کتاب مقدس
معرفی کتاب مقدس
کتاب مقدس، غیرزمینی نوشته سینتیا هند، جلد دوم مجموعهی مقدس است. کتاب مقدس، غیرزمینی؛ جلد دوم دربارهی انتخابهای سخت کلارا، عشق و از دست دادن است.
کتاب مقدس، غیرزمینی؛ جلد دوم را با ترجمهی سحر ابراهیمی بخوانید و در یک داستان جذاب ماجراجویانه غرق شوید.
دربارهی کتاب مقدس، غیرزمینی؛ جلد دوم
کلارا ماهها آموزش دیده بود تا بتواند با آتش تصاویر ذهنیاش مواجه شود. ولی خیلی زود مجبور شد دست به انتخابی بزند که برای آن آماده نبود. این ماجرا برای او یک یادگیری بزرگ داشت: هیچچیز درمورد فرشتهواره بودن به آن سادگی که فکر میکرد، نیست. بهرحال کلارا باید میان عشقش به تاکرو نقشهای پیچیدهای که باید بپذیرد گیر افتاده است. اما انگار همهی اینها کافی نیست. حالا کلارا فهمیده که به زودی یکی از عزیزانش را هم از دست میدهد...
سینتیا هند در داستان مقدس، غیرزمینی، به خوبی توانسته است از عشق، انتخاب و از دستدادنها صحبت کند. کتاب مقدس، غیرزمینی، داستانی بینظیر است که در نهایت از ارزش شناخت خود و بهایی که باید برای آن بپردازیم صحبت میکند.
کتاب مقدس، غیرزمینی؛ جلد دوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر جلد اول این مجموعه را خواندهاید، حالا نوبت کتاب مقدس، غیرزمینی؛ جلد دوم است. کتاب مقدس، غیرزمینی؛ جلد دوم برای دوستداران ادبیات فانتزی هم جذاب و خواندنی است.
دربارهی سینتیا هند
سینتیا هند در سال ۱۹۷۸ در آیداهو به دنیا آمد. او یکی از نویسندگان کتابهای کودک و نوجوان است که کتابهایش همیشه در فهرست پرفروشهای نیویورک تایمز قرار دارد. سینتیا هند تحصیلاتش را در رشته داستاننویسی تا مقطع دکترا ادامه داد و حالا به همراه همسر، فرزندان، گربهها و سگش در آیداهو زندگی میکند.
مقدس، کتابی در ژانر عاشقانه_فانتزی(بیشتر عاشقانه) هست که فرشته ها، شخصیت های ماورایی اون هستن. این کتاب جلد دوم مجموعه ی غیرزمینی هست؛ که به نظرم از جلد اول، جذاب تر وهیجان انگیز تر بود. هرچند که از همون ابتدای کتاب،
پیشنهاد میکنم حتما بخونید. و یه درخواست هم از طاقچه داشتم لطفا کتابهای بیشتری از نشر ویدا بگذارید تا علاقه مندان مطالعه کنن.
حتما بخونیدش . فوق العاده بود . من واقعا این مجموعه کتاب رو دوست دارم .
فانتزی و داستان عاشقانه و تینیجری قشنگیه من به شخصه دوست اش داشتم