کتاب خامخواری؛ زندهخواری
معرفی کتاب خامخواری؛ زندهخواری
خامخواری؛ زندهخواری کتابی نوشته آرشاویر در آوانسیان درباره دو نوع از رژیم سلامت و تغذیه است که این روزها در جهان بسیار طرفدار پیدا کرده است.
درباره کتاب خامخواری؛ زندهخواری
او در این کتاب درباره خامخواری صحبت کرده و آن را عامل رهایی از تمام بیماری ها دانسته است. آوانسیان زندهخپواری یا همان خامخواری را فلسفه تغذیه و تندرستی میداند و میگوید تمام بیماریهای انسانی در نتیجه مصرف غذاهای «پخته» (کشته شده) و داروهای سمی و سایر مواد مرده است که مردم نادانسته وارد بدن خود میکنند.
او در این کتاب فواید خامخواری را ذکر کرده و دلایلش را برای تشویق مردم به خام خواری برشمرده است. در انتهای کتاب هم در باره انعکاس خامخواری و زندهخواری در ایران و کشورهای دیگر صحبت کرده است.
خواندن کتاب خوامخواری؛ زندهخواری را به چه کسانی پیشنها میکنیم
علاقهمندان به شیوههای تغذیهای خامخواری و کسانی که میخواهند چنین روش تغذیهای را برگزینند.
پدر خام گیاه خواری ایران زنده باد به این نوع تغزیه اونایی که اطلاع از تغزیه شون ندارن سلامتی هم ندارن
برای افرادیکه سوالات زیادی راحب خامگیاه خواری دارند کتاب مناسبی هست.راجب مشکلات پخته خواری توضیحات کاملی میده ولی راجب اینکه چجوری از مواد خام گیاهی تغذیه کنید به شما چیزی اموزش نمیده و شاید فقط از همین نظر کاربردی نباشه.ولی
عالی به کسایی که در مسیر وگان هستن یا میخوان اقدام کنن به گیاهخواری توصیه میشه...یا افرادی که مترلزلن و خسته شدن...چون نکات مثبت امده و با انرژی دوبارع💪🏻
سلام من به نیت صوتی بودن کتاب خریدم ولی خواندنی بود کاش یه ترتیبی میدادید که بصورت صوتی ارایه دهید تا بتونیم بشنویم چون وقت خواندن نداریم
عالی ست کسانی که میخواهند سلامت باشند حتما این کتاب رامطالعه کنن
من نظر شخصی خودم بعد از ۷ سال گیاهخواری و تحقیقات شخصی در مورد تغذیه رو مینویسم: بعد از این همه سال متوجه شدم که در مورد گیاهخواری یه سری حقایق رو هیچ جایی نمیگن. مثل این کتاب که بیشتر تبلیغات
خواندن این کتاب رو به همه عزیزان توصیه میکنم
کتاب وقت گیر.... یک مفهوم را در جملات مختلف بیان کرده.... هیچ نوع روشی برای خام خواری بیان نکرده... تا پایان کتاب پیش میرید ولی جز داستان سرایی و تغییر جملات چیزی نمیبینید.....این نویسنده حتی بیان نکرده غلات و حبوبات
سلام به نظر بنده گیاهخواری یک سبک عالی هست خودم ۹ماه هست که واگن هستم تجریش کردم بهتر از همه چیز خواری هست
فوق العاده بود راه و روش یک زندگی سالم و بدون بیماری را آموزش میدهد فقط با تعطیل کردن پخت وپز و ترک گوشت،نان،برنج... و رو آوردن به مواد غذایی طبیعی