معرفی و دانلود کتاب پاسخنامه کتاب کار آزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ نهم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پاسخنامه کتاب کار آزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ نهم

کتاب پاسخنامه کتاب کار آزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ نهم

۴.۴(از ۵۹ امتیاز)
سیدحسین رضوی خوسفی
انتشارات:
انتشارات تیک

معرفی کتاب پاسخنامه کتاب کار آزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ نهم

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ نهم، اثر سید حسین رضوی کتاب کار کامل علوم تجربی برای دانش‌آموزان پایه نهم متوسطه است.

درباره‌ی کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ نهم

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ نهم، کتاب کاری کامل است. این کتاب شامل پاسخنامه سوالات، فعالیت‌ها و آزمون‌های کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی برای دانش‌آموزان پایه‌ نهم است که توسط انتشارات تیک منتشر شده است.

در کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ نهم، علاوه بر سوالات کاربردی، سوالات تستی به جهت آشنایی بیشتر با آزمون‌های علمی نیز آمده است و فعالیت‌ها مطابق با صفحات کتاب درسی، جلو می‌روند. همچنین بخشی با عنوان جمع‌آوری اطلاعات وجود دارد که به توضیح درباره‌ی مبحث مورد بحث می‌پردازد و اطلاعاتی عالی ارائه می‌کند.

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ نهم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان دوره متوسطه و به خصوص دانش‌آموزان کلاس‌ نهم می‌توانند از کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ نهم استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پاسخنامه کتاب کار آزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ نهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پاسخنامه کتاب کار آزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ نهم

۱۳۹۹/۰۲/۱۶

عالی

h.a.m.e.d.6.7
۱۳۹۹/۰۲/۲۰

این کتاب عالیه حتما pdf یا جلد اصلی روبخرید نویسنده این کتاب معلم ماست کتابش عالیه

mehrnoosh_mf

۱۳۹۹/۰۲/۱۷

خیلی این کتاب کار ساز هست تو امتحانات پایان سال

پارسا حسینی
۱۳۹۹/۰۸/۰۱

این کتاب بسیار عالیست من کتاب اصلی بدون جواب رو دارم واقعا کامله و از پاسخنامه pdfاینجا کمک میگیرم. آقای رضوی معلم بسیار خوبیست و کتابشون خیلی کامل و دقیق با توضیحات کامل است. پیشنهاد میکنم بگیرید👍🏼👍🏼👍🏼

Anonymous2021
۱۳۹۹/۰۸/۰۴