معرفی و دانلود کتاب سایه‌ای زیر نور ماه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات سروش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سایه‌ای زیر نور ماه

کتاب سایه‌ای زیر نور ماه نوشته سوسن طاقدیس است این کتاب را حمید محبی تصویرگری کرده است. در این کتاب با تصاویر جذاب ماجرای یک خانواده جالب را روایت می‌کند. کتاب داستان به کودک کمک می‌کند تصویرسازی کند و خلاقیت‌اش را تقویت کتد. رشد خلاقیت کمک می‌کند در زندگی تحصیلی و اجتماعی تعاملی بهتر با کودکان دیگر داشته باشد و فرد موفق‌تری باشد.

خواندن کتاب سایه‌ای زیر نور ماه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان دوره دبستان پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سایه‌ای زیر نور ماه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سایه‌ای زیر نور ماه
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Green Phoenix
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۴

تصاویرش مثل کابوسایی هستش که میبینم یه سری دست و پا و سر چسبوندن به کلمات و شکل اون سایه که دو تا چشم خالی داره وحشتناکه و اینکه این کتاب رو گفتن مناسب گروه سنی الف و ب 😳

تیام
۱۴۰۰/۱۲/۱۷

خانم طاقدیس نویسنده متبحر ی هستند. تبدیل مفاهیم انتزاعی مثل عواطف به مفاهیم ملموس کار ساده ایی نیست. در این کتاب تعدادی از عواطف معرفی می شوند. تصور می کنم اگر تعداد احساسات کمتر می شد ولی کمی عمیق تر...بیشتر

۱۴۰۰/۰۲/۲۵

خیلی کتاب قشنگی بود. داستان سایه‌ تنها و غمگین و عصبانی بود که یواش یواش حالش خوب میشه... کمی پیچیده به نظر میاد ولی مفهوم خیلی قشنگی داره.