معرفی و دانلود کتاب کتاب جامع آزمون های شخصیت شناسی درون کاوی و تحلیل رفتاری + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کتاب جامع آزمون های شخصیت شناسی درون کاوی و تحلیل رفتاری

کتاب کتاب جامع آزمون های شخصیت شناسی درون کاوی و تحلیل رفتاری

۳.۰(از ۳ امتیاز)
انتشارات:
باد
categoryدسته‌بندی:
روان‌شناسی عمومی

معرفی کتاب کتاب جامع آزمون های شخصیت شناسی درون کاوی و تحلیل رفتاری

«کتاب جامع آزمون‌های شخصیت‌شناسی(درون‌کاوی و تحلیل رفتاری)» نوشته سالواتور دیداتو به شما کمک خواهدکرد تا خود واقعی‌تان را بشناسید.

این آزمون‌ها برگرفته از تحقیقات، مطالعات و تجربه‌های عملی و درمانی افرادی است که در زمینه‌ی روانشناسی، جامعه‌شناسی و روان‌کاوی شناخته‌شده هستند.

پاسخ دادن به این آزمون‌ها در صورتی که با خود صادق باشید، ضعف ها را کم و توانایی‌تان را بزرگ جلوه ندهید و شرایط را در هنگام پاسخ دادن بررسی نکنید و کاملا دقیق باشید، نتیجه‌اش نمایان شدن خود واقعی شما خواهدبود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب جامع آزمون های شخصیت شناسی درون کاوی و تحلیل رفتاری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکتاب جامع آزمون های شخصیت شناسی درون کاوی و تحلیل رفتاری
عنوان در زبان مبدأThe big book of personality tests: 100 easy-to-score quizzes that reveal the real you
موضوعروان‌شناسی عمومی
شابک‭۹۷۸۶۰۰۶۵۲۷۳۰۷‬

۱۴۰۲/۰۷/۲۹

بسیار عالی

بریده‌هایی از کتاب

هرچند که هر کدام از این گرایش‌ها ویژگی‌های مثبتی دارند، ولی زیاده‌روی در هریک می‌تواند زیان‌بار باشد. برون‌گرای افراطی، نیازمند تبادل نظر و ارتباط دایمی با دیگران است و در زمان‌هایی که به تنهایی مشغول کار یا مطالعه است، احساس خستگی می‌کند. او مشتاق است که کنار دیگران باشد. از طرفی درون‌گرایی افراطی نیز عواقبی دارد، مثلاً درون‌گراها هنگامی‌که با دیگران معاشرت می‌کنند، حتا در مواقع کاملاً عادی، احساس کلافگی می‌کنند. کلید موفقیت این است که تعادل را رعایت کنیم.
احسان رضاپور
پرورش هوش هیجانی (چگونه می‌توانید زندگی‌تان را به‌طور مثبتی تغییر دهید)تصویر جلد کتاب پرورش هوش هیجانی (چگونه می‌توانید زندگی‌تان را به‌طور مثبتی تغییر دهید)
کریستین. ام وایلدینگ
مهارت های ارتباط مؤثرتصویر جلد کتاب مهارت های ارتباط مؤثر
نسرین دانایی
رازهای عشق پردوام؛ چه کنیم که روابطمان دوام بیاورندتصویر جلد کتاب رازهای عشق پردوام؛ چه کنیم که روابطمان دوام بیاورند
مگ جان بارکر
درمانگری شناختی - رفتاریتصویر جلد کتاب درمانگری شناختی - رفتاری
نیل ا. رکتور
ورود به خلاقیتتصویر جلد کتاب ورود به خلاقیت
علی شمیسا
من چه کسی هستم؟ (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی من چه کسی هستم؟ (خلاصه کتاب)
مارک منسون
چگونه احساساتی نباشیمتصویر جلد کتاب چگونه احساساتی نباشیم
موسسه HTeBooks
مفاهیم تحلیل رفتار متقابلتصویر جلد کتاب مفاهیم تحلیل رفتار متقابل
منصور بهرامی
روانشناسی جنسی؛ رویکردی تکاملی به جذابیت تنوع‌طلبی و بی‌وفاییتصویر جلد کتاب روانشناسی جنسی؛ رویکردی تکاملی به جذابیت تنوع‌طلبی و بی‌وفایی
داود محمدی
مذاکره درباره‌ی مسائل غیر قابل مذاکرهتصویر جلد کتاب مذاکره درباره‌ی مسائل غیر قابل مذاکره
علی بهرام‌پور
رهایی از مثلث شوم؛ خشم، استرس و افسردگی (جلد هشتم)تصویر جلد کتاب صوتی رهایی از مثلث شوم؛ خشم، استرس و افسردگی (جلد هشتم)
کمال هادی
کمرویی، خجالت، جسارت و ابراز وجود، اضطراب اجتماعی، مهارت‌های اجتماعی، در کودکان، نوجوانان و بالغینتصویر جلد کتاب کمرویی، خجالت، جسارت و  ابراز وجود، اضطراب اجتماعی، مهارت‌های اجتماعی، در کودکان، نوجوانان و بالغین
سیداصغر ساداتیان
در فکر ذهن و روان نوجوانان چه می‌گذرد؟تصویر جلد کتاب در فکر ذهن و روان نوجوانان چه می‌گذرد؟
سیداصغر ساداتیان
مشاوره ازدواجتصویر جلد کتاب مشاوره ازدواج
محمدرضا دژکام
مدیریت هیجانتصویر جلد کتاب مدیریت هیجان
نسرین دانایی
راز رهبران بزرگ؛ آنچه رهبران بزرگ می‌دانند و به آن عمل می‌کنندتصویر جلد کتاب راز رهبران بزرگ؛ آنچه رهبران بزرگ می‌دانند و به آن عمل می‌کنند
کنت بلانچارد
چگونه مردم را تجزیه و تحلیل کنیم‌‫تصویر جلد کتاب چگونه مردم را تجزیه و تحلیل کنیم‌‫
السی لینکلن
روش‌های جذب و متقاعدکردن دیگرانتصویر جلد کتاب روش‌های جذب و متقاعدکردن دیگران