معرفی و دانلود کتاب فطرت pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات صدرا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فطرت

فطرت عنوان بحثهایی است از استاد مطهری که در سال‌های ۱۳۵۵ و ۱۳۵۶ در تهران در جمع معلمان و دبیران مدرسه نیکان طی ده جلسه ایراد شده و ظاهرا به دلیل برخورد با نهضت اسلامی و افزایش مشاغل اجتماعی استاد شهید متوقف گردیده است. مسئله فطرت که به تعبیر استاد ام المسائل معارف اسلامی است در چهار نوبت و از دیدگاه‌های مختلف توسط استاد مورد بحث قرار گرفته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فطرت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فطرت
تعداد صفحه‌ها:۲۷۴ صفحه
قیمت کتاب:۶۶۰۰۰ تومان

B M
۱۴۰۳/۰۷/۲۲

کتاب خیلی خوبی هست ونوع نگاه به انسان یعنی به شناخت خودش و نگاه به پروردگار تغییر میدهد ولذت دنیایی و عشق خدایی توضیح میدهد برای من خیلی جالب بود

امیر

استاد مطهری فیلسوف فطرت هست و کمتر بحثی هست که با فطرت جواب نگیره

مهدیار
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۳۰

کتاب فطرت حاصل چند سخنرانی از استاد مطهری در باب ذات انسان هست و به نظر بنده نسبت به دیگر کتب استاد استدلال ها و ساختار ضعیفی داره، با این حال مطالعه این کتاب خالی از لطف نیست. کلیت مطالبی که...بیشتر

zahra
۱۴۰۵/۰۱/۲۸

مطالب خوبی داشت نظرمکتب های مختلف در مورد فطرت گفته بود و نقد کرده بود و اخرم نظراسلام در مورد فطرت گفته شده بود