندن کتاب بیش از ۱۰ هزار دنبال کننده توییتر را به شکلی آسان، سریع و اخلاقی به دست بیاورید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شبکه مجازی توییتر پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بیش از ۱۰ هزار دنبال کننده توییتر را به شکلی آسان، سریع و اخلاقی به دست بیاورید
اگر مجموع هزینه های ماهیانه فوق را جمع بزنید، میبینید که با دستمزد متخصص شبکههای اجتماعی صدها دلار در ماه قابل مقایسه نیست و قیمت بالایی را برای یافتن موارد مرتبط و بازاریابی محصولات یا خدماتتان در نزد هزاران فرد هدف گذاری شده نمیپردازید. من برای این توصیهها مبلغی از این کمپانیها دریافت نمیکنم، اما در هر فرصتی ستایششان میکنم، زیرا تنها ۵ دقیقه در روز وقت مرا گرفته و یک دوجین دنبال کننده را برای من جمع آوری میکنند. از آنها استفاده کنید! آن ها زندگی حرفهای شما را بسیار سادهتر میکنند.
قبل از اینکه روش استفاده از این برنامههای فوقالعاده را توضیح دهم، باید یک کار دیگر انجام دهیم. تنظیمات پروفایل را به پایان برسانیم. تا اینجا ساخت پروفایل پایه را به پایان رساندهاید که اگر میخواهید خبرهای فوری و توییتهای دیگران را دنبال کنید، تا همین جا کفایت میکند. اما برای اینکه گروه دنبال کنندگان خودتان را بسازید، باید ارزش داشته باشید و این امر به معنای اصلاح پروفایل پایه شما است.
برنامهبریزید: باقیقسمتهای پروفایل خود را تنظیم کنید
به کامپیوترتان بازگردید
به درد نمیخوره، وقت تلف کردنه چون ابزاری رو معرفی میکنه که تو ایران کاربرد نداره و کلا بیخیالش شین