کتاب جادوی چپکی؛ جلد اول
معرفی کتاب جادوی چپکی؛ جلد اول
حیوان ترکیبی جلد اول از مجموعه جادوی چپکی است. این مجموعه نوشته سه نویسنده مشهور نیویورک تایمز سارا ملانسکی و لورین میریکال و امیلی جنکینز است که با ترجمهی مهناز بهرامی منتشر شده است.
مجموعه جادوی چپکی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
مجموعه جادوی چپکی داستان نری، الویت، آندرس و بکس است که شاگردان کلاس جادوی وارونه هستند، کلاسی که درسهایش عجیب است و دانش آموزانش غیر قابل پیش بینی هستند. داستان جایی جذاب میشود که جادوهای این بچهها دقیقا در بدترین جای ممکن چپکی میشود و همه چیز به هم میریزد.
کودکان با مجموعه جادوی چپکی به دنیای خیالات عجیب سفر میکنند و اتفاقات جالبی را میسازند.
خواندن مجموعه جادوی چپکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستانهای عجیب پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جادوی چپکی؛ جلد اول
هاوتورن شانزدهساله بود. بیشتر کارهای خانه را او انجام میداد، چون پدرش، دکتر هورِس، آنقدر پست مهمی داشت و سرش شلوغ بود که دیگر فرصت شام درست کردن و بافتن موها را نداشت.
چون مادرشان پیش آنها نبود.
او سالها پیش فوت کرده بود.
هاوتورن ورزش و آشپزی را دوست داشت، و همینطور دستور دادن به دیگران را. از وقتی هم که یک شعله شده بود، آتش زدن چیزها را هم دوست داشت. یک شعلهٔ واقعاً خوب. جادوی او هیچوقت چپکی نبود.
هاوتورن به لانهٔ سگ آبی خیره شد و داد زد: «نُری! داری چیکار میکنی؟»
نُریسگگربهای میخواست صورتش را به شلوار هاوتورن بمالد.
هاوتورن ادامه داد: «حتی نمیدونم الان چی هستی. ولی بهتره برگردی و بیایی به من کمک کنی خونه رو تمیز کنم. جدی میگم، چیکار کردی؟ چه بوی بدی اینجا میاد!»
صدای هاوتورن باعث شد نُریسگگربهای کمی بلرزد.
هاوتورن داد زد: «نُری! همین الان برگرد!»
فوق العاده بود😘🤩 کاش تویه مدرسه های ما هم جادو یاد میدادن🥺
نخوندم ولی پیشنهاد میکنم بخونید چون هر کتابی رو که سارا ملانسکی نوشته باشه 100000 ستاره هم براش کمه😍😍😍😍💫💫💫💫💫💫
دختری به نام نُری توانایی تغییر شکل داره، ولی اون با بقیه خیلی متفاوته. تواناییش چپکی. داستان جالبی بود؛ ولی انتظار خیلی بیشتری داشتم. داستان آموزندهای بود و نویسنده به خوبی به شخصیتها رو پرورش داده بود.
راستش اول واسه جلدش میخواستم بخونم😂💔 بعدش دیدم کتاب واقعا هیجانی هس ولی به بچه های زیر ۱۲ سال توصیه ش میکنم(9،10،11،12)☺😚🖤. [جز لیست کتابای کیوت🥺🤟🏻]
یک کتاب قشنگ و جالب دیگه از خانم ملانسکی(نویسنده کتاب قصه ها عوض میشوند)😍🍀 واقعا خیلی جذابه که جادو داشته باشی، اون هم از نوع چپکی!😉🦋
به نظرم کتاب جالبی بود و خیلی موضوع خوبی داشت داستان درباره ی دختری به نام نری هست که با پدر، برادر و خواهرش زندگی میکنه اونها تا کلاس چهارم رو تو مدارس عادی مثل ما درس می خونن و
واقعا کتاب قشنگی بود و کلا کتاب می گفت همیشه خودت باش و چیزی نباش که دیگران ازت می خوان
به نظرم خیلی زیباست و عالی و اینکه این کتاب مثل فیلم جادوی وارونه س خیلی خوشم اومد لطفا همه جلد هاشو بخونید ضرر نمی کنید⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
عالی بود خیلی تخیلی بود کاملا به درد من میخورد
به نظر من کتاب زیبایی هست از نظر من کتابی هیجان انگیز و فانتزی است اما در کل خوبه:))