کتاب خدا وجود دارد
خواندن نظراتمعرفی کتاب خدا وجود دارد
اسماعیل شرفی( -۱۳۶۷)، پژوهشگر است و تالیف و ترجمه این کتاب را انجام داده است.
کتاب «خدا وجود دارد» روایتگر گذر آنتونی فلو(۲۰۱۰-۱۹۲۳)، فیلسوف انگلیسی از الحاد به خداباوری است که مقدمه آن را گری هابرماس( -۱۹۵۰)، دوست قدیمی آنتونی فلو و استاد فلسفه دانشگاه لیبرتی نوشته است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«پیرو دلیل باش، هرکجا که تو را راهنمایی کرد؛ این جملهای است که فیلسوف انگلیسی آنتونی گارارد نیوتون فلو، همیشه آن را یادآوری میکرد. آنطور که خود او میگوید پیروی از دلیل و برهان، از کودکی همراه او بوده است. چرا که در ۱۵ سالگی علی رغم اینکه فرزند یک مبلغ مسیحیت بود، نتوانست دلیلی برای وجود خدا بیابد و ملحد شد.
پس از آن، این باور ۶۶ سال با او ماند و سخنرانیها، مناظرهها و کتابهای متعدد فلو به عنوان یک استاد فلسفه، همه یک چیز میگفت: «خدا وجود ندارد».
استدلالهای او، مورد استفاده متفکران الحادگرای بسیاری بود، تا اینکه او رسما اعلام کرد که به وجود خدا باور پیدا کرده و کتابی که پیش از آن بر رد وجود خدا با عنوان «خدا و فلسفه» نوشته بود به تاریخ پیوسته است.
در حالی که خداباوران و الحادگرایان از این خبر حیرت زده شده بودند، او گفت که اتفاق مهمی نیفتاده؛ از آنجا که همیشه پیرو دلیل بوده، اکنون پیشرفتهای اخیر علمی دلایل محکمی برای وجود خدا فراهم آورده است. پس از آن، فلو در حالی که رسانهها به نقل از او جمله «من اشتباه کردم» را تیتر کرده بودند اظهار داشت: از آنجا که اشخاصی، تحت تاثیر افکار من به گمراهی افتادهاند، بدین وسیله میخواهم زیان عظیمی را که ممکن است به آنها زده باشم جبران کنم».
زندگانی حضرت محمد (ص) و کلمات قصار
این است مذهب منمهاتما گاندی
اسلام و نیازهای جهان امروز؛ دو گفتار از کتاب پانزده گفتارمرتضی مطهری
امام زمان (ع)جواد نعیمی
جرعه وصالآیتالله العظمی محمدتقی بهجت
محمد صلی الله علیه و آله و سلم و پیامبران: برتری رسول خدا صلیاللهعلیهوآله بر سایر انبیا از زبان امیرالمؤمنین علیهالسلامفرید مسعودی
خداشناسیمحمدحسن وکیلی
آسمان شیشه ای نیست!مرتضی انصاری زاده
تشیع علوی و تشیع صفویعلی شریعتی
دوست داشتن از عشق برتر است و عشق فرزندعلی شریعتی
۸,۰۰۰۵۰%
خَلَقَ السَّماواتِ بِغَیرِ عَمَدٍ تَرَوْنَها وَ أَلْقی فِی الْأَرْضِ رَواسِی أَنْ تَمیدَ بِکُمْ...» «او آسمانها را بدون ستونی که آن را ببینید آفرید و در زمین کوههایی افکند تا شما را نلرزاند (و جایگاه شما آرام باشد)». کتاب خیلی خوبی بود
اهالی خانه همه رفته اند پیِ کاری..تنها می شوم..فکر و خیال می کنم.. نتیجه: اضطراب...فراموشت کرده ام..آلزایمرِ معنوی گرفته ام انگار..یادِ قرضِ راهم می افتم..اول تا آخرِ خانه را هی قدم رو می روم و می آیم..یخچالِ بیچاره از دستم
✔اگر کسی کتاب «توحید» استاد مطهری رو مطالعه کرده باشه مطالب این کتاب, شبهات و پرسشهای وارده ، براش تکراری، روان و قابل پاسخگویی خواهند بود چون اونجا این مسائل مفصل صحبت شده. به نظرم اقای فلو اگر با دانشمندان اسلامی
کتاب صد و پنجاه و دوم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، به دوستانی که عضو کتابخانه هستند پیشنهاد می کنم حتما این کتاب خوب را مطالعه کنند ، به خیلی از مسائل جنجالی این روزهای طاقچه ، در این کتاب
جالبه که بعد از ایمان آوردنش به وجود خدا (و نه دین و آئین خاصی) یه عده از هم مسلکهای گذشته گفتن که عقلشو از دست داده یا از جهنم ترسیده (که باز هم به جهنم معتقد نبود و فقط
یک بعدازظهر سرد زمستونی، امیلی در راه رسیدن به خونه بوده. به در خونه میرسه متوجه پاکت نامه ای میشه که جلوی در افتاده بوده، پاکت رو برمیداره درش رو باز میکنه و شروع میکنه به خوندن نامه.در نامه نوشته شده
قبل از خرید فکر کردم این کتاب، ترجمهی همان کتاب خارجی است، به نوعی گول خوردم . اما به جهت اطلاعات خوبی که از جهات مختلف دربارهی کتاب اصلی و ماجرایی که به آن مربوط بود ارائه شده بود، نسبتا
این کتاب قابل تامله، من اصل کتاب فلو رو هم خوندم ناقصه این کتاب علاوه بر اینکه اصل کتاب فلو با نام خدا هست رو آورده پیشینه و نظرات مختلف فلو رو هم شرح داده و به نظرات و انتقاداتی
آنتونی فلو می گوید: از آنجایی که اشخاصی تحت تاثیر افکار من به گمراهی افتاده اند بدین وسیله می خواهم زیان عظیمی را که ممکن است به آنها زده باشم جبران کنم. در نظر فلو، حتی اگر قوانین طبیعت نتایج
این کتاب از دید نویسنده بیان شده نه از دید آنتونی فلو! اصلا قانع کننده نبود اثبات و دلایل و نوشته ها! چرا رد کرده؟ چرا قبول داره؟ هر دو در ابهام