دانلود و خرید کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم سیدحسین رضوی خوسفی
تصویر جلد کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

انتشارات:انتشارات تیک
امتیاز:
۴.۴از ۳۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم، اثر سید حسین رضوی کتاب کار کامل علوم تجربی برای دانش‌آموزان پایه هفتم متوسطه است.

درباره‌ی کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم، کتاب کاری کامل است. این کتاب شامل پاسخنامه سوالات، فعالیت‌ها و آزمون‌های کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی برای دانش‌آموزان پایه‌ هفتم است که توسط انتشارات تیک منتشر شده است.

در کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم، علاوه بر سوالات کاربردی، سوالات تستی به جهت آشنایی بیشتر با آزمون‌های علمی نیز آمده است و فعالیت‌ها مطابق با صفحات کتاب، جلو می‌روند.

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان دوره متوسطه و به خصوص دانش‌آموزان کلاس‌ هفتم می‌توانند از کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم استفاده کنند.

عالی هست با انکه معلم من هم اقا رضوی هست

۱۴۰۲/۰۷/۱۴

عالی هسس

کاربر 5820793
۱۴۰۲/۰۲/۳۰

عالی هست اگر کتاب رو هم نخونید درسنامه اش خیلی بهتر از کتاب میتونه کمکتون کنه عالیی

۱۴۰۱/۱۰/۱۱

عالی