کتاب زبان بدن عاشقانه
معرفی کتاب زبان بدن عاشقانه
استفان کاین در کتاب زبان بدن عاشقانه، به شما زبان بدنی قدرتمند که جنس مخالف را جذب میکند، آموزش میدهد. کتاب زبان بدن عاشقانه را با ترجمهی علی بهرامپور، پویا ودایع و مریم حسیننژاد بخوانید.
دربارهی کتاب زبان بدن عاشقانه
استفان کاین در کتاب زبان بدن عاشقانه، به شما کمک میکند تا با زبان بدن خود و دیگران آشنا شوید. به این طریق شما میتوانید نشانههای عشق و علاقه در طرف مقابل را به راحتی تشخیص دهید و با استفاده از دانشتان، پیامهایی به طرف مقابل برسانید. استفان کاین معتقد است تعریف عشق کار سختی نیست، دوست داشتن و علاقه شدید به یک نفر یا یک موضوع خاص برای ما انسانها تعریفی جز عشق ندارد؛ اما عشق یک بعد رابطهی کلامی و یک بعد رابطهی غیر کلامی دارد و برای پرورش این احساس و تقویت آن لازم است که به هردو آگاه باشیم. بتوانیم رابطه کلامی و غیر کلامی خوبی با طرف مقابل برقرار کنیم و عشقمان را به این صورت به او ابراز کنیم.
با کمک کتاب زبان بدن عاشقانه میتوانیم بفهمیم که پسر یا دختر مورد علاقهتان تا چه حد دوستتان دارد و برای داشتن شما و نزدیک بودن به شما چقدر علاقهمند است.
کتاب زبان بدن عاشقانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب زبان بدن عاشقانه یک کتاب خوب و خواندنی برای تمام زوجها است. اگر به موضوع زبان بدن به طور کلی علاقهمند هستید، حتما کتاب زبان بدن عاشقانه را بخوانید.
بخشی از کتاب زبان بدن عاشقانه
در یک رابطه عاشقانه بین دو نفر نشانههای غیرکلامی بسیار قابل اعتمادتر از فن بیان و کلمات هستند. نشانههای غیر کلامی را میتوان در صوت و حالات بدن یک فرد دید. نشانههایی که هر یک پیامهای مختلفی دارند. فقط کافی است ما آن پیامها را آنالیز کنیم و به معانی هر یک از آنها دست بیابیم. زبان بدن عاشقانه یک کتاب نیست، یک راهنمای و یک مرجع برای بهتر کردن یک رابطه عاشقانه با همسر و نامزد خود است. این کتاب با توجه به فرهنگ و اعتقادات ما ایرانیها ترجمه شده و هر جا لازم بوده مطالبی بومیسازی شده است.
فهرست
- مراجعه به غریزه
- افزایش اعتماد به نفس
- افزایش کاریزما و تأثیرگذاری
چرا نسخه نمونه اصلا حتی یک صفحه ام نداره از متن اصلی کتاب😒😒😒😒
بسیار کتاب مزخرف وبدردنخور وضعیفی بود ،غیرازمحتوای ضعیف لااقل انتظار داشتم چند عکس هم واسه اموزش زبان بدن بزارن که نداشت ،همچنین صفحات سفید هم در کتاب دیده می شود.