معرفی و دانلود رایگان کتاب پاسخ به چند شبهه فاطمی

کتاب پاسخ به چند شبهه فاطمی

۳.۸ امتیاز(از ۳۲ رأی)
نجم‌الدین طبسی

معرفی کتاب پاسخ به چند شبهه فاطمی

نجم‌الدین طبسی، پژوهشگر دینی است. در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانیم: «در سال‌های اخیر با اوج گرفتن ایام شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام و استقبال بی‌نظیر مردم ایران بلکه جهان اسلام از این روز و تجلیل و احترام فوق‌العاده به ایام فاطمی، بعضی در صدد شبهه‌افکنی برآمده که اگر این قضیه واقعیت دارد چرا امیرالمومنین علیه‌السلام مقابله و برخورد نکرد، چرا بعدها انتقام نگرفت، چرا در سخنان خود به این جریان اشاره نکرد و چراهای دیگر. این شبهات ما را برآن داشت که به پاسخ منطقی، مستدل و در عین حال روان و ساده بپردازیم، تا حقائق بر همگان روشن گردد. و البته هدف از نشر این جزوه آشکار نمودن پاره‌ای از حقائق پنهان و اظهار واقعیتها‌ی نهان از لابلای تاریخ و حدیث است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پاسخ به چند شبهه فاطمی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپاسخ به چند شبهه فاطمی

۱۳۹۶/۱۱/۲۲

خوب بود دستتون درد نکنه!شهادت حضرت فاطمه زهرا رو هم تسلیت عرض می کنم

S
۱۳۹۵/۰۵/۰۴

پاسخ به برخی شبهات را داده بود اما در مواردی هم بایستی بیشتر کار می شد.

داوود
۱۳۹۶/۱۱/۲۱

کتاب زیبایی است و به کلی ترین و معروف ترین شبهات مطرح شده پاسخ موجهی میدهد . در کل ارزش خواندن را دارد.

۱۳۹۷/۰۱/۱۶

کلیت کتاب بد نبود ولی متاسفانه بعضی از جوابها من و قانع نکرد!بنظرم این که بعضی از سوالها رو با سوالهای دیگه ای جواب دادند روش جالبی نیست فقط بعضی مواقع جواب میده و خیلی خوب هم هست ولی خب...بیشتر

مجتبی
۱۳۹۶/۰۸/۰۲

استدلال های کتاب به اندازه کافی محکم و منطقی نبود.

MohammadMahdi Alvandi
۱۳۹۵/۱۲/۲۴

واقعا اجرتون با حضرت زهرا سلام الله علیها

کتابخوان
۱۳۹۷/۱۲/۱۴

به نظرم این کتاب یک خلاصه ای از شبهات مطرح درباره حضرت زهرا سلام الله علیها بود تا خواننده در صورت تمایل خودش به تحقیق بیشتر بپردازد.

alireza
۱۳۹۵/۰۶/۱۰

حضرت زهرا در دنیا و آخرت پشتیبانتون باشه ان شاء الله واقعا کتابی بود پر از منابع و استدلال های جامع و محکم اجرکم عند الله پروردگارا تو را به چادر خاکی مادرمان زهرا لحظه لحظه بر عذاب جاودان عمر...بیشتر

armin.mb
۱۳۹۵/۰۲/۲۵

کتاب از لحاظ اسناد ومنابع بسیار قوی عالی هستش

جیسون
۱۴۰۴/۰۳/۰۳

🌹🌹🌹اگر حول ماجرای فاطمیه شبهه یا سوال یا مشکلی دارید حتما بخونید. نقل از منابع اهل سنت

یا علی مدد
۱۳۹۹/۱۰/۲۸

واقعا عالی

lila
۱۳۹۵/۰۱/۱۲

موضوع کتاب خوب و متن آن روان و قابل فهم است.به خیلی از پرسشهای مهم من پاسخ داد.

Akbar Aghaii
۱۳۹۹/۰۸/۱۲

کتاب خوبیه و پاسخهای خوبی در قبال ماجراهای صدراسلام و شهادت حضرت زهرا سلام اله علیه داره. حتما مطالعه کنید

بریده‌هایی از کتاب

hajynayeb
حضرت امیر علیه‌السلام هنگام دفن کردن فاطمه زهرا علیهاالسلام خطاب به رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم می‌فرمایند:... از این پس اندوه من جاودانه و شبهایم شب زنده‌داری است تا آن روز که خدا جوار تو را برای من برگزیند.
در میان اسامی اصحاب و یاران ائمه علیهم‌السلام اسم‌هایی همچون یزید، معاویه، عبدالملک، عمرو و... وجود داشته است، آیا اسامی این افراد به خاطر علاقه به یزید، معاویه، عمرو بن عاص و سایر خلفای اموی و مروانی انتخاب شده است
محیی‌الدین نووی و آیه‌اللّه‌ مرعشی نجفی دو تن از بزرگترین عالمان سنی و شیعه معتقدند عمر بن خطاب با ام‌کلثوم دختر ابوبکر ازدواج کرده است نه دختر حضرت علی علیه‌السلام
امین
مسلم بن حجاج نیشابوری می‌نویسد: عمر در حضور عثمان بن عفان، عبدالرحمن بن عوف، زبیر بن عوام و سعد بن ابی‌وقاص خطاب به عباس بن عبدالمطلب (عموی پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) و حضرت علی علیه‌السلام می‌گوید: هنگامی که پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم از دنیا رفت و ابوبکر به خلافت رسید، شما دو نفر او را دروغگو، گناهکار، حیله‌گر و خائن می‌دانستید و هنگامی که ابوبکر از دنیا رفت و من جانشین او شدم، مرا نیز همچون ابوبکر فردی دروغگو، گناهکار، حیله‌گر و خائن می‌دانید.