کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه هفتم
معرفی کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه هفتم
کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیتهای یادگیری علوم تجربی پایه هفتم، اثر سید حسین رضوی کتاب کار کامل علوم تجربی برای دانشآموزان پایه هفتم متوسطه است.
دربارهی کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیتهای یادگیری علوم تجربی پایه هفتم
کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیتهای یادگیری علوم تجربی پایه هفتم، کتاب کاری کامل است. این کتاب شامل پاسخنامه سوالات، فعالیتها و آزمونهای کتاب کارآزمون و ثبت فعالیتهای یادگیری علوم تجربی برای دانشآموزان پایه هفتم است که توسط انتشارات تیک منتشر شده است.
در کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیتهای یادگیری علوم تجربی پایه هفتم، علاوه بر سوالات کاربردی، سوالات تستی به جهت آشنایی بیشتر با آزمونهای علمی نیز آمده است و فعالیتها مطابق با صفحات کتاب، جلو میروند.
کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیتهای یادگیری علوم تجربی پایه هفتم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشآموزان دوره متوسطه و به خصوص دانشآموزان کلاس هفتم میتوانند از کتاب پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیتهای یادگیری علوم تجربی پایه هفتم استفاده کنند.
عالی هست
عالی توصیه میکنم حتما هم کتاب هم پاسخنامه را بخرید
سلام من دبیر هستم بسیار مفید هست دست نویسنده درد نکنه ممنون و خدانگهدار💚💚
خیلی عالی بود
خیلی خیلی خوبببببببببببببببببببببب
خوبه مشکلی نداره
عالی هسس
عالی هست اگر کتاب رو هم نخونید درسنامه اش خیلی بهتر از کتاب میتونه کمکتون کنه عالیی
عالی
عالی عالی عالی