کتاب هیلدا و جنگل سنگی
معرفی کتاب هیلدا و جنگل سنگی
کتاب «هیلدا و جنگل سنگی» نوشتهٔ لوک پیرسن و با ترجمهٔ زهراءالسادات عمرانی، توسط نشر کتابپارک منتشر شده است. این کتاب در قالب کمیک و داستان تصویری برای گروه سنی نوجوان و کودک طراحی شده و ماجراهای دختری به نام «هیلدا» را روایت میکند که در دنیایی پر از موجودات عجیب و افسانهای زندگی میکند. داستان با تصاویر رنگی و جذاب همراه است و مخاطب را به دنیایی پر از ماجراجویی و رمز و راز میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هیلدا و جنگل سنگی
«هیلدا و جنگل سنگی» اثری در قالب کمیک و داستان تصویری است که توسط لوک پیرسن نوشته و تصویرگری شده و زهراءالسادات عمرانی آن را به فارسی برگردانده است. این کتاب بخشی از مجموعه داستانهای «هیلدا» است که ماجراهای دختری کنجکاو و شجاع را دنبال میکند. فضای داستان آمیزهای از واقعیت و خیال است و شخصیتها در جهانی زندگی میکنند که موجودات افسانهای، ترولها و رمز و رازهای طبیعت حضور پررنگی دارند. ساختار کتاب بر پایهٔ روایت تصویری و دیالوگهای کوتاه شکل گرفته و هر صفحه با تصاویر رنگی و زنده، داستان را پیش میبرد. این اثر برای نوجوانان و کودکان طراحی شده و با ماجراهای پرهیجان و عناصر فانتزی، مخاطب را به دنیایی متفاوت میبرد. داستان در بستری از روابط خانوادگی، دوستی و چالشهای شخصی روایت میشود و در عین حال به موضوعاتی مانند پذیرش تفاوتها و اهمیت همکاری میپردازد.
خلاصه کتاب هیلدا و جنگل سنگی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با زندگی «هیلدا» و مادرش آغاز میشود که پس از ماجراهای گذشته، هنوز با چالشهای جدیدی روبهرو هستند. هیلدا که همیشه بهدنبال ماجراجویی است، این بار خود را در جنگلی سنگی و اسرارآمیز مییابد. در این جنگل، او با ترولها و موجودات عجیب روبهرو میشود و بهطور غیرمنتظرهای، خودش به یک ترول تبدیل میشود. مادر هیلدا که از این اتفاق بیخبر است، با نگرانی بهدنبال دخترش میگردد و تلاش میکند راهی برای بازگرداندن او پیدا کند. در این میان، هیلدا و مادرش هرکدام در دنیایی متفاوت، باید با ترسها و مشکلات خود روبهرو شوند و راهی برای بازگشت به یکدیگر بیابند. داستان با ماجراهای پرتنش و لحظات احساسی پیش میرود و در عین حال، به اهمیت خانواده، دوستی و پذیرش تفاوتها اشاره دارد. ماجراهای هیلدا در جنگل سنگی، او را با چالشهایی روبهرو میکند که نیازمند شجاعت و همکاری است و در نهایت، امید به بازگشت به خانه و زندگی عادی، نیروی محرک شخصیتها میشود.
چرا باید کتاب هیلدا و جنگل سنگی را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب داستانی پرماجرا و تصاویر رنگی و زنده، دنیایی فانتزی و پر از موجودات افسانهای را پیش چشم مخاطب میگذارد. روایت کمیکگونه و دیالوگهای کوتاه، خواندن کتاب را برای نوجوانان و کودکان جذاب و سرگرمکننده میکند. «هیلدا و جنگل سنگی» به موضوعاتی مانند شجاعت، پذیرش تفاوتها، اهمیت خانواده و دوستی میپردازد و در عین حال، تخیل و خلاقیت را در ذهن مخاطب تقویت میکند. این اثر فرصتی برای تجربهٔ دنیایی متفاوت و آشنایی با فرهنگ کمیک و داستانهای تصویری است.
این کتاب برای نوجوانان و کودکانی که به داستانهای فانتزی، ماجراجویی و کمیک علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که بهدنبال داستانهایی با محوریت دوستی، خانواده و پذیرش تفاوتها هستند، گزینهٔ خوبی بهشمار میآید.
بخشی از کتاب هیلدا و جنگل سنگی
«اما ترولها رو دیدم. چندتاشون بین راه آهن عبور کردیم... اه مامان بفهمه منو... ببخشید رفقا. مجبورم فردا شما رو به دهکدهتون برگردونم. آه خواهش میکنم. از دارچینی که از جنگل جمع کرده بودیم... راستش امروز بعد از ظهر وقتم آزاده، گفتم شاید بتونیم بازی فکری جدید رو امتحان کنیم. وقتی برمیگشتم خونه، پیتر و چندتا از بچههای گنجشکان پیشاهنگ رو دیدم و قرار گذاشتیم با هم بریم پارک. یا هیچ کار... خطرناکی... زیاد طول نمیکشه! تا شب برمیگردم! میتونم قبل از رفتن ظرفها رو بشورم. نه بابا کاری نکردم. خواهش میکنم. چیه؟ دارم میرم بیرون. چون بیرون کار دارم و فکر کردم بعداً میبینمت. پیش من باشی، بد نیست باهام بیای. عجب آبروریزیای. فکر کنم بازی آسونی باشه. مامان من کل روز پیشت بودم. میشینی و هیچکس دیگه رو نداری که باهاش حرف بزنی! فکر کردم به دوست قدیمیم یه سری بزنم. ببینم از آخرین باری که...»