معرفی و دانلود کتاب خودتو شارژ کن pdf + خلاصه رایگان

۳.۶(از ۱۱ امتیاز)
مجتبی مصطفایی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خودتو شارژ کن

خودتو شارژ کن کتابی در زمینه موفقیت و رشد فردی اثر مجتبی صفایی است.

درباره کتاب خودتو شارژ کن

این اثر کتابی کاربردی در زمینه موفقیت با راهکارهایی برای تقویت انگیزه‌ها و اعتمادبه نفس شما در راه دستیابی به اهداف است. با خواندن این کتاب می‌توانید در تمام طول مسیرتان برای رسیدن به اهداف والای خود در کار و زندگی، سرزنده، باانگیزه و شاد باقی بمانید و همان‌طور که نویسنده کتاب می‌گوید خودتان را شارژ کنید.

خواندن کتاب خودتو شارژ کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب می‌تواند برای همه مفید باشد زیرا همه ما به حفظ کردن انگیزه و انرژی خود در تمام مراحل رسیدن به اهدافمان نیازمندیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خودتو شارژ کن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خودتو شارژ کن

۱۴۰۱/۰۶/۲۹

کتاب خوبو و کاربردیه کلا استاد مصطفایی عالیه

naeima
۱۴۰۴/۱۲/۲۳

به نظر من کتاب خوبیه چون شما رو مدام با جمله هایی، با این مضمونی که واسه هدف‌هاتون بجنگید و نایستید سر و کار داره و باعث این میشه تا کمی محکم به نتیجه برسید و از وضعیت موجود نهایت...بیشتر

Borhan Alimohammadi
۱۴۰۱/۱۱/۰۱

استاد مصطفایی واقعاً بی نظیر هستند ، اما خب از این کتاب نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشید ، ولی می تونه مطالب مفیدی براتون داشته باشه