کتاب استعدادیابی بی مصرف نیستی
خواندن نظراتمعرفی کتاب استعدادیابی بی مصرف نیستی
کتاب بی مصرف نیستی نوشته مجتبی مصطفایی است. این کتاب راهنمای جامع کشف استعدادهای شما است.
استعدادیابی، مانند یک پازل است! چوناستعدادیابی را نمیشود فقط با یک دید بررسی کرد؛ به طور مثال اگر کسی نمرههای درس ریاضیاش خوب است، این به این معنا نیست که برای مهندس شدن ساخته شده است و باید او را بفرستیم سراغ این رشته، دهها معیار دیگه باید کنار این موضوع قرار بگیرند تا مشخص شود آیا یک فرد مناسب مهندسی هست یانه.
کتاب بی مصرف نیستی ساختار این پازل برای کشف استعداد را به شما یاد میدهد و کمک میکند بفهمید چگونه باید راز استعداد خودتان را پیدا کنید.
خواندن کتاب راهنمای جامع کشف استعدادهای شما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به کشف واقعی استعدادهایشان پیشنهاد میکنیم.
هوش هیجانی
رحیم دلائی میلان
مراقبهجیمز هویت
روستا ۱حمیدرضا عامری سیاهویی
آموزش تندخوانیکم نایت
خودتو شارژ کنمجتبی مصطفایی
کار تیمی و گروهیمهدی رضایی آتشبیگ
پیشگیری از جرم تولید مواد مخدرمعاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین
تجزیه و تحلیل سیستمها و کاربرد آن در مدیریت آموزشی (کارشناسی ارشد علوم تربیتی)فرج اله رهنورد آهن
کودک سالم، خودآموز مراقبت از نوزادمحسن کلانتری
آنچه در مدرسه و دانشگاه نمی آموزیدزهره صادقی آزاد
دیگه نمی خوام خجالتی باشمسمیه نوری
کاربرد GIS در برنامه ریزی گردشگری و مدیریت شهریمهدی بابائی قرهقانی
کوچینگ یک کوله پشتی جمع و جورسیدفرزاد حسینی بهبهانی
کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهریمهدی بابائی قرهقانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
با تشکر از زحمت نویسنده کتاب، ولی متاسفانه با توجه به تبلیغی که از کتاب شده بود مطالب کتاب بسیار سطحی و بیشتر جمع آوری مطالب از صفحات وب بود و تجربه نویسنده در کتاب بیان نشده بود.
فقط میتونم بگم متن روانی داره و صفحه آراییشم قشنگه 😐💔 دوستانی که نظر دادند اصلا راضی نبودن. من خودم کتابو نخوندم ولی نمونه رو که دیدم واقعا چیزی دستگیرم نشد، یعنی چیز خاصی نفهمیدم، فقط مقدمه کتاب بود سرفصلای کتاب هم
افتضاح بود افتضاح مطالب جمع آوری بود اولین بار بود که میگم پولم واسه یه کتاب دور ریختم