کتاب خود دوست داشتنی من
معرفی کتاب خود دوست داشتنی من
کتاب خود دوست داشتنی من داستان زیبایی از فنی بریت با ترجمه مهناز بهرامی است. این داستان درباره دختر تنهایی به نام هلن است که هیچ دوستی ندارد و همه او را مسخره میکنند. اما هلن مصمم است که همه چیز را تغییر دهد.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب خود دوست داشتنی من
هلن تنها است و هیچ دوستی ندارد. همه او را مسخره میکنند. به او میگویند چاق است، بو میدهد و خیلی حرفهای زشت دیگر. همه اینها هلن را ناراحت کرده و اعتماد به نفسش را گرفته است. همین میشود که او به کتاب محبوبش پناه میبرد: جین ایر. جین هم مانند هلن تنهاست و دوستی ندارد. هرچند هلن در دنیای جین ایر از زندگی واقعیاش رها میشود و لحظات خوبی دارد، اما نمیتواند برای همیشه در یک کتاب غرق شود... یک روز که در اردوی مدرسه هستند، اتفاق عجیبی میافتد. دختری به نام ژرالدین به چادر هلن میآید و ...
این داستان زیبا، به خوبی نقش ادبیات، ارتباط و دوستی در گذر از بحرانها را نشان داده است. در عین حال داستان خود دوست داشتنی من داستان زیبا و بینظیری است که اعتماد به نفس را به کودکان هدیه میدهد و به آنها یادآوری میکند همه در زندگیشان با لحظات سخت روبهرو میشوند. اما مهم این است که تسلیم نشویم و فکرمان را از چیزهای آزاردهنده آزاد کنیم.
کتاب خود دوست داشتنی من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب اثری خواندنی و مفید برای تمام کودکان و نوجوانان است. والدین، مربیان و کسانی که با گروه سنی کودک و نوجوان کار میکنند هم از خواندن این اثر لذت میبرند.
عالیه💜
متفاوت و زیبا . شاید موضوعی که بهش پرداخته بود چیز چندان جدیدی نبود ، اما به قدری زیبا و جذاب نوشته شده بود و در کنار تصاویر قرار گرفته بود که بعد از مدت ها از سیر داستان لذت
من نسخه ی چاپی این کتاب رو دارم واقعا عالی هست بسیار هم بامفهوم حتما بخونید♥
تصویرگریش عالیه. خود داستانم خیلی خوبه
من خیلی این کتاب دوست داشتن هلن شبیه من بود=)) من خیلی تونستم درکش کنم=)
برای چه سنی مناسبه؟
یکی از بهترین ها 👍👍
خوندن این کتاب خیلی لذت بخش بود. و تصاویر واقعا جالب و دیدنی بودند . حتما بخونید و لذت ببرید
قشنگ بود🌸
لحظات بسیار دلگرم کننده ای رو باهاش گذروندم، شاید باید به سوسیس درون خودم هم یه شانس دیگه ای بدم، به هر حال ممنون