دانلود و خرید کتاب پاسخنامه‌ کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ هشتم سیدحسین رضوی خوسفی
تصویر جلد کتاب پاسخنامه‌ کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ هشتم

کتاب پاسخنامه‌ کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ هشتم

انتشارات:انتشارات تیک
امتیاز:
۴.۴از ۵۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پاسخنامه‌ کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ هشتم

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هشتم، اثر سید حسین رضوی کتاب کار کامل علوم تجربی برای دانش‌آموزان پایه هشتم متوسطه است.

درباره‌ی کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هشتم

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هشتم، کتاب کاری کامل است. این کتاب شامل پاسخنامه سوالات، فعالیت‌ها و آزمون‌های کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی برای دانش‌آموزان پایه‌ هشتم است که توسط انتشارات تیک منتشر شده است.

در کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هشتم، علاوه بر سوالات کاربردی، سوالات تستی به جهت آشنایی بیشتر با آزمون‌های علمی نیز آمده است و فعالیت‌ها مطابق با صفحات کتاب، جلو می‌روند.

کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هشتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان دوره متوسطه و به خصوص دانش‌آموزان کلاس‌ هفتم می‌توانند از کتاب پاسخ‌نامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت‌های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هشتم استفاده کنند.

پاسخنامه کتاب کار آزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌ نهم
سیدحسین رضوی خوسفی
پاسخنامه کتاب کارآزمون و ثبت فعالیت های یادگیری علوم تجربی پایه‌‌ هفتم
سیدحسین رضوی خوسفی
قهرمان کوهستان
ایوان پاروو
آموزش طبقه بندی شده ریاضی پایه هفتم
محمدجواد حیدری
سیاست و حکومت (دفتر بیست و نهم)
محمدحسن قدردان قراملکی
پدیدارشناسی فاطمه (س) در قرآن، روایات و هنر
سید سلمان صفوی
تنها راه رستگاری (خوشنویسی)
سیدمهدی شجاعی
شب امتحان مطالعات اجتماعی هفتم
امیر محمدبیگی
parsa
۱۳۹۹/۰۲/۱۴

این کتاب واقعا عالیه من عاشقش شدم. این کتاب میتونه خیلی برای شما مفید و بی نقص باشه. واقعا اگه اهل خواندن باشی و بازیت نیاد این کتاب فوق العلاده میتونه کمکت کنه.

Ar ABOLFAZL Ar
۱۳۹۹/۰۲/۲۳

خییلیییییییی عالی هستتتتتت حتما حتما حتما حتما حتما بخونیید با تشکر از اقای سید حسین رضوی

۱۳۹۹/۰۶/۲۹

خیلی علی بود❤️❤️

۱۳۹۹/۰۳/۱۳

بسیارعالی ممنون از اینکه رایگان در اختیارگذاشت طاقچه😆

taha
۱۴۰۱/۱۰/۰۲

من چون معلممون این کتاب رو گفته بود بگیریم و ازش سرکلاس میپرسید خیلی پاسخنامش برام مفید بود.

۱۳۹۹/۱۱/۰۷

درکل کتاب عالی ایه و قیمت عالی هم داره.پس بخرید به نظر من که مشکلی نداره