دانلود رایگان کتاب اسرار حج آیت‌الله العظمی مظاهری

معرفی کتاب اسرار حج

کتاب اسرار حج نوشته آیت الله العظمی مظاهری(مدّظله) است. این کتاب بیان مختصری است از آن اسرار و رازهای شگفتِ نهفته در فریضۀ انسان‌ساز «حجّ» که سال‌ها پیش به عنوان خاتمۀ مناسک حجّ مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی مظاهری«مدّظله» نگاشته شده‌ است و پس از آن، این مجموعۀ نفیس مکرراً به صورت جزوۀ «اسرار حج» منتشر گردیده و در اختیار حجاج و زائران حرم نبوی«ص» قرار داده شده است.

خواندن کتاب اسرار حج را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به علوم دینی که می‌خواهند اطلاعات جامع و دقیقی در اختیار داشته باشند پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب اسرار حج

تمامی اعمال عبادی شریعت مقدّس، جدا از صور ظاهری، دارای اسرار و رازهای شگفت ‌انگیزی است که مؤمنان به میزان سعه وجودیشان از آن بهره‌مند می‌‌گردند. از امام صادق«ع» سؤال شد: منظور از «قوّت» که در آیۀ شریفۀ «خُذُوا ما آتَیْناکُمْ بِقُوَّةٍ» آمده، چیست؟ آیا مراد «قوّت جسمی» است یا « قوّت قلبی»؟ حضرت فرمودند: «قوّت در هر دو قلمرو منظور است.»

آنچه در قلمرو جسم و بدنِ مکلّف است، همان احکام و آداب یک فریضه است که بیان آن به عهدۀ «فقه» است و آنچه در قلمرو قلب اوست، همان اسرار و بطون یک فریضه است که تبیین آن به عهدۀ «فقهِ فقه» است. از اینرو این قلب آدمی است که به شهودِ عینی یک فریضه و اسرار نهانی یک عبادت می‌‌رسد و به درک آنچه که چشمان ظاهری از نظارۀ آن عاجزند، نائل می‌‌شود.

«حجّ» نیز ـ که از اعظم و اهمّ عبادات الهی است ـ از این اصل اصیل مستثنی نیست. زیارت بیت‌اللَّه الحرام، صورت و قشر و ظاهری دارد که همان «مناسک حجّ» است و «علم شریف فقه» آن را تبیین نموده است، و سیرت و مغز و باطنی دارد که - فی الجمله- همان «سیر الی اللَّه و سلوک الی جناب اللَّه» است که «فقه اللَّه الاکبر» آن را تشریح کرده است.

این سیر به جانب دوست و سفرِ عرفانی الهی، دارای منازلی است که هر منزل، خود مشتمل بر مقامات و مراتبی است، که پاره‌ای از آنها جُز برای اهل معارف الهی و اولیای کُمَّل و محبّین و مجذوبین درگاه دوست، میسّر و حاصل نمی‌‌شود.....

pari
۱۴۰۲/۰۴/۲۹

این کتاب رو به عزیزانی که به حج مشرف میشوند و حاجیانی که قبلا مشرف شده اند و با حال و هوای اون اشنایی دارند توصیه میکنم .بسیاااااار بسیاااار دلنشین و زیبا ، جذاب ،روان ، اموزنده و روشنگر است

- بیشتر
مرد و زن حاجی باید اخلاق اسلامی را در خانه و در میان مردم عملاً تبلیغ کنند و عفو و گذشت و ایثار و فداکاری، شعار آنها باشد و به دیگران روش «دیگرگرایی» را که در قرآن بدان سفارش اکید شده است، بیاموزند: (لِینْفِقْ ذُوسَعَةٍ مِنْ سَعَتِهِ وَ مَنْ قُدِرَ عَلَیهِ رِزْقُهُ فَلینْفِق مِمَّا آتاهُ اللَّهُ) آنها که امکانات وسیعی دارند، باید از امکانات وسیع خود انفاق کنند و آنها که تنگدستند از آنچه که خدا به آنها داده انفاق نمایند.
°•. MaryaM .•°
سفر حج سفری است عرفانی و دارای سه منزل: منزل اوّل «سِیر مِنَ الخَلقِ إلَی الحَق»: بریدن از ما سوی اللَّه برای پیوند با خدا. منزل دوّم - سِیر مِنَ الحَقِّ فِی الحَق: ادامه و استمرار پیوند با خدا و سعی در تحکیم آن پیوند، تا نیل به مقام لقاء و عبودیت. منزل سوّم - سِیر مِنَ الحَقِّ إلَی الخَلق: بازگشت به میان خلق و اجتماع به منظور هدایت، پس از کامل شدن و رسیدن به مقام عبودیت.

حجم

۳۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۶۰ صفحه

حجم

۳۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۶۰ صفحه

قیمت:
رایگان