معرفی و دانلود کتاب مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود!

کتاب مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود!

ایده‌هایی از آموزش و پرورش فنلاند (رهاورد سفر)

۳.۴(از ۸ امتیاز)
سیدحسین رضوی خوسفی
انتشارات:
انتشارات تیک

معرفی کتاب مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود!

مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود! نوشته سیدحسین رضوی خوسفی، کتابی در زمینه آموزش و پرورش است که ایده‌هایی از آموزش و پرورش فنلاند را مطرح می کند.

«کوچک زیباست» یک ارزش اجتماعی در زندگی، هنر، معماری و فرهنگ فنلاندی‌ها است. اغلب ابتکارات و نوآوری‌ها در فنلاند بر اساس این باورند و اینکه ایده‌های ساده، ایجادکننده تفاوت‌های بزرگ هستند. این حداقل‌گرایی در نظام آموزش فنلاند نیز مورد توجه بوده است. طول سال تحصیلی کوتاه، زمان کم کلاس‌های درس، تکالیف سبک منزل، حذف امتحانات، نبود نظام‌های ارزیابی عملکرد معلمان، حذف بازرسی مدارس، شروع آموزش از هفت سالگی نمونه‌هایی از این حداقل‌گرایی است و حاصل آن پیشرفت تحصیلی بالای دانش‌آموزان فنلاندی در آزمونهای بین‌المللی است که این موفقیت‌ها با وجود پارادوکس‌های فنلاندی در جای خود شگفت‌انگیز است.

درباره کتاب مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود!

با این نگاه که معلمان، عامل اصلی موفقیت آموزش و پرورش فنلاند و شهرت جهانی آن محسوب می‌شوند، در این کتاب مباحثی چون تربیت معلم، صلاحیت‌های معلمی و موقعیت معلمان در جامعه فنلاندی مورد کاوش قرار گرفته‌اند. در کنار بررسی این عامل مهم به ساختار نظام آموزشی، برخی رویکردهای مهم آموزشی، ایده‌ها و نوآوری‌های آموزشی پرداخته‌ شده است. مؤسسات و شرکت‌های آموزشی فنلاندی به عنوان شرکای آموزش وپرورش نیز نقش مهمی در ارتقای سطح آموزش‌های مدارس دارند و از طرف دیگر با حمایت دولت به عنوان بخش صادراتی آموزش و پروش این کشور در سطح جهانی عمل می‌کنند که از این جهت نیز قابل توجه است. معرفی این مؤسسات و شرکت‌ها بخش دیگری از کتاب است که می‌تواند برای مسئولان، برنامه‌ریزان آموزش،مدیران،معلمان، شرکت‌ها و مؤسسات آموزشی، ناشران، استارتاپ‌ها، فناوران آموزشی و ...مفید باشد.

سخن آخر این که اگر از نزدیک نگاه کنید و ذهن خود را باز کنید، میتوانید در فنلاند مدارس فردا را ببینید.

خواندن کتاب مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دست‌اندرکاران آموزش و پرورش و برنامه‌ریزی آموزشی و علوم تربیتی.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود!
عنوان دیگر:ایده‌هایی از آموزش و پرورش فنلاند (رهاورد سفر)
عنوان انگلیسی:۱۹۹-۴۶۶-۱۴۹۶۹-۹-۰
قیمت کتاب:۲۸۰۰۰ تومان

عبدالهی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۲۲

کتاب پرمحتواوکاربردی هست استفاده کردم.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۰

تجربه یک معلم ایرانی از بازدید مدارس فنلانده. تجربه سطحی و بدون پرداختن به لایه‌های عمیق نظام آموزشی و سیاستگذاری پایداره ولی داده‌های آماری و گاه کیفی خوبی میده و به نظرم برای آشنایی اولیه با آموزش در فنلاند خوبه...بیشتر

به معلمان اعتماد داریم
پاسی سالبرگ
کاربرد هوش‌های چندگانه در آموزش‌های پیش‌دبستانی
پاتریشیا فیپس
فرهنگ آموزشی فنلاند
تیموتی واکر
بسته‌ی آموزشی برنامه‌ی درسی و یادگیری اثربخش
مرتضی مجدفر
بازی های آموزشی برای پرورش تفکر خلاق (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
کاربرد هوش‌های چندگانه در کلاس درس
محرم آقازاده
بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه، جلد دوم (۸ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
تربیت مهارت‌های تفکر و کارآفرینی در مدرسه
عظیم محبی
بازی های آموزشی برای تقویت حافظه دیداری
رهبری اثربخش؛ چرا مدارس بدون آن نمی‌توانند بهبود یابند
حیدر تورانی
درس‌های فنلاندی
پاسی سالبرگ
بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (بیان شفاهی، خواندن و درک مطلب)
پایه‌های فرهنگی یادگیری در شرق و غرب
جین لی
راهنمای عملی نگارش طرح درس
راهنمای روش‌های آموزش در پیش‌دبستانی
محرم آقازاده
بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)
درس ‌پژوهی مشارکتی
ویکی کالت