معرفی و دانلود کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

۴.۶ امتیاز(از ۴۲ رأی)
سیدحسین رضوی خوسفی
انتشارات:
انتشارات تیک

معرفی کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم، اثر سید حسین رضوی کتاب کار کامل علوم تجربی برای دانش‌آموزان پایه هفتم متوسطه است.

درباره‌ی کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم، کتاب کاری کامل است. این کتاب شامل پاسخنامه سوالات، فعالیت‌ها و آزمون‌های کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی برای دانش‌آموزان پایه‌ هفتم است که توسط انتشارات تیک منتشر شده است.

در کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم، علاوه بر سوالات کاربردی، سوالات تستی به جهت آشنایی بیشتر با آزمون‌های علمی نیز آمده است و فعالیت‌ها مطابق با صفحات کتاب، جلو می‌روند.

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان دوره متوسطه و به خصوص دانش‌آموزان کلاس‌ هفتم می‌توانند از کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم

۱۳۹۹/۰۲/۲۸

عالی عالی عالی

کاربر 5820793
۱۴۰۲/۰۲/۳۰

عالی هست اگر کتاب رو هم نخونید درسنامه اش خیلی بهتر از کتاب میتونه کمکتون کنه عالیی

کاربر 7331921
۱۴۰۲/۰۷/۱۴