کتاب شیب (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب شیب (خلاصه کتاب)
میکروکتاب صوتی شیب اثری از ست گودین، نویسنده معروف کتاب پرفروش گاو بنفش است.
میکروکتاب چکیدهای از کتاب اصلی است که در زمانی حدود ۵۰ دقیقه دانش کامل کتاب را در اختیار شما میگذارد و مهمتر اینکه فضای کتاب کامل حفظ شده و لذت مطالعه را از دست نمیدهید.
گودین در این کتاب به شکلی بسیار ساده به شما نشان میدهد که چگونه با عبور از موانع و تغییر مسیر به موقع بتوانید به موفقیت برسید. موضوع اصلی که بارها در کتاب به آن تاکید شده «جا زدن یا پا پس کشیدن» است. اگر برای رسیدن به موفقیت با چالش روبرو هستید، این میکروکتاب و قانون جا زدن آن، میتواند به شما کمک کند.
شنیدن کتاب شیب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران کتابهای موفقیت و انگیزشی.
درباره ست گودین
ست گودین، نویسنده، کارآفرین و سخنران برتر آمریکایی است. بیشتر فعالیتهای او در زمینه کسبوکار است و به کارآفرینانی که در مسیر موفقیت خود با مشکل روبرو شدند، مشاوره میدهد. او ضمن نوشتن مقالات در برترین نشریات روز دنیا، کتابهای مهمی از جمله «شیب» و «گاو بنفش» را نوشته است که توانسته در دنیای کسبوکار سر و صدای زیادی به پا کند.
سلام کتاب را که خوندم به نظرم رسید برا شما همتعریف کنم کهداخلکتاب فرایند هایی را بهش اشاره می کنه که هر زندگی باهاش مواجه هست. خوندن این کتاب را به رفقایی که بازاریابی می خونن به نظرم میشه هدیه داد.
کلا خود کتاب شیب را میشه یک ساعته خواند آخر میکرو کردن این کتاب دیگر چه صیغه ای است؟! مورچه چیست که کله پاچه اش باشد؟! خود کتاب را قبلا خونده بودم و خوندن این میکرو کتاب را اصلا توصیه نمیکنم
kashkharidani nabodtahame mikhondan