کتاب سپهسالار
معرفی کتاب سپهسالار
کتاب سپهسالار نوشته نسیم حجازی است، با ترجمه ابوسعاد حنفی منتشر شده است.
این کتاب بر اساس زندگی محمد بن قاسم ثقفی نوشته شده است. این کتاب از دو بخش تشکیل شده است. بخش اول با عنوان «ناهید»، سرگذشت دختریست که صدایش مسیر تاریخ هندوستان را تغییر داد. بخش دوم کتاب با عنوان «سپهسالار»، داستان خورشیدی از تاریخ اسلان است که از سرزمین عربستان طلوع کرد، بر آسمان ایالت سند درخشید و هنگام ظهر برای همیشه غروب کرد.
خواندن کتاب سپهسالار را به چه کسانی یپشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به رمان تاریخی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب سپهسالار
اهالی جزیره دوباره خندیدند. ابوالحسن نمیتوانست بفهمد که دختر جوان چگونه به آنطرف کشتی رسیده است. با حیرت غوطه زد و پس از عبور از زیر کشتی به طرف دیگر آن رفت، اما آنجا هم خبری از دختر جوان نبود. دوستش از بالا دوباره فریاد زد: «او غرق شده، احتمالاً کوسهای او را بلعیده!»
ابوالحسن با ناامیدی برگشت، حالا همراهان ابوالحسن هم همصدا با اهل جزیره میخندیدند! یکی از عربها به ابوالحسن گفت: «بیا بالا، او از شما بهتر شنا بلد است!»
ابوالحسن ریسمان را گرفت، اما هنوز پا روی نردبان نگذاشته بود که یک نفر پایش را گرفت و او را داخل آب انداخت. ابوالحسن فوراً خودش را کنترل کرد و نگاهی به اطراف انداخت. دختر جوان را دید که به سرعت از نردبان بالا میرفت. وقتی ابوالحسن وارد کشتی شد دختر جوان میخندید. بعد هم نگاهی به ابوالحسن کرد و به زبان عربی گفت: «متأسفم که خیس شدید.»
با شنیدن این جمله، آن هم به عربی، نگاه ابوالحسن و دوستانش دختر جوان را نشانه رفت. ابوالحسن با تعجب پرسید: «شما عرب هستید؟»
دختر جوان سرش را کج کرد، با دو دست آب گیسوانش را فشرد و جواب داد: «بله من عرب هستم، خیلی وقت است که منتظر کشتی عربها هستم، خیلی خوش آمدید، چه کالاهایی آوردهاید؟»
حماسی و شور انگیز👌🏻💫 در یک کلام عالی❤❤ اجرکم عندالله🤲🏻
السلام علیکم،کتاب سپه سالار رو به همه ی مشتاقان و طرفداران استاد نسیم حجازی توصیه میکنم کتابی بسیار زیبا در مورد چگونی گسترش اسلام در ایالت سند به اذن الله سبحان،و با رشادت های قهرمان نوجوان داستان محمد بن قاسم
عالیییییی
خیلی عالی مکر من نمیتوانم این کتاب را خریداری کنم و پی دی اف هم ندارد فکر کنم
نمی توانم خرید کنم؟
از همین کتاب های نسیم حجازی پست کنید
کتاب را نمیتوانم خرید کنم
عالی دوستش دارم، اگر ازین قبیل کتاب ها از همین نویسنده برایم ارسال کنید از شما ممنونم
کتاب سپه سالار یکی از بهترین رمان های حماسه ای تاریخ و تمدن طلایی اسلام هستش این کتاب دارای درس ها و پندهای روند زندگی هست البته کسانی که اینگونه زندگی را دوس داشته باشند کتاب سپه سالار و کتاب
کتاب بسیارخوبی است ای کاش کاملش می بود من قبلا کاملش خوندم خیلی بهتراست