کتاب امام جعفر صادق (ع)
معرفی کتاب امام جعفر صادق (ع)
امام جعفر صادق (ع) اثر جواد نعیمی، جلد هشتم از مجموعه چهارده جلدی قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) است که به زندگی حضرت امام جعفر صادق (ع)، امام ششم شیعیان می پردازد.
مجموعه چهارده جلدی قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) به زندگی چهارده معصوم می پردازد و ادوار مختلف زندگانی آن بزرگواران را از بدو تولد تا پایان عمر با نثر داستانی بیان میکند.
این مجموعه شامل مینیمالها و داستانکهایی با موضوعاتی نظیر ارتباط معصوم با مردم، حاکمان، دوستان و دشمنان است.
خواندن مجموعه قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مجموعه به همۀ کسانی پیشنهاد میشود که میخواهند در قالب داستانهای شیرین و خواندنی دربارۀ راه و روش زندگی ائمۀ معصومین بدانند و مشی ایشان را سرلوحۀ زندگی خود قرار دهند.
بخشی از کتاب امام جعفر صادق (ع)
آهنگ رهسپاری به مدینه را داشت. میخواست به دیدار امامصادق (ع) برود. یاران و دوستان امام در کوفه، فرصت را مغتنم شمرده و پرسشهای زیادی را که داشتند، نوشتند و به او دادند تا پاسخ آنها را از امام (ع) بگیرد و برایشان بیاورد. آنان از وی خواستند پرسشی را هم که مربوط به حقوق مسلمانان نسبت به یکدیگر بود، بهصورت شفاهی از امام ششم (ع) بپرسد.
عبدالاعلی از آنان خداحافظی کرد و عازم مدینه شد. به محضر امامصادق (ع) که رسید، پرسشها را به ایشان تسلیم و سؤال شفاهی را نیز مطرح کرد.
هنگامیکه امام (ع) پاسخ پرسشها را دادند، عبدالاعلی بسیار شگفتزده شد؛ زیرا ایشان تنها به پرسش شفاهی وی پاسخ ندادند. برای او شگفتانگیزتر این بود که در روزها و در دیدارهای بعدی هم امام جعفر صادق (ع) حتی یک کلمه هم در پاسخ آن پرسش نگفتند.
سرانجام، زمان بازگشت عبدالاعلی به کوفه فرارسید و او برای خداحافظی نزد امام ششم رفت و با خودش گفت: «بهتر است یک بار دیگر پاسخِ پرسش شفاهی دوستانم را از امام بخواهم.» این بود که به حضرت گفت:
- یابنرسولالله، هنوز آن پرسش شفاهی ما، بیپاسخ مانده است!
امامصادق (ع) فرمودند: «بهعمد آن را پاسخ ندادم.»
مطالبی وجود داشت که نمیدونستم بسیار عالی💖