کتاب ۱۰۱ ایده برتر؛ جلد ۴
معرفی کتاب ۱۰۱ ایده برتر؛ جلد ۴
جیمز اسکینر، رویس کروگر و مارک ویکتور هانسن، سخنران و نویسنده کتابهای انگیزشی هستند.
کتاب ۱۰۱ ایده برتر، یک مجموعه ده جلدی است که در هر جلد این کتاب، به ۱۰ موضوع در حوزه روانشناسی کاربردی و مهارتهای زندگی کاربردی و اجتماعی پرداخته میشود.
در بخشی از فصل «آرایش ذهن» از کتاب چهارم این مجموعه میخوانیم:
«...هر موفقیتی با یک تصمیم آغاز میشود. بزرگترین اتلاف وقت در زندگی برای بسیاری از مردم از آنجا حاصل میشود که آنها باید تصمیماتی بگیرند، اما نمیتوانند آرایش منظمی به ذهن خود بدهند و به جمع هر موفقیتی با یک تصمیم آغاز میشود. بزرگترین اتلاف وقت در زندگی برای بسیاری از مردم از آن هر موفقیتی با یک تصمیم آغاز میشود. بزرگترین اتلاف وقت در زندگی برای بسیاری از مردم از آنجا حاصل میشود که آنها باید تصمیماتی بگیرند، اما نمیتوانند آرایش منظمی به ذهن خود بدهند و به جمعبندی نهایی برسند. در نتیجه یا تصمیمی نمیگیرند و یا از روی احساسات، تصمیم اشتباهی میگیرند.
قدرتی در آرایش ذهن وجود دارد و جمعبندی حاصل از آن موجب تصمیمگیری مناسب میشود. هر یک از ما در واقع یک تصمیمساز هستیم و در طول روز تقریباً بین پنجاه تا صدهزار تصمیم میگیریم. مدیران اجرایی را در نظر بگیرید. آنها در طول یکسال باید صدها، هزاران و حتی شاید دهها هزار تصمیم اتخاذ نمایند. اگر آنها به هر یک از این تصمیمات، وزن مشابهی بدهند، آنگاه هیچ تصمیمی مهم نخواهد بود. ممکن است آنها مدت زمان یکسانی را برای تصمیمات یکمیلیون دلاری، صد دلاری و ده دلاری اختصاص دهند...»