کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص
معرفی کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص
کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص، نوشته مانی خراسانی نژاد از صفر تا صد موتورهای الکتریکی مخصوص و پرکاربرد در صنایع مختلف را به مخاطبان آموزش میدهد.
دربارهی کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص
مانی خراسانی نژاد، کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص را به هدف آشنایی با موتورهای پرکاربرد نوشته است. کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص در پنج فصل به توضیح ساختمان ماشینهای القایی، عبور توان و تلفات در ماشینهای القایی (AC)، نحوه ایجاد میدان دوار در موتورهای یکفاز، موتورهای الکتریکی تکفاز و ماشینهای الکتریکی مخصوص پرداخته است و در فصل آخر به پرسشهای متداول پاسخ داده است.
کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به علم فیزیک و مکانیک میتوانند از مطالب کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص استفاده کنند.
بخشی از کتاب ماشینهای الکتریکی مخصوص
روتور
رتور ماشینهای القایی بر دو نوع است:
• رتور قفسی
• رتور سیم پیچی شده
هر دو نوع رتور از ورقههای مغناطیسیی دایرهای شکلی تشکیل شدهاند که از مرکز آن محور فولادی رتور عبور کرده است. محور فولادی رتور بایستی از نظر مکانیکی از استحکام کافی برخوردار بوده ولی از نظر خاصیت مغناطیسی ضعیف باشد.
رتور قفسی
این نوع رتور، از تعدادی میلههای مسی یا آلومینیومی مطابق شکل تشکیل شده است که آنها را در داخل شیارهای ورقه مغناطیسی رتور تعبیه کردهاند. سپس این میلهها از هر دو طرف توسط دو حلقه هم جنس با میلهها (آلومینیوم یا مس) به هم متصل شدهاند
رتور سیم پیچی شده
بر روی این نوع رتور سه دسته سیم پیچ با اختلاف مکانی 20 درجه مانند استاتور ماشین القایی سه فاز با همان تعداد قطب پیچیده میشوند. این سیم پچیها نسبت به بدنه رتور عایق شده است. نمایی از این نوع رتور در شکل دیده میشود.
فهرست
- مقدمه
- عبور توان و تلفات در ماشینهای القایی (AC)
- نحوه ایجاد میدان دوار در موتورهای یکفاز
- موتورهای الکتریکی تکفاز
- ماشینهای الکتریکی مخصوص
- پرسش و پاسخ
- منابع و مراجع
حجم
۶٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۱۸ صفحه
حجم
۶٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۱۸ صفحه
نظرات کاربران
خوبه ام کاش انرژی ها رو هم توش مینوشت به هر حال خوبه