کتاب هیلدا و هیولای سیاه لوک پیرسن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هیلدا و هیولای سیاه

کتاب هیلدا و هیولای سیاه

معرفی کتاب هیلدا و هیولای سیاه

کتاب «هیلدا و هیولای سیاه» نوشتهٔ لوک پیرسن و ترجمهٔ زهراءالسادات عمرانی، توسط نشر کتاب پارک منتشر شده است. این کتاب در قالب کمیک و داستان تصویری برای گروه سنی نوجوانان و کودکان طراحی شده و ماجراهای دختری کنجکاو و شجاع به نام «هیلدا» را روایت می‌کند که با موجودات جادویی و اسرارآمیز روبه‌رو می‌شود. داستان با تصاویر رنگی و جذاب همراه است و فضای فانتزی و ماجراجویانه‌ای دارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هیلدا و هیولای سیاه

«هیلدا و هیولای سیاه» از آثار کمیک و داستان تصویری است که توسط لوک پیرسن نوشته و تصویرگری شده و زهراءالسادات عمرانی آن را به فارسی برگردانده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای دربارهٔ شخصیت «هیلدا» است؛ دختری که در دنیایی پر از موجودات جادویی، ترول‌ها و هیولاها زندگی می‌کند. روایت کتاب با تصاویر رنگی و صفحات مصور همراه است و فضای فانتزی و ماجراجویانه‌ای را برای مخاطب نوجوان و کودک خلق می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که متن و تصویر در کنار هم پیش می‌روند و داستان را به‌شکل بصری و روایی جلو می‌برند. ماجراهای هیلدا، علاوه‌بر سرگرم‌کردن، به موضوعاتی مانند دوستی، شجاعت، کنجکاوی و مواجهه با ناشناخته‌ها می‌پردازد. این کتاب در قالب کمیک، با داستانی پیوسته و شخصیت‌پردازی‌های جذاب، تجربه‌ای متفاوت از خواندن را برای مخاطبان جوان فراهم می‌کند.

خلاصه کتاب هیلدا و هیولای سیاه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با هیلدا، دختری ماجراجو و کنجکاو، آغاز می‌شود که علاقهٔ زیادی به کشف دنیای اطرافش دارد. او عضو گروه پیشاهنگان است و تلاش می‌کند نشان‌های مختلفی را به دست بیاورد. هیلدا به همراه دوستانش و موجود کوچکی به نام «توئیگ» وارد ماجراهایی می‌شود که پای موجودات جادویی و اسرارآمیز را به زندگی روزمره‌اش باز می‌کند. در این جلد، شایعاتی دربارهٔ هیولای سیاه در شهر ترولبرگ پخش شده و مردم نگران حضور این موجود مرموز هستند. هیلدا با کنجکاوی همیشگی‌اش تصمیم می‌گیرد حقیقت ماجرا را کشف کند. او در مسیر جست‌وجویش با نیسه‌ها (موجودات کوچک و نامرئی خانه‌ها)، ترول‌ها و دیگر موجودات عجیب روبه‌رو می‌شود. در این میان، رابطهٔ هیلدا با مادرش و دغدغه‌هایش برای اثبات شجاعت و استقلال خود نیز به تصویر کشیده شده است. داستان با فرازونشیب‌های مختلف، هیلدا را به دل جنگل‌های تاریک و سرزمین ترول‌ها می‌برد؛ جایی که باید با هوش و شجاعتش از چالش‌ها عبور کند و به راز هیولای سیاه پی ببرد. روایت کتاب، علاوه‌بر ماجراجویی، به موضوعاتی مانند دوستی، اعتمادبه‌نفس و پذیرش تفاوت‌ها می‌پردازد و مخاطب را با دنیایی پررمزوراز و خیال‌انگیز همراه می‌کند.

چرا باید کتاب هیلدا و هیولای سیاه را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب داستانی فانتزی و تصاویر رنگی، دنیایی پر از ماجرا و موجودات جادویی را پیش روی مخاطب می‌گذارد. روایت کمیک‌گونهٔ «هیلدا و هیولای سیاه» باعث می‌شود خواننده به‌راحتی با شخصیت‌ها ارتباط برقرار کند و درگیر ماجراهای هیجان‌انگیز هیلدا شود. داستان، علاوه‌بر سرگرمی، به موضوعاتی مانند شجاعت، دوستی و کنجکاوی می‌پردازد و مخاطب را به کشف ناشناخته‌ها و پذیرش تفاوت‌ها تشویق می‌کند. این اثر برای کسانی که به داستان‌های تصویری و فانتزی علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و جذاب خواهد بود.

مطالعهٔ این کتاب برای نوجوانان و کودکان علاقه‌مند به داستان‌های فانتزی، کمیک و ماجراجویی مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنیای موجودات جادویی و روایت‌های تصویری علاقه دارند، گزینهٔ خوبی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب هیلدا و هیولای سیاه

«قول می‌دهم که صادق باشم و به دیگران کمک کنم. با همه دوست باشم؛ آدم‌ها؛ حیوانات و موجودات جادویی... شجاع باشم. هر روز یک کار خوب انجام دهم، لبخند بزنم و به قوانین گنجشکان پیشاهنگ احترام بگذارم.» یادآوری می‌کنم که چند نفر از کسانی که تا حالا اردو نرفته‌اند، هفتهٔ دیگر قرار است به اردو بروند. آنجا می‌توانند اولین مهارت‌های اردو زدن و زنده ماندن را یاد بگیرند و نشان‌شان را دریافت کنند... ماندن را بهتان یاد می‌دهیم. کارگاه امروز: عصر: اما... بابام می‌گه احتمالاً یه شبح کوهستانی سرگردونه. چند متر اون‌ورتر هر اتفاق وحشتناکی ممکنه بیفته. ترول‌ها وقتی خوابیم میان... پس باید سمت شرق بریم. علامت بعدی، بریم تا به رودخونه برسیم. درست اون‌ور پل، اینجاست. بهتون قول می‌دم اگه موجود خطرناکی این حوالی بود، ما از وجودش باخبر می‌شدیم... به نظرم یه رودخونه‌ست... بریم تا تیم قرمز بهمون نرسیده! من یه چوب دارم و آمادهٔ نبردم! خودتو نشون بده! ولی قبلش باید بدونی...