کتاب درخت دروغ
معرفی کتاب درخت دروغ
کتاب درخت دروغ نوشته فرانسیس هاردینگ و ترجمه الناز ذهبی است. کتاب درخت دروغ را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب درخت دروغ
درختها برای زندگی به نور و آب احتیاج دارند اما یک درخت هست که برای زنده ماندن نیاز دارد دروغ بشنود. این درخت عجیب میتواند چه کمکی به فیث کند، فیث پدرش را از دست داده است و نمیداند چه اتفاقی برای او افتاده است، اما درخت دروغ میتواند به او کمک کند، پس فیث باید دروغ بگوید.
خواندن کتاب درخت دروغ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکانی که قصه دوست دارند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب درخت دروغ
بالاخره بین دو جعبه، جای خوبی برای پنهان شدن یافت که میتوانست پدر و داییاش را از فاصلهٔ دو متری ببیند؛ هرچند نگاهکردن دزدکی به پدر، مثل توهین به مقدسات بود.
کشیش داد زد: «فرار کردن از خونهم، مزهٔ ترس میده مایلز! نباید به حرفت گوش میکردم که کنت رو ترک کنم. رفتنمون چه کمکی میکنه؟ شایعه مثل سگ میمونه؛ وقتی ولش کنی، شروع به دویدن میکنه.»
مایلز عینک را جلوی چشمهایش نگه داشت و گفت: «واقعاً شایعات مثل سگا هستن ایراسموس! و همونطور گلهای، جلوی چشم همه شکار میکنن. باید یه مدت از پیش چشم دور میشدی! حالا که تو رفتی، اونا دنبال چیز دیگهای واسه شکار میگردن.»
«مایلز! من با رفتن از جلوی چشمشون به این سگا غذا رسوندم. با رفتنم، بهشون نشون دادم که مقصرم.»
دایی مایلز با جدیت گفت: «شاید اینطور باشه ایراسموس! ولی میخوای اینجا، تو یه جزیرهٔ پرت، کنار یه مشت چوپان محاکمه بشی؟ یا تو انگلستان، کنار آدمای مهم؟ حفاری جزیرهٔ وِین، بهترین بهانهای بود که برای خروجت پیدا کردم و خوشحالم از اینکه حرفم رو قبول کردی! صبح دیروز، مقالهٔ اینتلیجِنسِر، تو کل کشور سر میز صبحونه بوده و خونده شده. اگه مونده بودی، مجبور بودی منتظر بشینی و ببینی که آیا اطرافیانت ازت حمایت میکنن یا نه؟ اونجور که شایعه داشت پخش میشد، مطمئنم پشتت رو خالی میکردن. ایراسموس! یکی از بزرگترین و معتبرترین روزنامههای مملکت، تو رو کلاهبردار و متقلب خونده! اگه برگردی کنت، مجبوری میرتِل و بچهها رو در جریان تمام رسواییها و دردسرای دادگاه بذاری! تا وقتی اتهامت پاک نشده، اونجا هیچچیز خوبی در انتظار هیچ کدومتون نیست.»
این کتاب درباره دختری به نام فیث بود که به علوم طبیعی علاقه داشت. ابتدای داستان احمقانه و کسل کننده بود و چیزهایی گفته بود که من عصبانی شدم؛ ولی به مرور داستان بهتر شد و فیث شجاعتی از خودش
یه کتاب دیگه با ترجمه انتشارات پرتغال(که کاش البته یه ذره زود کتاباش رو منتشر کنه و خواننده هارو چشم به راه نذاره:/ ) توی این رمان ما با یه ماجرای جنایی روبرو هستیم...و فیث دختری که شیفته ی علمه و
خوندنش تجربه متفاوتی بود و ارزش خوندن رو داره نکنه دیگه اینکه کتاب یکم طول میکشه که به اوج و هیجان برسه
اوایلش کسل کننده بود ولی بعدش خیلی قشنگ شد😍 از شجاعت فیث خوشم اومد...
این کتاب راجب دختری باهوش هست که میخواد فقط یک دختر دیده نشه میخواد سربلند باشه و موفق و میخواد که دید مردم نسبت به دختر ها که نمیتونن کاری انجام بدن از بین بره من خیلی این کتابو دوست داشتم
عالی بود، تقریبا نصفه اولش کسل کننده بود ولی بعدش به قدری داستان جذاب و پیچیده شد که نتونستم تا آخرش نخونم. توصیه می کنم که حتما بخونین.
عالیه من نسخه چاپیش رو دارم و خیلی ازش خوشم اومد
من کتاب چاپیش رو خوندم اوایلش یکم کسل کننده بود و منو جذب نمی کرد و وادارم نمی کرد که برش دارم و بخونمش توی وقت آزادام ولی به اواسط کتاب که رسید واقعا برام جذاب شد تلاش فیث برای نشون دادن
تا آخر کتاب رو بخونید. زودتر از اونچه که فکرش رو بکنید، دوستش خواهید داشت!
سلام کتاب ژانر ماجراجویی و معمایی ، تخیلی داشت . جذاب بود.