کتاب مکتب سلیمانی
معرفی کتاب مکتب سلیمانی
کتاب مکتب سلیمانی؛ مروری بر آنچه حاج قاسم را «سلیمانی» کرد اثر گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی و از مجموعه کتابهای موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشهای اجتماعی آستان قدس رضوی است.
هدف این موسسه برقراری ارتباط، بررسی و حل مشکلات جوانان، کوشش برای یافتن راههای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب، ارتقای سطح آگاهی و معرفت دینی، اجتماعی جوانان و انجام فعالیتهای تحقیقی- پژوهشی و افکارسنجی است.
مهمترین رویکرد موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشیهای اجتماعی آستان قدس رضوی، معرفت افزایی برای جوانان و تقویت دنیای اعتقاداتشان و تأثیر بر سبک زندگی آنها در سراسر کشور و برخی از نقاط جهان است.
در این راستا، موسسه، کتابهایی با موضوعات گوناگون آموزشی و معرفتی به چاپ میرساند که کتاب مکتب سلیمانی یکی از آثار ارزشمند در جهت ارتقای سطح آگاهی و معارف دینی، فرهنگی و اجتماعی جوانان امروز است.
بسیار عالی فقط امیدوارم نسخه epub هم گذاشته بشه در مورد این کتاب گرچه اعتقادم بر این هست که جای کار بیشتری داشت و خصوصا درباره شهید سلیمانی مطالب بیشتری آورده میشد اما چون نام کتاب مکتب سلیمانی هست پس بیشتر
برای هرکسی ک میخواد بفهمه چطوری باید قبل شهادت شهید شد خیلی خوبه.... حال کردم. دمتون گرم
متن کتاب انقدر ساده و واضح نوشته شده بود که هرچقدر بیشتر میخوندم بیشتر لذت میبردم ، از نویسنده ممنونم . عالی بود .در پناه حضرت حق.یاعلی 🙏📚🌷🌹🌺🥀
خیلی خوب بود
خیلی خوب و عالی بود
کتابی زیبا و با نثری روان
خیلی عالی بود در خواندنش شک نکنید بخشی از کتاب به بیان خاطره از شهید سلیمانی پرداخته ولی قسمت اعظم کتاب «سلیمانی شدن » رو بهتون یاد میده «سلیمانی ها» رو بهتون معرفی میکنه و راه و رسمشون که چجوری
عالی👌👌👌👌
خیلی قشنگ بود😍